Gyászhírek 2014. november 14.

Gyászhírek 2014. november 14.
Fájó szívvel búcsúzunk szerető édesanyánktól, FECHETE KLÁRÁTÓL.Temetése 2014. 11. 14-én 13 órától a margittai református temetőben lesz.Fiai Fechete János és Tibor.


Fájdalommal emlékezünk TORNYI ISTVÁNRA, aki hét éve hagyott itt bennünket. Nyugodj békében!Örökké gyászoló felesége Marika, lánya Ildikó, veje Gábor, unokái Sára, Eszter, Hanna.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett férjemre, GABRIS SÁNDORRA halálának 1 éves évfordulója alkalmából. Felesége Margit.

*

Fájdalommal szívünkben emlékezünk MIKLÓS SÁNDORRA (Nagyvárad), aki 5 éve nincsen közöttünk. Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Elmentél tőlünk egy csendes hajnalon, köszönni, búcsúzni sem volt alkalom. Egy célod volt, a családodért élni, ezt csak a kegyetlen halál tudta széttépni. Őrködj felette édes Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem. Bánatos felesége Margit, lánya Éva, fia Sándor és azoknak családjai.

*

„Szeretteim, én mindig veletek maradok, bár lelkemet Istenhez vitték az angyalok.” Szemünkben könnyekkel és sírig tartó fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, nevelőapára, vőre, OLÁH GÁBORRA (élt 61 évet). „Könnyek csorognak végig arcunkon, öt éve elmentél tőlünk, hiányzol nagyon. Az emléked itt van velünk, el nem múló fájdalommal örökké szeretünk. Csillaggá váltál, barangolsz az égen, gyere mifelénk is úgy mint réges-régen. Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, tekints le az érted fájó, fájdalmas szívekre. A te szíved, már nem fáj, de a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Gyertyákat gyújtunk néked, érted égő lángot, simogassa lágyan, múltba hullt világod. Álmaidra vigyázzanak az angyalok, sose felejtünk el, biztosan tudod.” Örökké bánatos feleséged, nevelt lányod és családja, anyósod.

*

Négy éve annak a szomorú napnak, amikor eltávozott közülünk a drága feleség, édesanya, nagymama, BENCZE MAGDOLNA (szül. SZŰCS, Biharpüspöki). „Bús a temető csendes suttogása, ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. Pihenj sírodban örökre, csendesen, elfeledni téged nem fogunk sohasem. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap. De szívünkben élsz, és örökké ott maradsz.” Emléked örökké őrzi férjed Géza, lányaid Magdika és Emese, vejeid István és Tibi, unokáid István, Krisztina és Nikike.

*

Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, déditől és anyóstól, ÖZV. KÁDÁR CAROLINÁTÓL (élt 83 évet). Itthagytál minket, elmentél hirtelen, drága szíved megpihen a mennyben. Búcsúzni akartál, de nem volt annyi időd, mert lassan, csendesen elfogyott az időd. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Mély megrendüléssel és könnyes szemmel búcsúzom ROHODI JÓZSEFTŐL. Nászasszonya Kovács Erzsébet.

*

Szomorú szívvel búcsúzom ROHODI JÓZSEFTŐL húgom apósától. Pazurik Gyula.
*

Fájó szívvel búcsúzom ROHODI JÓZSEFTŐL. A Kusztura család.

*

Könnyes szemmel, mély fájdalommal búcsúzik ROHODI JÓZSEFTŐL nővére Kovács Ilona. Nyugodj békében!

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk PALENCSÁR ZSUZSANNÁRA (szül. FAZEKAS) halálának 1 éves évfordulóján. „Nem integet többé elfáradt kezed. Nem dobog már értünk jóságos szíved. Számunkra te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Emlékét örökké megőrizzük. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédmamára, VÉKONY ERZSÉBETRE halálának második évfordulóján. Legyen áldott emléke! Bánatos családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk az egy évvel ezelőtti napra, amikor drága testvérünk, ARDELEANUNÉ (szül. BOZÓ INCI, Erdőgyarak) itthagyott bennünket. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk. Elfeledni téged nem lehet, meg kell tanulni élni nélküled. Számunkra te sosem leszel halott. Örökké élni fogsz mint a csillagok. Bánatos testvérei Olga és Zsolti és a család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett mama, GÖNCZI MARGIT rövid, de súlyos betegségben elhunyt. Emlékét szívünkben megőrizzük. Őszinte részvétünk lányának, TERIKÉNEK és családjának. Búcsúzik tőle keresztlánya Anikó és Klaudia.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 6 éve elhunyt drága, jó férjre, apára és nagyapára, ID. OLÁH IMRÉRE (volt sofőr).
Könnyes szemmel állunk sírodnál, te nem szólsz, de mi tudjuk, hogy hívtál! Szólunk, de a néma sír nem felel, szomorú szívünkben mégis létezel. Aludj virágok közt, legyen szép álmod, vigyáz sírodra bánatos családod. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos feleséged Ági, lányod Ágica, fiad Imi és unokáid a messze távolból.

*

„Mind elmegyünk egy szép napon, ha a küldetés véget ér. Mind elmegyünk, el sem búcsúzunk, az élet ennyit ér.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, GYERKÓ JÓZSEFRE halálának első évfordulóján.
A bánatos család.

Címkék: