Gyászhírek 2014. november 26.

Gyászhírek 2014. november 26.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor ma 1 éve a szeretett édesanya, nagymama, dédmama, NEMES JULIANNA (szül. VENYIGE) jóságos szíve megszűnt dobogni. „Áldott legyen a föld, melyben örök álmát alussza, a jó Isten békében nyugtassa.” Nyugodj békében, te drága lélek! Szívünkben örökké élni fog emléked. Gyászoló családja.

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk a feleségre, édesanyára és nagymamára, FERENCZI IRÉNRE, aki ma 9 éve hagyott itt bennünket. Letesszük a sírodra, virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát, szívünkbe zárva drága emlékedet megőrizzük örökké. Bánatos férje Géza, lánya Ildikó, fia Attila és unokája Krisztina.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága barátunk, VAHOVSZKY NATALIA eltávozott közülünk. Tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy temetése november 26-án 12 órakor lesz a városi kápolnából. Petroi Nicolae és Rodica családjukkal.
*
Mély fájdalommal a szívemben tudatom, hogy szeretett férjem, TODA MIRCEA eltávozott az élők sorából. Temetése csütörtökön, november 27-én 14 órától a városi kápolnából lesz. Nyugodjon békében!
*
Megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagytatától, TODA MIRCEATÓL, aki 70 éves korában türelemmel viselt, hosszú szenvedés után elhunyt. Gyászolja örökké bánatos lánya Tünde, veje Józsi és unokái Rafael és Tais.
*
Könnyes szemmel és összetört szívvel búcsúzunk drága édesapámtól, TODA MIRCEATÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes a sok szenvedés után! Lánya Tímea, veje Gábor és két drága unokája Kevinke és Domika.
*
Fájó szívvel búcsúzunk drága édesapától, apóstól és nagytatától, TODA MIRCEATÓL. Bánatos fia Tibi, menye Katalin és unokái Tibike és Regina.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós és testvér, BORSI ÉVA (szül. LÁNG) életének 75. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése november 27-én, csütörtökön 11 órától a Steinberger kápolnából. Gyászolják fiai: Ati és Joci.
*
Megrendülve, szomorú szívvel tudatjuk, hogy MACOVEI LÁSZLÓ 64 éves korában tragikus autóbalesetben, november 12-én elhunyt. Búcsúsztató gyászszertatása november 27-én 12 órakor lesz a Debreceni Szent Anna-templom altemplomából. A résztvevők egy szál virággal róják le kegyeletüket. A gyászoló család.
*
Megtört szívvel búcsúzunk GAGYI-PALFF ZSUZSÁTÓL, a szeretett feleségtől, édesanyától, nagymamától, dédmamától, aki 83 éves korában hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön, november 27-én a gyantai református temetőben 13 órakor. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.
*
Szomorú egy év telt el amióta a drága édesanya, anyós, nagymama és dédike, BALOGH ERZSÉBET (Nagyszalonta) örökre elment tőlünk. Kegyetlen volt a sors, elvitt tőlünk, de a szíved emléke itt maradt közöttünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.