Gyászhírek 2014. november 13.

Akt.:
Gyászhírek 2014. november 13.
„Csillag volt, mert szívből szeretett,/ S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Mégis elment tőlünk, mint a lenyugvó nap,/De a szívünkben él, s örökre ott marad!” Fájó szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, Czeglédi Zsigmondra (Biharszentjános). Őt soha el nem felejtő szerető családja.

Szeretettel és fájó szívvel emlékezem a drága anyósra, GÓZ RÓZÁRA halálának 24. évfordulóján és a férjre, GÓZ JÓZSEFRE halálának 10. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Felesége Tünde és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom sógornőmtől, ÖZV. BODÓ ILONÁTÓL (szül. KEREZSI, Biharszentjános). Nyugodjon békében!
Batári Róza és Joli.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagyapa és dédi, TÓTH ANDRÁS (Hegyközpályi) 101. évében csendesen megpihent. Temetése november 13-án 15 órakor a hegyközpályi ravatalozóból. Búcsúznak tőle: fia Antal, menye Erzsébet, unokái Natália, Róbert és azoknak családjai.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagyapa, TÓTH ANDRÁS (Hegyközpályi) életének 101. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2014. 11. 13-án a hegypközpályi kápolnából. Unokája Gyula és felesége Pirike.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett dédnagyapától, TÓTH ANDRÁSTÓL.
„A gyertya szépen lángol/ Nem fújja már a bántó szél,/ A viasz test elolvadt/ Valahol új életre kél./ A föld már elengedte/ Az égben egy csillag ragyog./ Lelkünkből szól ez a dal/ Örökre velünk maradsz/ Őrizzük mosolyodat.”
Nyugodj békében, legyen neked könnyű a föld. Dédunokád Piroska és párja Imi.

*

SIMON ROZÁLIA (szül. FEKETE, élesdi születésű, volt örvéndi tanárnő) türelemmel viselt betegségben elhunyt. Temetése 2014. november 14-én, pénteken, délben 1 órakor lesz Erdőszentgyörgyön. Nyugodjon békében!
A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak JÁMBOR KATALIN ügyvédnő elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! Anikó és Attila.

*

„Megnyugosznak az ő fáradtságuktól, és az ő cselekedeteik követik őket.” (Jel. 14,13) Utolsó üdvözlettel búcsúzunk drága barátnőnktől, a nagy tudású, lelkiismeretes JÁMBOR KATALIN ügyvédnőtől. Nyugodjon békében! Benedek Klára, Dr. Benedek Sarolta, Macskási Judit.

*

Mély megrendüléssel értesültünk kolléganőnk, COSTIN DIANA édesapjának hirtelen haláláról. Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Mihai Eminescu Főgimnázium vezetősége és tanári kara.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, ROHODI JÓZSEF életének 83. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése pénteken, november 14-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik fia Zoltán, menye Erzsébet és unokája Tímea.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, ROHODI JÓZSEFTŐL, akinek életének 83. évében jóságos szíve megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Örökké bánatos felesége Mária.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy ÖZV. GÖNCZI MARGIT (szül. FARKAS) 75 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. „Térj meg, én lelkem, a te nyugodalmadba, mert az Úr jól tett teveled.” (Zsolt 116,7). Temetése 2014. november 15-én, szombaton 12 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Emlékét szívünkben megőrizzük. Lánya Teri, unokái Zsolti és Ildikó családjukkal.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett halottunk, ID. BORBÉLY ÖDÖN 70 éves korában rövid szenvedés után elhunyt. Temetése pénteken 13 órakor Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk tisztelt, volt munkatársunktól, VASZI MIKLÓSTÓL (autószerelő). A Nagyváradi Autóklub munkaközössége.

*

Mély együttérzésemet fejezem ki VASZI MIKLÓS családjának a szeretett férj, apa és nagyapa elvesztése miatt.
Dézsi Irén.

*

Fájdalommal a szívünkben búcsúzunk VASZI MIKLÓSTÓL. Őszinte részvétünk a családnak. Keresztfia Dézsi László és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, nagymama és anyós, FECHETE KLÁRA
elhunyta miatt érzett mély gyászában. Alföldi Attila, Éva és Réka.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvéremtől, KLÁRITÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Alföldi Kati, Zoltán, keresztlánya Ildikó és családja.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki FECHETE TIBOR kollégánknak és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében. Kollégái a Telekom Romania cégtől.

Címkék: