Gyászhírek 2014. május 22.

Gyászhírek 2014. május 22.
Fájó szívvel emlékezem férjemre, JÁGER SÁNDORRA (Mezőtelegd) halálának 9. évfordulóján. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a kegyetlen halál mindent összetépett. Csoda volt, hogy éltél, és engem szerettél, nekem nem haltál meg, csak álmodni mentél. Egy remény van, mi éltet és vezet, hogy egyszer majd találkozom veled. Bánatos feleséged.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett feleségtől, édesanyától, menytől, LAKATOS PÉTER KATALINTÓL, aki életének 51. évében hirtelen elhunyt. Pihenj drága szív, megszűntél dobogni, kedves arcodat, hangodat nem tudjuk feledni. Könnyes az út mely sírodhoz vezet, Isten áldja meg drága emlékedet. Örökké bánatos férje László, fia Lacika, anyósa Krisztina és annak családja.

*

Meggyötört szívvel és lélekkel búcsúzom szeretett nővéremtől, LAKATOS PÉTER KATALINTÓL, akinek hirtelen halála után számunkra csupán döbbenet és mély fájdalom marad. Imádta családját, mindenkit szeretett, akkor volt boldog, hogyha segíthetett. Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie. Drága, jó testvérem, nem is tudhatod, mennyire fáj a hiányod. Örök világosságban, békességben nyugodj. Soha el nem feledlek. Ezt biztosan tudod. A szívemben tovább élsz mindörökre. Bánatos húgod Erika és párja Florin.

Címkék: