Gyászhírek 2014. október 23.

Akt.:
Gyászhírek 2014. október 23.
Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó feleségre, anyára, anyósra és nagymamára, GERGÁCZ IRÉNRE halálának kilencedik évfordulóján. „Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki él nem vehet, egy a reményünk mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled, Amíg élt, szerettük, míg élünk, soha el nem feledjük. Örökké bánatos családja.

Szívem mély fájdalmával tudatom, hogy szeretett férjem, PÁPA ENDRE (volt dernai lakos) hosszú betegség után, 79 éves korában elhunyt. Temetése október 24-én, pénteken 13 órakor a városi ravatalozóból. Búcsúzik tőle felesége Erzsike és fia Attila.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre és testvérre, SZEKERES NORBETRE halálának 4. évfordulóján. „Kit őriz szívünk, nem hal meg soha, kit lelkünkben látunk, nem megy el soha.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk ÉVÁTÓL. A Bojtor család, keresztanyja Annus, unokatestvére Kari és családja.

*

Fájó szívvel veszünk örök búcsút drága unokatestvéremtől, ÉVATÓL. A Meca család, Emese és Rica, Renáta és Iván.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, SOCSIK MARGIT (szül. MESTER MARGIT) 93 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése október 23-án, csütörtökön 15 órakor a városi ravatalozóból. Búcsúznak bánatos lányai Manyi és Éva, veje Pista, unokája Melinda, unokaveje Imi.

*

Megtört szívvel búcsúzunk a drága apától, nagyapától, SZABÓ LAJOSTÓL. „Az ő szíve pihen, a mienk pedig vérzik, a fájdalmat csak az élők érzik. Nem az a fájdalom amitől könnyes lesz a szem, hanem az, amit szívünkben hordozunk egy életen át csendben. Örökké élni fog szívünkben. Temetése október 24-én 15 órakor a katolikus kápolnában a mihályfalvai temetőben lesz. A Szabó család.

*

Mély fájdalommal közöljük, hogy szeretett édesapánk, JUHÁSZ SÁNDOR 67 évesen eltávozott közülünk. Temetése csütörtökön 15 órakor a hegyközújlaki kápolnától. Utolsó útjára kísérik, búcsúznak tőle gyermekei, lánya Irmuska, egyetlen kis unokája Katika, fia Norbi és Szilvia.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, FIKÓ ISTVÁN (Bihar) életének 75. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, október 23-án 14 órakor a bihari római katolikus kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Gyászoló felesége Ica, lánya Éva, veje András, fia Pisti, menye Rodica, unokái Krisztina és barátja Márk, Anita és barátja Roland.

*

„Nőnek az árnyak, s ahogy fogynak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék.” Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, az anyósra, nagymamára, dédmamára, HAMZA ROZÁLIÁRA (Székelyhíd, volt szakácsnő) halálának 5. évfordulóján. „Kit őriz a szívünk, nem hal meg soha, oly távol vagy tőlünk, de mégis oly közel, szívünkben örökké élni fogsz, sosem felejtünk el.” Emlékét megőrizve, szerető családja.

*

Mélyen együtt érzünk a gyászoló családdal szerettük, FIKÓ ISTVÁN (Bihar) elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugalma legyen áldott! Ujvárosi István és családja.

 

Címkék: