Gyászhírek 2015. április 16.

Gyászhírek 2015. április 16.
Fájdalommal emlékezünk szerettünkre, MAKAI GÁBORRA (Erdőgyarak) halálának 20. évfordulóján. A bánatos család.


Fájó szívvel tudatjuk hogy ID. FEKETE MIHÁLY 76 éves korában elhunyt. Temetése április 16-án, csütörtökön 15 órakor lesz a pósalakai 123. számú gyászháztól. A gyászoló család.

*

Fájdalmas 3 év telt el, amióta a szeretett férj, édesapa és nagytata, TELEKI LÁSZLÓ (Élesd) itthagyott bennünket. Megpihent a dolgos, jó apai szív, áldás és hála övezi a sírt, szerető férj voltál és drága édesapa és nagyapa, a bánatos családnak most őrangyala. Másképp lenne, ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ránk nevetnél. Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt, nem jön vissza soha. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát, szívünkben emléked élni fog tovább. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Örökké bánatos családod.

*

Nagy szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, BISZTRICSÁNYI ANNÁRA és ISTVÁNRA, akiknek jóságos és szép emlékük örökre a szívünkben marad. Lányaik Margit, Teréz és azok családjai.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága apánktól és az apóstól, DOBROVOLSZKY ISTVÁN JÓZSEFTŐL, aki elhunyt 71 éves korában.
Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ De egy könnycsepp a szemünkben érted él,/ Egy gyertya az asztalon érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek a napok, múlhatnak az évek,/ Szívből szeretünk, s nem feledünk téged! A temetés pénteken 14 órától a városi kápolnából lesz. Bánatos, gyászoló fia Dobrovolszky Öcsi és menye Carmen.

*

Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzunk a szeretett apától, apóstól és nagyapától, DOBROVOLSZKY ISTVÁN JÓZSEFTŐL.
Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni szeretnénk, csak felnézünk az égre. Nyugodj békében! A temetés pénteken 14 órától a városi kápolnából lesz. Bánatos lánya Demian Adriana, veje Lucian és unokája Ascanio.

*

„Egy fájó perc alatt elszállt az életed, itthagytad azokat, akik nagyon szerettek. Megpihenni mentél, fájdalmad elhagyva, melyet sokáig viseltél magadban. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafent örök boldogságot.” Fájó szívvel búcsúzunk édesapánktól, DOBROVOLSZKY ISTVÁN JÓZSEFTŐL. Temetése pénteken 14 órától a városi kápolnából lesz.
Szeretett lánya, Simut Beatris, veje Sorin és unokája Mário.

*

Mély fájdalommal és gyásszal a szívünkben, de a feltámadás reményében búcsúzunk a szeretett apától, apóstól és nagyapától,
DOBROVOLSZKY ISTVÁN JÓZSEFTŐL. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Szívünkben emlékét örökké őrizzük.
Lánya Nely, veje Attila, unokája Jennifer és Florin.

*

Őszinte részvétem a gyászoló DOBROVOLSZKY családnak a szeretett DOBROVOLSZKY ISTVÁN JÓZSEF elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nem feledünk el soha! Balogh Irén, Piroska mama és a Sándor család.

*

Őszinte részvétünk STICKEL KIRÁLY ILONÁNAK szeretett férje elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Molnár János és családja.

*

Szívbéli részvétünket fejezzük ki JUTKÁNAK, BABINAK, NÁNDIKÁNAK és JANCSINAK a szeretett férj, édesapa, nagyapa és vő, KISS BÉLA elhalálozása miatt érzett mély bánatukban. Az Úristen adjon békés pihenést az elhunytnak és mielőbbi beletörődést a gyászoló családnak. Szűcs Ferencz, Julianna és Nórika.

*

Megrendült szívvel értesültünk barátunk, LÁSZLÓFFY CSABA elhunytáról. Őszinte részvétünket ezúton is szeretnénk kinyilvánítani. Mély együttérzéssel Kristófi János és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki LÁSZLÓFFY ZSOLTNAK és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Nagyváradi Állami Filharmónia vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Dr. Lászlóffy Zsoltnak és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

Őszinte együttérzéssel osztozunk munkatársunk, Dr. Lászlóffy Zsolt mély fájdalmában, amelyet a szeretett édesapja elvesztése miatt érez. Részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Karának munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, BÖBÉNEK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában.
A Balogh család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, BÖBÉNEK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
A Fándly család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TANK ERZSÉBETNEK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Bihar megyei Kulturális Hagyományőrző és Népszerűsítő Központ munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett KISS BÉLA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Bodó Julika, Éva és Csongor.

*

Már 15 éve annak, hogy nincs közöttünk a drága, jó, felejthetetlen édesapa, nagytata, NÉMETI LAJOS (Hegyközpályi).
Megállunk sírodnál, te is érzed, szívünkben marad drága emléked. Szerető családod.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket szeretnénk kifejezni kolléganőnknek, KANICS ÉVÁNAK anyósa elvesztése miatt érzett fájdalmában. A M. Kogălniceanu Complex közössége.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, PAPP ANDRÁS (a nagyváradi Ruhagyár volt dolgozója) 93 évesen elhunyt. Temetése április 16-án, csütörtökön a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott. Gyászolja fiai Bandi és Sanyi, menyei Kati és Matild unokái Cynthia és András.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre és testvérre, HEGYI LAJOSRA (Szenjános), akinek ma 3 éve dobbant utoljára jóságos szíve (41 évesen). „Ahogy telnek a napok, múlnak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük drága emlékedet. Nyugodj békében, drága gyermekem, és szeretett testvérünk.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama NAGY ERZSÉBET (Szentjobb) hosszú szenvedés után elhunyt. A gyásszertartás szerdán, április 15-én volt a szentjobbi kápolnában. Nyugodjon békében. Gyászolja lánya Ica, veje Gabi, unokája Gábor és felesége Enikő.

*

Szomorú szívvel búcsúzom drága nagymamámtól, NAGY ERZSÉBETTŐL (Szentjobb). „Csak az hal meg, akit elfelednek. Örökké él, kit igazán szeretnek.” Imádott egyetlen unokája Barna Gábor és felesége Enikő.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki anyatársunknak, BARNA ILONÁNAK és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Márk Lajos és családja.

*

Fájdalom költözött 1 éve szívünkbe, nem hallhatjuk hangod, nem lehetünk már soha többé veled MURVAI SÁNDOR.
Emléke örökké szívünkben hordjuk. Szerető felesége Ika, fiai Csabi és Sanyika családjukkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki osztálytársunknak, KISS TAMARÁNAK és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt.
A Szacsvay Imre Általános Iskola vezetősége, az V.J osztályközössége, osztályfőnöke és a szülőközösség.

Címkék: