Gyászhírek 2014. október 28.

Gyászhírek 2014. október 28.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, VERES JÁNOSRA (Szentmárton), aki 6 hónapja eltávozott közülünk. „Emléke legyen áldott, nyugodjon békében.” Felesége és gyermekei.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, CRISTEA PÁLRA (Fugyivásárhely, volt OTL-buszsofőr)
halálának második évfordulóján. „Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Egy a reményünk, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled. Amíg élt, szerettük, míg élünk, soha el nem feledjük.” Örökké bánatos családja.

*

Ma van hat hete, hogy fájdalom költözött szívünkbe, nem múlik el soha, itt marad örökre! Emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, apósra, ID. LOVAS TIBORRA. Bánatos felesége Cuni, gyermekei, menye és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 10. évfordulóján TÓTH ERZSÉBETRE (szül. KOVÁCS, élt 51 évet). „Csillag volt, mert szívből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él és örökké ott marad.” Szerető férje Imi, gyermekei Melinda, Angéla és Robi, vejei Tibor és Csabi, unokái Dani és Alexa.

*

Már 6 éve annak a szomorú napnak, amikor utolsó útjára kísértük édesanyámat, HODISAN VERÁT (Nagykágya).
„Hogy egy édesanya milyen drága kincs, csak az tudja igazán, akinek már nincs.” Bánatos fia Jóska, menye Erzsike, unokája Erika és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk BAK ROZÁLIÁTÓL (szül. PUSZTAI), aki életének 80. évében elhunyt. Temetése október 28-án a borsi kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesapától, apóstól, nagyapától, ID. SÁNDOR JÁNOSTÓL, aki életének 75. évében hirtelen elhunyt. „Egy múló perc alatt, elszállt az életed, annyit sem mondtál, Isten veletek. Szíved megpihenni tért ott lenn a mélyben, lelkedre angyalok vigyáznak az égben.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos fia Jancsi, menye Gyöngyike, unokái Gabriella és Renáta.

*

Fájó szívvel búcsúzunk bátyámtól, ID. SÁNDOR JÁNOSTÓL (gálospetri születésű), aki utolsó erejével eljött meglátogatni és összeölelkezésünk után egy perc alatt visszaadta lelkét Teremtőjének. Ma, október 28-án 14 órától kísérjük utolsó útjára a biharpüspöki kápolnából. Te már ott vagy, ahol nem fáj semmi, szívünkben örökre megmaradsz. Húga Pintér Anna-Mária és férje András.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógorunktól és nagybátyánktól, SÁNDOR JÁNOSTÓL, akit hirtelen ragadott el tőlünk a kegyetlen halál. Emléke szívünkbe élni fog! Bánatos sógornője Mariska, unokahúgai Mária és családja, Magdi és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagybátyánktól, SÁNDOR JANOSTÓL. Nyugodjon békében! Unokahúga Éva és férje Zoltán.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága keresztapámtól, SÁNDOR JÁNOSTÓL. Szeretetét és jóságát soha el nem felejtő keresztfia Nyisztor János és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk keresztapámtól, SÁNDOR JÁNOSTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető keresztlánya Julianna és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógorunktól, SÁNDOR JÁNOSTÓL, akit hirtelen ragadott el a kegyetlen halál. Emléke szívünkben élni fog! Sógora Pusztai Jóska és családja.

*

Mélyen együtt érzünk a gyászoló TELEGDI családdal a szeretett férj, apa, nagyapa és após elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Kinda Edit és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett baráttól, TELEGDI SÁNDORTÓL. Nyugodj békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Csorba Icu és Jancsi.

*

Köszönjük, hogy éltél és minket is szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejárt. Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, dédmama, ÖZV. LAJCSÁK ERZSÉBET 92 éves korában megpihent. Temetése október 28-án 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki NAGY ZOLTÁNNAK és családjának szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Anyatársa Erzsébet, Zita és István.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki NAGY ZOLTÁNNAK és családjának szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Péter Magdolna.

*

Fájó szívvel emlékezünk rád, ki egy éve itthagytál, LACZKÓ IMRE (Bors). „Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de a betegséged mindent összetépett.” Bánatos feleséged, lányaid, vejeid és unokáid.

*

Könnyes szemmel emlékezünk a pótolhatatlan édesapára, apósra, nagyapára, ID. HEGYESI IMRÉRE halálának első évfordulóján. Pihenj békében! Gyászolja lánya Edit, veje Feri, unokái Benji és Szilvi.

*

„A szeretet örökké él.” Fájó szívvel emlékezünk ID. HEGYESI IMRÉRE halálának első évfordulóján. Békés nyugalmat, áldott pihenést kérünk az Istentől. „A lélek él, találkozunk.” Gyászoló felesége Edit-Ilona, lányai, fiai, vejei, menyei, unokái, pici dédunokája.

*

Soha el nem múló szeretettel gondolunk ILDI mamára, SERDÜLT ILDIKÓRA halálának első évfordulóján. Unokái Eszti és Berci.

*

„A holtom után ne keressetek,/ Leszek sehol- és mindenütt leszek.” (Reményik) SERDÜLT ILDIKÓRA emlékezünk halálának első évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük! Gyermekei Princzinger Ildikó és Ákos családjaikkal.

*

Mély fájdalommal emlékezem drága, jó férjemre, ID. FARKAS ATTILÁRA halálának 1 éves évfordulóján. Ezen a napon, minden más, újra megérint a gyász. Eszembe jutnak az együtt töltött napok, fülembe újra megcsendül a hangod, nem is tudhatod mennyire fáj a hiányod. Örökké sirató felesége Magdus.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, TELEGDI SÁNDOR elhunyta miatt. Nyugodjon békében! A Stelli család.

*

Mélyen együtt érzünk a LAJCSÁK és BARNA családdal a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban.
A Iuhas család.

*

Édesapám, ID. FARKAS ATTILA emlékére!
„Számomra te sosem leszel halott,
Örökké élni fogsz mint a csillagok.
Drága, jó szívét, két dolgos kezét,
Áldd meg atyám és én köszönöm,
Hogy ő lehetett az én édesapám.”
Bánatos fia Attila, menye Marika és drága kis unokája Bernadett.

Címkék: