Gyászhírek 2015. augusztus 3.

Gyászhírek 2015. augusztus 3.
Őszinte részvétünket fejezzük ki barátnőmnek, NAGY KATALINNAK és családjának imádott édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Denisa, Erhard, Julika néni, Edit.


Fájdalommal telt szívvel tudatom, hogy a drága édesanya, és szeretett feleség, Hopidea Katalin (szül. Renner) életének 60. évében tragikus hirtelenséggel július 31-én elhunyt. Temetése augusztus 3-án 12 órakor lesz a városi kápolnából református szertartás szerint. „Ne hagyj el Uram, Istenem, ne távolodjál el tőlem.”

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, LOVAS ILONA életének 72. évében hosszú szenvedés után megpihent. Temetése kedden, 2015.08.04-én 14 órától a biharfélegyházi kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára és dédnagyapára, U. KIS SÁNDORRA
(szül. Galospetri), aki ma 14 éve hagyta itt szerető családját. Nyugodjék békében.

*

Ma 5 éve annak a szomorú napnak, amikor eltávozott közülünk a drága férj és apa, HEVESI JÓZSEF (Pusztaújlak).
„Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, szívünkben örökké megmarad emléked.” A család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legjobb édesapa, após, nagyapa, dédnagyap, DALLOS KÁLMÁN életének 80. évében rövid szenvedés után csendesen eltávozott közülünk. Temetése augusztus 4-én lesz, végső útjára 11 órakor kísérjük a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Emlékét örökké megőrizzük, testvérei és azok családjai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki gyászoló DALLOS családnak kedves osztálytársunk, DALLOS KÁLMÁN elvesztése alkalmából. Isten nyugtassa békében. A Nagyváradi Kertészeti Műszaki Középiskola 1954-ben végzett növendékei.

*

Emlékezzünk arra, ki nincs közöttük, talán a lelke röppen itt fölöttünk. Ma 25 éve annak a napnak, amikor eltávozott közülünk a drága férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, SIPOS BÉLA (Szalárd). Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, hol megpihent a te jóságos szíved. Bennünk örökké élsz egy életen át, és odaföntről vigyázzál reánk. Soha nem felejtünk.
Szerető feleséged és családod.

*

Már elmúlt egy szomorú, hosszú év azóta a kegyetlen, szomorú nap óta, amikor a drága, gyönyörű gyermekünk, DOBOS VIKTÓRIA SOFIA 13 évesen örökre itthagyott bennünket. Veled együtt egyszerre odalett mindenünk. Boldogságunk, örömünk, reményünk. Reméljük, akik szerettek, soha nem felejtenek el. Örökké bánatos, gyászoló családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, apára és nagyapára, ID. DÁVID GYÖRGYRE (Bihardiószeg), aki 1 éve hagyott itt bennünket. Feledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két keze munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Hogy egy férj és édesapa milyen kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Ez a gyertya most érted égjen, ki fent laksz a magas égben. Ki vigyázol ránk onnan fentről, a lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló felesége, lánya, menye, unokái és dédunokái.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk drága gyermekünkre, NEDECZKY ZSOLTRA, aki 14 éve hagyott itt bennünket.
Bánatos szülei.

*

Csendben imádkozva vegyünk búcsút elköltözött testvéreinktől! SZABÓ SÁNDOR, KOVÁCS GIZELLA, BÁNYAI ÉVA,
LAKATOS AUREL, MUNTEAN TEODOR, IVASCA VICTORIA, MATEAS ANA, VALCAN VASILE, HALBAC VASILE,
PATCAS ELISABETA, ROGOJAN TEODOR, LAZAU MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, NAGY GYULA (a Modex volt műszerésze) életének 65. évében, 2015. július 31-én végleg eltávozott közülünk. Utolsó útjára a Rulikowski temető városi kápolnájából kísérhetik el mindazok, akik részt vesznek a 2015. augusztus 4-én 12 órakor kezdődő temetésen. Számunkra te sosem leszel halott,/ Örökké élni fogsz, mint a csillagok./ Drága, jó szívét, két dolgos kezét,/ Áldd meg Atyám,/ S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi/ Édesapánk.
Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Szerető feleséged Kati és imádott gyermekeid Kati és Zsolti.

*

Fájó szívvel búcsúzunk NAGY GYULÁTÓL. Őszinte részvétünk családjának. Rácz István és családja.

Címkék: