Gyászhírek 2015. április 27.

Akt.:
Gyászhírek 2015. április 27.
Soha nem múló fájdalommal emlékezünk, arra hogy KACSÓ SÁNDOR MÁTYÁS ma hat hónapja 37 évesen eltávozott szomorú családja köréből. „Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk.” Vigasztalhatatlan szülei, testvérei, sógorai, menyasszonya, unokahúgai és akik szerették.

Szerettel emlékezünk a drága apára, apósra és nagyapára, SEREBAN LAJOSra halálának tizedik évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet drága emlékedet. Lánya Mariana, veje Sanyika, unokája dr. Sztrapek Sebastian és násza özvegy Sztrapek Sándor.
*
Múlnak az évek, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket, kegyelettel és szeretettel emlékezünk ID. FODOR GYULÁRA (Nagykágya) halálának 39. évfordulóján. Nyugodjon békében! A bánatos család.
*
Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor ma 22 éve a drága férj, édesapa, após és nagyapa, VARGA LAJOS (Bors) eltávozott. Pihenj békében, legyen szép az álmod, soha nem feled szerető családod.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZABÓ és RITTNER családnak a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Kiss Zoli és Kati.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki RITTNER TIBORNAK és ENIKŐNEK a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Az Autogrand munkatársai.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a RITTNER családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmában. Kondor Andrea, Kiss Edit, Róbert Kunkel.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett szüleimre, édesanyámra, JUHÁSZ ILONÁRA halálának 20. évfordulóján, valamint a legdrágább nevelőapára, JUHÁSZ ISTVÁNRA halálának 22. évfordulóján. Mindent adhat a jó Isten, csak egyet nem ad kétszer, szerető szülőket. Emléketek szívünkben örökké élni fog! Gyászoló lánya Jutka, veje Sanyi és családjuk.
*
Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy a drága anya, nagymama, dédnagymama, ÖZV. BALOGH PIROSKA (szül. SZILÁGYI, volt micskei lakos), életének 88. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után hazatért megváltó Urához. Szeretett halottunk temetése 2015. április 27-én 13 órakor lesz a Nagyváradi Rulikowski temető, Városi ravatalozójából. Gyászolja egyetlen lánya Nusi, unokája Enikő és férje István.
*
Köszönetet mondunk mindazoknak, aki a szeretett KÖMÜVES PÉTERT utolsó útjára elkísérték, részvétükkel, virágaikkal fájdalmunkba velünk osztoztak. A gyászoló család.
*
Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy édesapánk, FODOR GYÖRGY (volt főnök a Mentőállomáson) elhunyt. Szerető lánya Anikó és Dávid.
*
Fájdalommal búcsúzunk nagybátyánktól, FODOR GYÖRGYTŐL. A Vraciu család.
*
Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, FODOR GYÖRGY (volt főnök a Mentőállomáson) elhunyt. Temetése 2015. április 28-án 13 órakor. Fia Gyuri, felesége Ammie és kis unokája Menna.
*
Kegyelettel és az örök élet hitével búcsúzunk szeretett Gyuri bácsinktól, FODOR GYÖRGYTŐL. Jézus mondja: „én élek, ti is élni fogtok.” (Jn 14, 19b). Az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége és munkaközössége.
*
Fájó szívvel emlékezünk az négy éve elhunyt ILLE IMRÉRE. Még fáj nagyon, örökre így marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Ha itt lennél és megkérdezned, mi bajunk, annyit mondanánk: hiányzol nagyon! Bánatos felesége Erzsike és családja.
*
Szomorúan búcsúzunk volt osztálytársnőnktől, SZABÓ PIROSKÁTÓL (Pipitől). Nyugodjon békében. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Nagy Ida és a Székelyhídi Középiskola 1962-ben érettségizett diákjai.
*
Tíz éve, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama és rokon, BIVOLARU PIROSKA (szül. RITÓK) örökre elment. Szívünkben örökké élni fogsz, nyugodj békében! Gyászoló családja.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jó férj, édesapa, após, nagyapa, PETYÁR JÓZSEF (volt ICSTI-főkönyvelő) hosszan tartó betegség után 84 éves korában elhunyt. Temetése április 28-án 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben örökké él. Nyugodjon békében! Bánatos felesége Ilona, lánya Erika, veje Laci és unokája Cristi.
*
Mély fájdalommal veszünk búcsút sógorunktól, PETYÁR JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle a Csilcser család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, PAUR KLÁRA életének 71. életévében elhunyt. Temetése április 27-én, hétfőn 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

Címkék: