Gyászhírek 2015. augusztus 19.

Gyászhírek 2015. augusztus 19.
Fájó szívvel emlékezünk FÁBIÁN ZSIGMONDRA, aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. Feledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két keze munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Felesége, fia, lánya, menye és unokája Alexa.


Őszinte részvétünket fejezzük ki GUBINCSIK ZOLTÁNNAK és családjának édesanyja elvesztése miatt. Juricsky Zoltán és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagytata és dédapa, SIMON JÓZSEF elhunyt. Temetése 2015. augusztus 19-én 12 órától a Steinberger kápolnából. Gyászoló lánya Gyöngyi és veje Feri.

*

„Aki szereti testvérét, nem marad a halálban, hanem eljut az örök életre.” SIMON JÓZSEF, BOGDAN MIHAI, COŢEA MARIA, BOLDIS CONSTANTIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megtört szívvel, mély fájdalommal tudatom, hogy egyetlen fiam, SZÉKELYHIDI SELLNER TAMÁS Németországban váratlanul elhunyt. Szomorúan búcsúzom tőle, mert ahogy élnünk kell, búcsúznunk is kell: elköszönni attól, akinek elsorolhatatlanul sokat köszönhetünk. Az együtt töltött idők gyermekkori boldog mosolyát, az ifjúkor apa-fiú játékos, meghitt beszélgetéseit, majd a fenőttkori boldog családi élet gyümölcseként, két drága unokát és megannyi szeretetteljes percet, amitől értelmet kapott az életem. Köszönöm, hogy súlyos, hosszantartó betegségemben mellettem voltál, odaadó gyermeki szívvel gondoskodtál rólam – köszönöm, hogy voltál. Augusztus 20-án, csütörtökön 13 órakor a váradszőlősi és gyantai templom harangja és imám érted szól, fiam! A viszontlátás reményében, Apu, Székelyhídi Elemér.

*

Kegyelettel tudatjuk, hogy özv. JULIER VILMOSNÉ (szül. SZABADOS IBOLYA) életének 87. évében elhunyt. Temetése 2015. augusztus 19-én, szerdán 13 órakor a Steinberger kápolnától. Pihenése legyen csendes. Hozzátartozói.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki PÁL BERTÁNAK és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Sao Team Kft. vezetősége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, PÁL BERTÁNAK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Sao Team Kft. felsőrész készítő részlegének munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk OLAH ANDRÁSRA (Bandi) halálának 12. évfordulóján. „Álmok közt újra láttam… kislány voltam én,/álmok közt újra láttam…/te jöttél felém. Két karod átölelt, én úgy aludtam el,/két szemed ragyogott, te úgy búcsúztál el…/ha hiányzom én néha majd, hát hunyd le két szemed,/tárd ki a szívedet, és nézd a kék eget./ A milliónyi csillagfény közt én is ott leszek,/s ha néha fáj majd, én meggyógyítom szívedet./Ha hulló levél földet ér egy őszi hajnalon, gondolj rám kis angyalom.” Bánatos felesége Baja, leányai: Cunika, Andrea, Mónika, vejei és unokái Anna, Alma és a kis Balázs.

*

Együttérzésünket fejezzük ki KUZSELKA FERENCNEK és családjának a szeretett após, apa, nagyapa elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Pozsár Kinga és Vincze.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legfájdalmasabb napjára. BIHARI BÉLA (élt 32 évet) már 13 éve itthagyott minket. „Múlhatnak napok, évek, de a mi szívünkben a bánat, fájdalom örökre megmarad.” Nyugodj békében.
Örökké bánatos édesanyja, lánya, felesége.

*

Őszinte részvétem anyatársamnak és menyemnek, EDINÁNAK és a család minden gyászoló tagjának! Klári mama.

*

Fájó szívvel búcsúzunk BÍRÓ IRÉNTŐL. Búcsúzunk tőle szerdán 11 órakor. Unokái: Bíró Norbert, Bíró Aliz és családja.

*

Fájó szívvel emlékezem mamára és tatára, NYÉKI ANNÁRA és NYÉKI MIHÁLYRA. Emléküket szívemben örökre megőrzöm.
Keresztlányuk Juliska.

Címkék: