Gyászhírek 2015. április 14.

Gyászhírek 2015. április 14.
Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor a drága, szeretett férj, apa, nagyapa, KISS FERENCZ (Hegyközszentmiklós) 12 éve búcsú nélkül ment el tőlünk. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, s nyugodalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint virágillat, de emléked ragyog, mint fényes csillag.” Emlékét örökké őrzik: felesége, lányai, vejei, unokái.


Fájó szívvel emlékezünk szeretett testvérünkre, FT. KOLOZSVÁRI ISTVÁN ANTALRA, akinek ma 2 éve dobbant utoljára jóságos szíve. Emléke megmarad szívünkben. Megemlékező mise április 15-én 17 órakor. Nővére Edit és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, nagybátyára, F.T. KOLOZSVÁRI ISTVÁN ANTALRA római katolikus kanonokra, aki 2 éve távozott közülünk. „Suhanva száll az élet tova, aki elmúlt, nem jön vissza soha. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Öccse Jóska és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzik a család KÓSA MIHÁLY ny. tanártól. Temetése az élesdi temető kápolnájából 2015. április 15-én 14 órakor. Nyugodjon békében!

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, ÖZV. SZABÓ ÉVA (élt 60 évet) temetésén részt vettek és fájdalmunkban osztoztak. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. A fájdalmat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása. Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Bánatos fia István, menye Gabriella és sógora Dezső.

*

Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig mi próbáltunk. Egy célod volt, hosszú útra menni, s az élet gyötrelmeit magad mögött hagyni. Soha el nem múló fájdalommal gondolunk a legdrágább gyermekre, testvérre és keresztszülőre, ÖZV. SZABÓ ÉVÁRA. Vigasztalhatatlan édesanyja Juliska, öccse Gyula és keresztgyermekei Anita és Norbi.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk nászasszonyunktól, SZABÓ ÉVÁTÓL. Megváltozott minden, a világ, az élet, de van valami, ami soha nem változik meg, amíg élünk, szeretünk, és nem feledünk téged. Nászai András és Margit.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, DÉCSI SÁNDOR JÓZSEFRE, aki két éve eltávozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Fia Laci és menye Hajni.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KISS KRISTÓFNAK, a Szacsvay Imre Általános Iskola VII. J osztályos tanulójának és családjának, édesapjuk elvesztése miatt. A Szacsvay Imre Általános Iskola vezetősége, a VII. J osztályközössége, osztályfőnöke és szülőközössége.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, BORBÉLY SÁNDOR életének 84. évében elhunyt. Temetése szerdán, április 15-én 15 órától a Steinberger kápolnából. Soha el nem feledjük. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szerettünk, ÖZV. SIMON GÉZÁNÉ (szül. ILLE IBOLYA, biharvajdai lakos)
83 éves korában megtért Teremtő Istenének mennyei seregébe. Utolsó útjára kísérjük április 15-én 15 órakor a biharvajdai ravatalozóból. Emlékét megőrizve búcsúzik tőle fia László, menye Enikő, unokája Ágota.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, KISS ZOLTÁN hosszú szenvedés után 43 éves korában elhunyt. Temetése április 15-én 15 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. „Csillagúton fények között/ Járva, nem gondolva rossz földi/ Viszájra, akarom, hogy legyek/ Örök, boldog lélek, az égiektől/ Csupán ennyit kérek.” Gyászolják: felesége Klári, fia Kristóf és kislánya Tamara.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk kománktól, KISS ZOLITÓL kinek sokat szevedett teste útjának végére ért. Őszinte részvétünk Klárának, Kristófnak, keresztlányunknak Tamarának!

*

Fájó szívvel búcsúzunk KISS ZOLTÁNTÓL, aki hosszú szenvedés után 43 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében!
Nagy Attila és családja. Gyászolja anyósa, sógora és családja.

Címkék: