Gyászhírek 2014. október 16.

Gyászhírek 2014. október 16.
Drága EMESE! Téged pótolni nem tudlak, de a kisfiad mellett állok ígéretemhez híven. Jó utat, nyugodj békében. Kalmar Erzsébet, a te életbiztosítási tanácsadód.

Ma 8 éve annak a szomorú napnak, amikor a drága feleség, anya, anyós, nagymama, SZABÓ MARGIT (szül. KOSONCZKI) örökre itthagyott minket. Szívünkben az emléked örökké élni fog! Gyászoló családja.
*
Örök hiányérzettel emlékezünk a három éve elhunyt szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, MEGYERI JÓZSEFRE. „Téged elfelejteni soha nem lehet, / Sajnos meg kell tanulni élni nélküled. / Fájó szívünk fel-felzokog érted, / Örökké szeretünk, nem feledünk Téged.” Szerető családja.
*
Szomorú 4 év után emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, dédapára, SZABÓ STEFÁNRA. Akik sokat gondolnak reá: felesége Florica, fiai Pityu és családja, Gelu és családja, lánya Aurica és családja.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HALÁSZ SÁNDORNAK és fiának GERGŐNEK a szeretett feleség és édesanya tragikus elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emlékét öröké megőrizzük. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Kovács Katalin és Tötös Ferenc.
*
Örök fájdalommal szívünkben emlékezünk drága hallottunkra, POGAN ANNÁRA (NUSI) halálának 9. évfordulóján. Soha nem feledünk! Találkozunk a feltámadáskor. Férjed és a család.
*
Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Elmentél tőlünk egy csendes hajnalon, köszönni, búcsúzni sem volt alkalom. Egy célod volt, a családodért élni, ezt csak a kegyetlen halál tudta széttépni. Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, KUCSERA IRÉNRE halálának 5. évfordulóján. Őrködj felette édes Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem! Bánatos lányai Ági, Márta és családja.
*
Minden évben eljön egy nap, mely számunkra fájó emlék marad. Minden elmúlik, elenyész, csak egy él, az örök emlékezés. Kegyelettel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, DEÁK KATALINRA halálának 6. évfordulóján. Özv. Fazakas Ibolya és családja.
*
Hálás köszönet mindazoknak, akik KISS JOLÁNT (Nagyszántó) utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló Kiss család.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett testvérünkre, KUCSERA IRÉNRE halálának 5. évfordulóján. „Kit őriz szívünk, nem hal meg soha, kit lelkünkben látunk, nem megy el soha.” Húga Mária és családja, nővére Juliána és családja.
*
Őszinte részvétünk DOBOS EMESE családjának szerettük korai elvesztése miatt. Nyugodj békében, EMESE! A Medsystem Szemészeti Klinika közössége.
*
Ma 8 éve annak a szomorú napnak, amikor a drága feleség, anya, anyós, nagymama örökre ott hagyott minket. Szívünkben az emléked örökké élni fog!
*
Szomorú szívvel emlékezünk a drága anyára, anyósra, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának hatodik évfordulóján. „Bús a temető csendes suttogása, ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. Pihensz sírodban örökre, csendesen, elfeledni téged nem fogunk sohasem. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökké ott maradsz.” Szerető lányod Tünde és veje Norbi.
*
Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának hatodik évfordulója alkalmából. „Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon, csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet.” Szívünkben örökké megőrizzük! Férje József, fiai Tomi és Zsolti.
*
„Akinek a gyermekét nem fedi sírhalom, az nem is tudja, mi az igazi fájdalom.” Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre és keresztanyára, DEÁK KATALINRA (ZAKARIÁS) halálának 6. évfordulóján. Édesanyja és keresztfia Norbi.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az 1 éve elhunyt férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, ID. MOLNÁR MIKLÓSRA (Szentjános). Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra döbbenet és fájdalom maradt. Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie. Imádta családját, mindenkit szeretett, akkor volt boldog, hogyha segíthetett. Arcunkat a könny mossa, mert nincs ő már többé, szívünkben emléke élni fog örökké. Gyászolja bánatos felesége, 2 gyermeke, veje, 2 unokája, unokaveje és 2 dédunokája Ádám és Dávid.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki unokatestvérünknek és családjának a szeretett feleség, édesanya, HALÁSZ EDIT elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Móra család.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki ezúton DOBOS ÁRON ZSOLTNAK, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A mély gyászban vigasztalást kíván a Művészeti Líceum vezetősége, a VI. C osztály, osztályfőnöknője Nagy Viola, a tanárok, valamint az osztálytársak és szüleik.
*
Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk NAGY TAMÁS GÁBORRA (Köröstarján), aki 6 éve itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos nagymamája, keresztanyja Ildikó és párja Attila.
*
Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk NAGY TAMÁS GÁBORRA (Köröstarján) halálának hatodik évfordulóján. Kit őriz a szívünk, nem hal meg soha, kit lelkünkben látunk, nem megy el soha. Oly távol vagy tőlünk, de mégis oly közel, szívünkben örökké élni fogsz, sosem felejtünk el. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos édesanyja, nevelőapja, testvérei és sógornői.

Címkék: