Gyászhírek 2015. április 29.

Gyászhírek 2015. április 29.
Őszinte részvétünket fejezzük ki GYÖNGYIKÉNEK és a KÁSA családnak a nővér, feleség, anya, nagymama, KÁSA PIROSKA korai elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Megőrizve kedves arcodat, a Lukasak család.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZÁSZ MÁRTONNAK és családjának szeretett húga, IANCU MAGDA
(ANCI) elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Kollégája és barátja Györfi Józsi és neje Mihaela.

*

Mély fájdalommal, könnyes szemmel búcsúzunk a szeretett testvértől, FÜREDI ZOLTÁNNÉTÓl (szül. PATKÁS IRÉN, élt 93 évet) aki meghalt Dunakeszin, 2015. április 27-én. Nyugodjon békében! Fájó szívvel, testvére Duci, lányai Magdi, Gyöngyi és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal és mély tisztelettel emlékezünk a szeretett férjre, gondos apára, drága nagytatára,
ID. TÓTH JÁNOSRA (Székelyhíd) halálának tizenötödik évfordulóján. E hosszú idő sem enyhítette elvesztése miatti bánatunkat. Áldott emlékét szeretettel őrizzük szívünkben. A bánatos család.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a KÁSA és a KÁLLAI családnak a szeretett feleség, anya, anyós, nagymama, KÁSA PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Özv. Oláh Margit és István családjával.

*

Megrendülve vettük a hírt, miszerint KÁSA PIROSKA tragikus hirtelenséggel elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló KÁSA és KÁLLAI családnak. A Bodi család.

*

Őszinte részvétünk a KÁLLAI családoknak a szeretett édesanya, anyós, nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban.
A Juhász és Kapalai család.

*

De olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol, soha nem feledünk. Szeretettel emlékezünk: felesége Zsuzsanna, fia Imre, menye Ildikó, unokája Gréta.

*

Szeretettel és hálával a szívünkben emlékezünk édesapánkra, DR. SZENTMIKLÓSY ENDRÉRE (volt bőrgyógyász)
halálának 40. évfordulóján és édesanyánkra, SZENTMIKLÓSY ÉVÁRA (volt tanárnő) halálának 20. évfordulóján. Drága emlékük örökké velünk marad. Lányaik Kinga és Enikő családjaikkal.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a KÁSA és a KÁLLAI családnak a szeretett feleség, édesanya, nagymama, KÁSA PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Balázs család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, anya, anyós és nagymama,
KÁSA PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodj békében! Lélekben veletek vagyunk. Borsi Károly és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától és nagyapától, GYULAI LAJOSTÓL, aki 67. életévében tragikus hirtelenséggel hunyt el. Temetése 30-án, csütörtökön 13 órától a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, testvér, DUMA GAVRIL-IOAN (GABI bácsi) 82 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, április 29-én 15 órakor a városi kápolnából. Búcsúzik tőle felesége Mária, öccse István és családja, és Zilahi Alíz és családja.

*

Mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, ÖZV. SZABÓ ZSUZSÁNNA (kémeri lakos) 90 éves korában hirtelen elhunyt. Nem lesz már nap az életünkben, hogy ne legyen könny a szemünkben. Sír a lelkünk, gyászol a szívünk, mert drága édesanyánk nem lehet velünk. Hosszú volt életed, hosszú legyen álmod, zokogva őrizzük csendes nyugvásod. Őrködj sírja felett drága Istenem, hogy a te oltalmad alatt csendesen pihenjen! Temetése szerdán, április 29-én 14 órakor a városi kápolnából. Búcsúzik tőle Berta és családja, Olga és családja, Manyi és családja, Magdi és családja, Zoli és Manyi, Évike és családja, és fia Pista.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak IANCU MAGDA elhunyta miatt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Aranka, Niki, Dan.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk barátainkkal és ismerőseinkkel, hogy leányunk és menyünk, IANCU MAGDA ANCIKA
április 26-án visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése április 29-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Örökké gyászolja anyósa Klári és apósa Constantin.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kedves kolléganőnk, IANCU MAGDA (ANCI) elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban a gyászoló családnak. Az Ideart munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, nagymama elvesztése miatt érzett gyászukban. Nyugodj békében PIRI! A Cseppentő és Juhász család.

Címkék: