Gyászhírek 2015. április 20.

Akt.:
Gyászhírek 2015. április 20.
Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, anya, nagyanya, anyós, KOCSIS ERZSÉBET (köröstárkányi születésű) életének 82. évében rövid, de súlyos szenvedés után itthagyta szerető családját. Temetése április 20-án, hétfon 11 órakor a Steinberger kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik tőle a gyászoló család: férje Gyuri, fia Pityu, menye Jutka, unokája Andrea és férje Márk.

Fájó szívvel búcsúzunk nénjétől. KOCSIS ERZSÉBETTŐL. Nevelt lánya Gizike és férje Jóska, Gabika, Zoli és a kis Denis.
*
Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, TÓTH JÓZSEF életének 93. évében elhunyt. Temetése 2015. április 20-án, hétfőn 14 órakor a püspöki temetőben. Búcsúzik fia Sándor, menye Zsuzsa, unokája Sanyi.
*
Fájó szívvel búcsúzunk nagyapánktól, Id. TÓTH JÓZSEFTŐL, aki 93 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Nyugodjék békében! Gyászolják unokái Boglárka és Böbe, unokavejei László és Ferenc, dédunokája Lacika.
*
„Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet. Nélküled üres és szomorú a házunk és nem hisszük el, hogy hiába várunk.” Fájdalommal tudatom, hogy a szeretett férj, KÖLLŐ BÉLA rövid, de súlyos szenvedés után 79 éves korában elhunyt. Temetése április 21-én 14 órakor a Rulikowski temetőben a Steinberger kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik tőle felesége Irénke.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagytata, KÖLLŐ BÉLA életének 79. évében elhunyt. „Egy szál gyertya, mely lassan végig ég, Egy élet mely percek alatt véget ért. Itthagytad azokat kik szerettek téged, De emléked szívünkben örökké égett.” Bánatos fia Attila, menye Évike, unokája Krisztike.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesapa, nagytata, KÖLLŐ BÉLA rövid, de súlyos szenvedés után örökre itthagyott bennünket. Soha nem feledjük szerető és fáradhatatlan gondoskodását. Búcsúzik tőle fia Vili, Babuci és Adrienn.
*
Mély fájdalommal búcsúzom szeretett nászomtól, KÖLLŐ BÉLÁTÓL. Nyugodjon békében! Özv. Géczi Andrásné (Juci).
*
Mély szomorúsággal búcsúzom apatársamtól, KÖLLŐ BÉLÁTÓL, aki csendesen örökre itthagyott minket. Anyatársa Pál Irén.
*
Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor a szeretett férj, édesapa, VINITOR IMRE ma 6 hete eltávozott szerettei köréből. „Életed elszállt mint a virágillat, de emléked ragyog, mint fényes csillag.” Felesége Kati és leánya Kati.

*

Köszönetet mondok mindazoknak, akik drága halottunk, KISS BÉLA temetésén részt vettek és fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki barátunknak, Kocsis Istvánnak és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Sipos László és családja.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Kocsis Istvánnak és családjának a szeretett édesanya, nagymama és anyós elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Tóth Barna és családja.
*
Fájó szívvel búcsúzom PÉTER SÁNDORTÓL, aki életének 80. évében elhunyt. Temetése 2015.04.20-án 14 órakor lesz a Frenţiu kápolnából. Drága emléke él fájó szívemben. Nyugodjon békében. Élettársa Ottilia.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki FARAGÓ MIHÁLYNAK és családjának a szeretett FARAGÓ ANNA elhunyta alkalmából. Emlékét megőrizzük. Szilágyi Erzsike és Imre.
*
„Csak egy könny voltam, aki porba hull, Csak egy sóhaj, aki égbe szabadul, Csak egy csók, aki hideg kőre lel, Csak egy szó, kire visszhang nem felel.” (Juhász Gyula) Őszinte részvétünk és együttérzésünk a Dr. FARAGÓ családnak a szeretett feleség, édesanya, nagymama elvesztése miatt ért mély fájdalmukban. Soha nem felejtő régi barátsággal Emike és Iván.
*
Egy éve, hogy elveszítettük drága apánkat, BODNAR PÉTERT (szül. Nagyvárad). „Egy szál gyertya, mely lassan végig ég, / Egy élet mely percek alatt véget ért, itthagytad azokat, kik szerettek téged. / De emléked örökre szívünkbe égett.” Családod, lányod és fiad, feleséged.
*
„Elmúlt mint száz pillanat, S, tudjuk mégis, hogy múlhatatlan, mert szívek őrzik nem szavak.” Szeretettel és hálával emlékezünk a drága szülőkre és nagyszülőkre, FONÓDI MÁRIÁRA (szül. ARI, volt egészségügyi asszisztens) és ID. FONÓDI JÓZSEFRE, akik már nem lehetnek velünk. A jó Isten nyugtassa őket békében! Szerető, bánatos családjuk.
*
Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezem drága testvéremre, FONÓDI MÁRIÁRA (szül. ARI). Jóságát, gondoskodását hiányolom, amíg élek. Bánatos húga Incike, unokahúga Andrea és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk ID. DUŢ JÁNOSRA, halálának 17. évfordulóján. „Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit szívünk hordoz, némán, csendesen. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, örökké őrizzük emlékedet.” Szerető családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára POPOVICI JÓZSEFRE halálának 7. évfordulóján. „Elmentél tőlünk mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökké ott maradsz. Bánatos családod.
*
Nem az a fájdalom amikor könnyes lesz a szem, hanem amit szívünkben hordozunk egy életen át. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet. Szívünk el nem múló szeretetével emlékezünk KATONA MÁTYÁSRA (Csatár) aki már 5 éve nincs köztünk. Isten áldása legyen sírod felett! Florika és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, HUSZ MÁRIÁRA halálának tizedik évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Gyuszi, Cuni, Zsolti, Szabi.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki GERGELY JÁNOSNAK, és családjának a szeretett feleség elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Higyed család.
*
A szeretet erősebb életnél és halálnál. Hat év távlatából, a messze Kanadából emlékezünk drága szerettünkre, KUN LAJOSRA. Emléke legyen áldott! Soha el nem múló szeretettel, felesége Manci, leányai Katika, Marika, Mónika, unokái és vejei.
*
Fájó szívvel emlékezünk szeretett szüleinkre, KRIZSÁN SÁNDORRA halálának 20. évfordulóján és KRIZSÁN ZSUZSANNÁRA,(Hegyközszentmiklós) halálának 12. évfordulóján. Gyászoló lánya Marika, veje Jóska, unokája Marika és férje Józsi.
*
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, RUSZT ILONA (szül. ÖRÖSI) temetésén részt vettek. Emlékét örökké őrizzük. Ruszt Kálmán és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára és nagyapára, MADARÁSZ SÁNDORRA, aki ma 25 éve távozott közülünk. „Az élet nehéz és néha mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.” Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Őt soha el nem felejtő, bánatos családja.

Címkék: