Gyászhírek 2014. október 6.

Akt.:
Gyászhírek 2014. október 6.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, NÉMETI EMÍLIÁRA (szül. VAJDA) és férjemre, az édesapára, VAJNA BÉLÁRA (Hegyközpályi) halálának 13. évfordulóján. Szerető családotok.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, KOVÁCS SÁNDOR volt szövetkezeti alkalmazott elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Utolsó üdvözlettel az Érmihályfalvai Fogyasztási Szövetkezet munkaközössége.
*
Fájó szívvel emlékezünk SZILÁGYI GÉZÁRA halálának első évfordulóján. „Soha nem halványul szívünkben emléked, soha nem múlik el szívünk gyásza érted. Még fáj, s talán így is marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Emlékezik rá felesége Viola és családja.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett JOÓ MÁRTON (SANYIKA) barátunk elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az öregfiúk – jó barátok.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a legjobb testvértől, sógortól, nagybácsitól, rokontól, ID. NAGY SÁNDORTÓL. Emlékét örökké megőrizzük! Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Ibolya, Laci, Ibike, Csabi, Csilluka, Jancsi és Marika.
*
Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki az AUNER családnak a szeretett édesanya, anyós, nagymama, déd- és üknagymama, AUNER OLGA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugalma legyen áldott, emlékét kegyelettel és szeretettel örökre megőrizzük. A Mellen és a Szűcs család.
*
Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett anyóstól és nagymamától, AUNER OLGÁTÓL. Emléke legyen áldott és nyugalma csendes. Menye Márta, unokái Artúr és Árpád.
*
Együttérzésemet és részvétemet fejezem ki az AUNER családnak a szeretett anya, anyós és nagymama, AUNER OLGA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Guiaş Ana-Maria.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki az AUNER családnak a szeretett anya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmában. Lucskai-Cinca István és családja.
*
Mély együttérzésemet fejezem ki ezúton az AUNER családnak a szeretett anya, anyós és nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Botos Éva.
*
Őszinte részvétünk AUNER ÉVÁNAK, ILONKÁNAK és FERINEK szeretett édesanyjuk elvesztése miatti mély fájdalmukban. Krizsovanszky Maria és Kormos Marika.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki AUNER ÉVÁNAK, a rogériuszi nőszövetség tagjának drága édesanyja elvesztése miatti fájdalmában. „Aki Jézusban hisz, örök élete lesz.” A rogériuszi nőszövetség és presbitérium részéről.
*
A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresek, aki nincs már. Tudom, hogy nem jön, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Szívemben soha el nem múló fájdalommal emlékezem a drága, jó férjre, édesapára, tatára, vőre, sógorra, LÁZÁR LÁSZLÓRA (Biharszentjános, élt 61 évet), aki ma egy éve búcsú nélkül távozott. Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra csak a döbbenet és a nagy fájdalom maradt. Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie. Imádta családját, mindenkit szeretett, akkor volt boldog, hogyha segíthetett. Arcunkat a könny mossa, mert nincs ő már többé, de szívünkben emléke élni fog örökké.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezik rá örökké bánatos felesége Ili, lánya Ilike, Zsuzsa és Anikó vejei Zoli és Laci, unokái Zolika, Robika és Zsófika, anyósa és a rokonság.
*
Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára és nagymamára, BENKE PIROSKÁRA (szül. SZÁSZ PIROSKA), aki 2011. 10. 06-án távozott közülünk. „Ne jöjj el sírva síromig, Nem fekszem itt, nem alszom itt; Ezer fúvó szélben lakom… Gyémánt vagyok fénylő havon. Érő kalászon nyári napfény. Szelíd esőcske őszi estén. Ott vagyok a reggeli csendben, A könnyed napi sietségben. Fejed fölött körző madár, Csillagfény sötét éjszakán. Nyíló virág szirma vagyok, Néma csendben nálad lakok. A daloló madár vagyok, S minden neked kedves dolog… Síromnál sírva meg ne állj; Nem vagyok ott, nincs is halál.” Emléke legyen áldott!Örökké gyászoló lánya Ildikó és unokája Kinga.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki BÉLÁNAK és családjának, PIRIKÉNEK (Pályi) édesanyjuk elvesztése miatt. Szeretete a szívünkben megmarad. A Vajna család.
*
Megrendülve értesültünk RÁCZ LÁSZLÓ (16 éven át Mezőbikács plébánosa volt) hirtelen haláláról. Csillagok közt él már, angyalok közt jár, ott hol csendből épül vár, s igaz lelkére az Isten vigyáz már. Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie. Emléke örökké fog élni bennünk. Szeretettel búcsúznak a mezőbikácsi hívek.
*
Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya és nagymama, ZSUGÁN-GEDEON ILONA október 2-án, csütörtökön elhunyt. Gyászolják férje Gyuszi, fiai Zsolt és Gyula, unokái Gyopár és Balázs, menyei Erika és Claudia, unokatestvére László, a rokonok, barátok, ismerősök.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, BOROS PÉTER TIBOR 64 éves korában elhunyt. Temetése október 6-án 14 órakor a városi ravatalozóból. Soha el nem múló szeretettel búcsúzunk tőled. Feleséged Edit, lányod Tünde, unokáid Rita és Milán, vejed Csongor és Sárika néni.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, és kollégánknak ZSUGÁN GYULÁNAK a szeretett feleség, édesanya és nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A bihari iskola munkaközössége.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki TÓTH OLGA kolléganőnknek a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Hegyközpályi Elemi Iskola munkaközössége.
*
Mély megrendüléssel és könnyes szemmel búcsúzom szeretett keresztanyámtól, JAKAB VIOLÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Emlékét örökké megőrizzük. Ági, Imi, István.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, Jakab Józsefné (szül. Vajda Viola Zsuzsanna, Hegyközpályi,)
76 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2014. október 6-án a hegyközpályi kapolnából lesz. Örökké szívünkben hordozzuk. Gyászolja fia Ernő, menye Ica, unnokája Ernő, unokamenye Andrea.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, Jakab Józsefné (szül. Vajda Viola Zsuzsanna, Hegyközpályi,)
76 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2014. október 6-án a hegyközpályi kapolnából lesz. Örökké szívünkben hordozzuk. Gyászolja lánya Olgi, veje Gyuszi, unokái Gyuszika és Józsika.
*
Őszinte részvétünket nyilvánítjuk kedves barátainknak, Ernőnek és az ő családjának az édesanya, anyós, nagymama, Jakab Viola Zsuzsanna elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Cristian és Dan.
*
Marcikám, te már az égi labdarúgó pályákon kergeted a labdát. Nagyon sajnálom, nem kellett volna sietned… Szomorú szívvel veszek búcsút tőled, köszönöm, hogy a barátod lehettem, öröm volt veled együtt focizni. Viszlát JOÓ MÁRTON SÁNDOR. Őszinte résztvétemet fejezem ki a gyászoló családnak. Szántó Zoltán.
*
„Elcsitul a szív, mely barátaiért dobogott, megpihent a kéz, mely a csapatért oly sokat dolgozott.” Fájó szívvel búcsúzunk barátunktól, játékostársunktól, JOÓ MÁRTON SÁNDORTÓL (MARCI). Nem feledünk soha. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Barátaid a Bihari Napló-Ferrogar öregfiú labdarúgócsapatból.
*
Szomorú szívvel búcsúzom lelki jó barátomtól, a labdarúgótól, JOÓ MÁRTON SÁNDORTÓL. Marcikám, soha nem feledlek el! Őszinte résztvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Spulnyik Lajos és családja.
*
Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. „Míg köztünk voltál, mi szerettünk és tiszteltünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel búcsúzunk barátunktól, játékostársunktól, JOÓ MÁRTON SÁNDORTÓL, aki múlt héten 59 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Őszinte résztvétünk a gyászoló családnak. Búcsúznak tőle a biharpüspöki, a révkomárnói, a túrkevei és a hosszúpályi öregfiú csapatok tagjai.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett baráttól és játékostárstól, JOÓ MÁRTON SÁNDORTÓL. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Őszinte résztvétünk a gyászoló családnak. Barátja, Papp József és családja.
*
Szeretettel és tisztelettel emlékezünk halálának 2. évfordulóján BALÁZSHÁZI PIROSKÁRA (Hegyközszentimre) aki 98 éves korában, tért meg Teremtőjéhez. Emlékét szívében őrzi lánya, unokái, dédunokái és ükunokája.

Címkék: