Gyászhírek 2014. november 27.

Gyászhírek 2014. november 27.
Ezennel tudatom a rokonokkal, barátokkal és ismerősökkel, hogy november 29-én, szombaton 15:30 órától megemlékező gyászmise lesz az Orsolya-rendi Szent Anna-templomban testvérem, Závodszky Péter emlékére. Gyászoló öccse, Závodszky Tamás.

Az Ady Endre Líceum közössége őszinte együttérzését fejezi ki Závodszky Tamás tanár úrnak szeretett testvére elvesztése miatt érzett fájdalmában.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett feleségemre, KOPIL JULIÁNNÁRA, aki november 27-én, egy éve eltávozott tőlem. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Férje Jancsi.
*
Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett anya, nagymama és dédmama, GÁBOR PIROSKA (Éradony) elhunyta miatt. A Szodorai család.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa, após és nagytata, TODA MIRCEA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Kívánjuk, hogy hosszú szenvedése után lelke nyugodjon békében, a szenvedő családnak megnyugvást és erőt ebben a nehéz időszakban. A Buksa-Jámbor család.
*
Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, KERTÉSZ MIHÁLYRA, aki már 19 éve itthagyott bennünket, és KERTÉSZ MÁRIÁRA, akinek 5 éve dobbant utoljára a szíve. „Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, S ha látni akarunk, csak felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, Ott várj ránk, ha időnk lejárt.” Nyugodjatok békében! Bánatos lányai Marika, Irénke, Erzsike, vejei Tibi, Karcsi, Lehel, unokái Tünde, Zoltán, Karcsika, Baby, Melinda, Annamária, dédunokái Gergő, Kincső, Lillyane és Zsófika.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett édesapám, TÓTH LUDOVIC hosszú, kénytelen szenvedés után 64 éves korában elhunyt. Temetése november 28-án 11 órakor a Steinberger kápolnában. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Búcsúzik fia Róbert családjával.
*
Szomorú szívvel és nagy űrrel a lelkemben emlékezem a szeretett férjre és apára, TIBI TEODOR DUCÁRA, aki 6 éve, november 27 én itthagyott minket ezen a világon. A jó Isten nyugtassa békében. Emlékező szentmise szombaton, november 29-én 10 órakor a Május 1. fürdői görög katolikus templomban. Felesége Corina és lánya Annabella.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki ESZENYEI ILONA kolléganőnknek és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A vigasztalás Istene szárítsa fel a gyászoló család könnyeit! „Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5,18) A Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium munkaközössége.