Nem kegyelmeznek

2020.01.14. 15:40

A tanár órán dohányzott, a diákok lefilmezték

Diákok filmezték le, amint a nagyváradi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (FMF Oradea) egyik tanára óra közben dohányzik.

A digi24 hírtelevízió által is bemutatott mozgóképek tanúsága szerint a professzor egy vetített képes bemutató közben gyújtott rá. A sajtó szerint dr. Andrei Paşcalău-ról van szó, aki a patológia szakértője, az állami egyetem munkatársa és törvényszéki orvoslás témában ad elő. Dr. Adrian Maghiar dekán azt nyilatkozta a sajtónak, hogy „nem kegyelmeznek” a professzornak, bár a felvételeken szerinte sem a személy, sem az előadóterem nem azonosítható. Kikérték a hírtévétől a cenzúrázatlan felvételt, az intézmény adminisztrátorát pedig megbízták a helyiség beazonosításával, a további lépésekről pedig egy létrehozandó bizottság fog dönteni. „Nem toleráljuk a hasonló viselkedést. A dohányzás tiltott az egyetem egész területén, kivéve az arra kijelölt helyeket”, magyarázta a dékán.

A dohányzó professzor

 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában