Gyászhírek 2014. augusztus 28.

Akt.:
Gyászhírek 2014. augusztus 28.
Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, id. RAIS ISTVÁNRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Őt soha nem felejtő, bánatos családja.


Megrendülve búcsúzom kedves barátomtól, nyugodj békében BANDI! Őszinte részvétem gyászoló családjának.
Márta.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagytatára, KERTMEGI FERENCRE, aki 6 hete, hogy örökre itthagyott bennünket. Vigasztalhatatlan, bánatos családja.

*

Megrendülten értesültünk a kedves, volt osztálytárs és barát, SZONDI GYÖRGY hirtelen haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Plainer Lajos és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk volt kollégánktól, SZONDI GYÖRGYTŐL. Nyugodjon békében! A Teleprecizia munkaközössége.

*

Köszönetünket fejezzük ki minden rokonnak, barátnak, jó szomszédnak, akik virággal, koszorúval fájdalmunkat enyhítették, amikor utolsó útjára kísértük szerettünket, LUKÁCS RÓZÁT (Bihar). A gyászoló család.

*

Elmentél tőlünk egy csendes alkonyon, köszönni, búcsúzni nem volt alkalom. Az idő nem gyógyítja sebeinket, mert te igazán szerettél bennünket. Egy célod volt, a családodért élni, ezt a halál tudta csak széttépni. Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagynénénktől, BÍRÓ MAGDOLNÁTÓL. Drága, szép emléked örökké köztünk él! Lukács András és családja, Lukács László és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagynéninktől, ÖZV. BÍRÓ MAGDOLNÁTÓL (Manyika). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle a Tencut, Balog, Mátéfi és Bálint család.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a BÍRÓ családnak a szeretett édesanya, BÍRÓ MAGDOLNA elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Kontex Kft. munkaközössége.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel búcsúzunk a szeretett apától, IFJ. MIKUCZ JÁNOSTÓL, aki életének 57. évében eltávozott az élők sorából. Temetése csütörtökön, augusztus 28-án 14 órától a városi kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló lánya Andrea, veje Daniel, kis unokája David.

*

„Egy-egy gyertyát gyújtok mindenkiért,/ Akiket a sors már távolra vitt,/ De apám sírhantján leteszem még,/
Nézd, kedvenc hófehér virágait./ Titkon szívemre csendesen béke száll,/ Amint a sírjánál lehajtom fejem./
Nem ragadta el végleg a halál,/ Hisz bennem él, míg rá emlékezem.” Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor a szeretett férj, apa, após, nagyapa, SZÉNÁSI JÓZSEF (biharpüspöki lakos, volt autóbádogos) hazatért megpihenni Teremtő Urához. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Aki ismerte, és szerette, szenteljen egy percet áldott emlékének. Fájó szívvel emlékezik rá felesége Erzsike, lánya Tünde, veje Sanyi, unokái Anett és Danika.

*

Most hat éve annak a szomorú napnak, amikor szeretett keresztapukám, KISS GÁSPÁR (szül. Éradony) elhunyt.
Soha el nem múló szeretettel emlékezik rá keresztlánya Tünde és családja, unokatestvérei Erzsike és Miszter, és keresztanyja Gábor mama.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik együttérzésükkel, szeretetükkel és szolgálatukkal vigaszt nyújtottak mély gyászunkban drága halottunk, PINTYE ÉVA temetésén. Isten áldja meg mindnyájukat. „Megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadban, de emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra te soha meg nem haltál.” A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZONDI GYÖRGY halála miatt a gyászoló feleségnek, VALINAK és lányainak, és osztozunk fájdalmukban. A Tuduka család.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától és barátunktól, JÓSA ANDRÁSTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Keresztfia Isti és a Rácz család.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak JÓSA ANDRÁS elhunyta miatt érzett fájdalmában. Berci és a Sándor család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett vejemtől, MIKUCZ JÁNOSTÓL, aki életének 57. évében rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Emlékét megőrzi anyósa.

*

Fájó szívvel búcsúzunk sógorunktól, MIKUCZ JÁNOSTÓL. Emlékét megőrzi Pista, Éva és a Lazăr család.

Címkék: