Gyászhírek 2015. április 2.

Gyászhírek 2015. április 2.
Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett nővéremtől, TAVASZI JOLÁNTÓL (szül. BODÓ). Szívemben élsz örökké. Nyugodj békében. Aranka.


Pihenj, te drága szív, megszűntél dobogni. Szerető jóságod nem tudom feledni. Mert elfelejteni téged soha nem lehet. Csak meg kell tanulnunk élni nélküled! TAVASZI JOLÁN (szül. BODÓ) nyugodj békében. Búcsúzik tőled Niki.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, TAVASZI JOLÁN (szül. BODÓ) visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése április 3-án, pénteken 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Cunci és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk sógornőmtől, TAVASZI JOLIKÁTÓL. Elmentél tőlünk egy kora tavaszi napon, búcsúzni sem volt alkalom. Álmaidra vigyáznak az angyalok, lelked az égben csillagként ragyog. Nyugodj békében! Szász Mária és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom a szeretett nagynénitől, TAVASZI JOLITÓL, aki visszaadta lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bodo Alice és családja.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett sógornőmtől, TAVASZI JOLITÓL, aki az életbe csak jót és szeretetet adott. Isten áldja meg drága emlékét! Bodo Ioli.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, SIMON IMRE (élt 81 évet) elhunyt. Temetése április 2-án, du. 2 órakor a városi kápolnából lesz. Búcsúzik fia Jancsi, menye Ibolya, unokája Tímea.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, após, MECSÉRI FERENCZ rövid szenvedés után elhunyt. Temetése 2015. április 2-án 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzunk tőled: lányod Edith, unokád Edith-Hajnalka és vejed Józsi.

*

Őszinte részvétünk BALOGH ERZSIKÉNEK és férjének egyetlen leányuk elvesztése miatti bánatukban, gyászukban. A Zahu család.

*

Hosszú szenvedés után, március 30-án álmában magához szólította a halál 70 évesen BERDIE ANNÁT, aki odaadó anya, imádott nagymama és szeretett anyós volt. Temetése április 2-án 12 órától a Steinberger kápolnából. Béke poraira. Búcsúzik fia Zsolt, lánya Anamária, unokája Denis és Levente, veje Noyan.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre és nagybácsira, LŐRINCZ FERENCRE (Fugyi) halálának első évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben a fájdalom és szeretet. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Testvére Ilonka és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, LŐRINCZ FERENCRE (Fugyi), aki 1 éve örökre itthagyott bennünket. Emlékedre szól a templom harangja, érted imádkozunk halkan, megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban. Isten őrködjön pihenésed felett. Emlékét örökké őrzi felesége, fia és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága gyermekünkre és testvéremre, PINTYÁK RÓBERTRE, akit ma 2 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. „Hosszú útra ment és csillagok vezetik, / vezetik útját, amíg csak álmodik. / Álmodjon egy öregkort, mely csodás és szép. / Álmodja meg azt, hogy még mindig velünk él. / Súgják meg a csillagok üzenetünk, hogy „nagyon szeretjük”. / Mondják meg neki, hogy soha nem feledjük.” Örökké sirató szüleid, húgod és családja, keresztszüleid, unokatestvéreid, nagymamád, a barátok, ismerősök.

*

Bánatosan emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, KÁDÁR MIHÁLYRA, akinek 15 éve dobbant utolsót drága szíve. Emlékét örökre megőrizzük. Bánatos családja.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki MADOS GIZELLÁNAK szeretett férje elvesztése miatti fájdalmában. Nyugodjon békében! A Szent Rita Nőszövetség tagjai.

Címkék: