Gyászhírek 2014. november 7.

Gyászhírek 2014. november 7.
Fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya és nagymama, NAGY JOLÁN életének 76. évében hirtelen elhunyt. Temetése november 7-én 14 órakor a biharpüspöki kápolnából lesz. Búcsúzik férje, lánya, fia és családjaik.


Szomorúan emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, ERDEI SZILVESZTERRE, aki ma 5 éve az örök csend és nyugalom világában él. „Köszönjük, hogy éltél, s minket szerettél,/ Nem hagytál el minket, csak álmodni mentél.”
Szívünkben itt él emléked mindörökké! A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel, tisztelettel, örök szeretettel emlékezünk a ma 45 éve és 45 évesen elment drága édesapára, nagyapára, VADNAI ISTVÁNRA. Elveszítettük a legértékesebb, a legerősebb, legtürelmesebb, legmegértőbb, legszeretetreméltóbb embert, akit valaha is ismertünk. Emléke örökké szívünkben él! Koncsek Vadnai Zita, Gorzó Zolja, Gorzó Zsolt.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk FODOR ERZSÉBETRE (Nagykágya) halálának 15. évfordulóján. Nyugodjon békében! A bánatos család.

*

„Egy késő őszi napon, életed véget ért, bánatot hagytál ránk, örökre elmentél.” Fájó szívvel emlékezünk a drága gyerekre, barátra, BÍRÓ SIMON IMRÉRE halálának 12. évfordulóján. A gyászolók.

*

Ma hat hete annak a szomorú napnak, hogy a kegyetlen halál elragadta a szeretett férjet, apát, nagyapát, TÖRŐ SÁNDORT (Bihar). „Elfeledni téged nem lehet, meg kell tanulni élni nélküled.” Nyugodjon békében!
Gyászolja családja és felesége Ilonka, akivel most ünnepelték volna 48. házassági évfordulójukat.

*

Emlékezünk arra, ki nincs közöttünk, talán a lelke röppen itt felettünk. Hogy egy hű férj, szerető édesapa milyen drága kincs, ezt csak az tudja, akinek nincs. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök fájdalom és örök szeretet.”
Fájó szívvel emlékezünk KISS JÓZSEF FERENCRE halálának második évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük!
Szerető felesége Éva, lánya Enikő és annak családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, nagyapára, dédnagyapára, KUGYELKA FERENCRE halálának 1 éves évfordulóján. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk senki, soha el nem vehet. Te a jóságodat két marokkal szórtad, önzetlenül adtál rossznak és jónak. Mindig célod volt a családodért élni, ezt a halál tudta csak széttépni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk. Örökké bánatos felesége, gyermekei, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, DARÓK ÁGNES VIOLA életének 70. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése pénteken, november 7-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Búcsúzik bánatos fia Emil.

*

Fájó szívvel búcsúzunk nővéremtől, NAGY JOLÁNTÓL (szül. SIMON), aki életének 77. évében hirtelen hagyott itt minket. Együtt érzünk gyerekeivel. A Debreceni család.

*

Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor utolsó útjára kísértük a legdrágább édesanyát, feleséget, MÁNYOKI ANNÁT. Emlékmise november 8-án, szombaton délután 17 órakor a Barátok templomában. Örökké bánatos családja.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, TELEKI KÁROLYRA, aki 8-án, 6 hónapja távozott el tőlünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető felesége Zsóka, fiai Józsi és Zsolti, menye Corina és unokája Edike.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, nagyapára, KELE LÁSZLÓRA halálának 16. évfordulóján. Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen az áldott kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te nem leszel halott. Örökké élsz mint a csillagok. Emléke legyen áldott. Szerető felesége Ildi, lánya Ildikó, férje Dezső, unokái Brigitta és férje Patrik és Bettike.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KÖRTVÉLYESI JOLÁNNAK és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Kolléganői: Mariana, Kati és Móni.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BONDÁR SÁMUELRE (Pista) a drága, jó férjre, édesapára, nagyapára, dédnagyapára, aki öt éve visszaadta lelkét Teremtőjének, ahol megnyugvást talált és megpihent az ő elfáradt, dolgos teste. Szerettei: felesége Irénke, gyermekei Borika, Esztike, Jóska és azok családjai.

Címkék: