Gyászhírek 2014. október 27.

Gyászhírek 2014. október 27.
Fájó szívvel búcsúzunk NAGY IMRÉTŐL (CSUHÁS). Testvére Gizike, sógora Lali, unokaöccse Attila, felesége Brigitta és leányuk Niki.


Fájó szívvel búcsúzunk szeretett édesapámtól, NAGY IMRÉTŐL. Temetése október 27-én, hétfőn a biharpüspöki temetőben délután 3 órakor. Leánya Andrea és élettársa Fabricio, és szeretett unokája Dariusz.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki KISS MÁRIÁNAK veje váratlan elvesztésekor érzett fájdalmában.
Szomszédai Bontea Éva és a Köteles család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, TELEGDI SÁNDOR jogász Budapesten elhunyt. Temetése Nagyváradon, a Rulikowski temetőben lesz, október 29-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága komától, keresztapától, SZABÓ LALITÓL, aki oly hirtelen elhunyt. Nyugodj békében!
Búcsúzik tőle Árvay István, Erika, Gergő és kicsi keresztlánya Nórika.

*

Őszinte részvétünk NAGY ERZSÉBET-ZSÓKA tanárnő részére az apósa halála miatt érzett mély fájdalmában.
A Traian Vuia Műszaki Kollégium diákjai és tanárai.

*

Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra és nagymamára, PLES ERZSÉBETRE
halálának 1 éves évfordulóján. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk senki, soha el nem vehet. Te a jóságodat két marokkal szórtad, önzetlenül adtál rossznak és jónak. Mindig célod volt a családodért élni, ezt a halál tudta csak széttépni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk.
Örökké bánatos lánya Irénke, veje Ciprian és unokája Gabika.

*

Köszönetet mondunk minden kedves rokonnak, barátnak, ismerősnek, akik jelenlétükkel, szavaikkal, gondolataikkal, vigasztaltak bennünket, a szeretett GRÓSZ (LŐRINCZ) ESZTER elhalálozása miatt érzett mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Kegyelettel emlékezem RIDI ILONÁRA tragikus halálának 50. évfordulóján. Emléke legyen áldott! Lóránd.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki Nagy Zoltán kollégánknak és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében. Az Ady Endre Liceum matematika katedrája.

*

Jézus mondá: „Én vagyok a feltámadás és az élet: aki bennem hisz, még ha meg is halt, élni fog. Mindaz, aki belém vetett hittel él, nem hal meg örökre.” (Jn 11, 25-26 ). Ezen gondolatokkal fejezzük ki együttérzésünket kollégánknak, NAGY ZOLTÁN tanárnak, az Erdélyi Magyar Néppárt nagyváradi szervezete alelnökének szeretett édesapja elhunyta miatti fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Az EMNP és EMNT vezetősége és tagjai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Nagy Zoltán barátunknak és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Teoreanu, Ciubotariu, Bors és Újvárosi család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a kedves testvéreknek, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik drága férjem, PÁPA ENDRE temetésén részt vettek és vigasztaló szavaikkal, virágaikkal fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek.
Bánatos felesége és a család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Id. BEKŐ ISTVÁN (Érmihályfalva) nyugalmazott, kitüntetett tanító életének 90. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése október 29-én 13 órakor az érmihályfalvai temető református ravatalozójából. Gyászolja felesége Mária, gyermekei Ilona és Ildikó, veje, menye, unokái és dédunokái.

Címkék: