Gyászhírek 2014. október 29.

Gyászhírek 2014. október 29.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett férjemre, MÁTHÉ GÉZÁRA halálának 5. évfordulóján. „Kit őriz szívünk, nem hal meg soha, kit lelkünkbe zárunk, nem megy el soha.” Felesége és családja.


Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva, mély fájdalommal tudatjuk, hogy HAUX JULIÁNA életének 64. évében súlyos betegség után elment közülünk. Temetése a köröstarjáni kápolnából lesz 2014. 10. 29-én 15 órai kezdéssel. Búcsúzik tőle szeretett férje Imre.

*

Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, HAUX JULIÁNA október 28-án elhunyt. Lánya Iuliana, férje Mihai és unokái Andris, Zoltán.

*

Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, HAUX JULIÁNA október 28-án elhunyt. Lánya Maria, férje Józsi és lánya Marika.

*

Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, HAUX JULIÁNA október 28-án elhunyt. Lánya Ilona, férje Vania és unokái Cristi, Adi.

*

Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, HAUX JULIÁNA október 28-án elhunyt. Fia Imi, menye Valeria és unokái Anghela, Imike.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BOKOR ÁGOTÁNAK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában.
Kurucz Öcsi és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, KORENYÁK IZABELLÁNAK édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Fő utcai Bănuţel munkaközössége.

*

Szívünkben mély fájdalommal veszünk végső búcsút a szeretett apóstól, nagytatától, BENDE SÁNDORTÓL.
Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Menye Betti, unokája Misi és nászasszonya Erzsike.

*

Őszinte részvétem a gyászoló családnak a szeretett TELEGDI SÁNDOR elvesztése miatt érzett mély fájdalmában.
A Szeremi család.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesapa, KORENYÁK JÁNOS életének 58. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, október 30-án 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívemben örökké megőrzöm! Búcsúzik bánatos lánya Izabell.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KACSÓ SÁNDOR elvesztése miatt érzett fájdalmában.
Brandus Mihály és családja.

*

Őszinte részvétünket, mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak KACSÓ SÁNDOR elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Kondor család.

*

Együtterzésünket fejezzük ki főnökünknek, MÉSZÁROS ZOLTÁNNAK szeretett édesapja, MÉSZÁROS MIKLÓS
elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Isten nyugtassa békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!
Kollégái a Queen’s Music Pubtól.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, BENDE SÁNDOR 90 éves korában rövid szenvedés után elhunyt. Temetése szerdán, október 29-én 14 órakor a városi kápolnából lesz. Búcsúzik tőle felesége Magdi, fia Sanyi, felesége Lenuţa, unokája Andrea és húga Viola.

*

Jó barátunk, Mészáros Zoltán mellett vagyunk e gyászos órákban. Őszinte részvétünket nyilvánítjuk és osztozunk bánatában. Andrea, Irina és Paul.

*

Hittel valljuk, hogy boldog az Úrnál DOBOS ILONA presbiterünk. Porsátorát csütörtök délben 12 órakor a Steinberger kápolnától kísérjük utolsó útjára. Áldott legyen emléke. Az olaszi gyülekezet.

*

Fájó szívvel búcsúzunk DOBOS ILONÁTÓL, drága testvérünktől, családtagunktól csütörtökön délben 12 órakor, a Steinberger kápolnában. Testvérei Ibolya és Laci, valamint lánya Tünde.

*

Őszinte részvétünk NYITRAI IBINEK és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama halála miatt érzett mély fájdalmában. Gajdó Éva és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SÁNDOR IRÉNKÉNEK és a gyászoló családnak férje elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Lunguy Angéla és anyukája.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyszülő, ENTERSZ FERENCZ (volt borbély)
hosszan tartó betegség után 92 éves korában elhunyt. Október 31-én, pénteken 13 órakor a Steinberger kápolnából kísérjük utolsó útjára. Nyugodjon békében. A gyászoló család.

Címkék: