Gyászhírek 2014. augusztus 25.

Gyászhírek 2014. augusztus 25.
Szomorú tíz év telt el, mióta a drága gyermek, testvér, sógor és nagybácsi, MADARÁSZ ZOLTÁN örökre távozott közülünk. Az idő múlása bánatunkat nem enyhíti. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három, ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet. (I Kor. 13) Fájó szívvel emlékezünk BORDÁS MIHÁLYRA (Székelyhíd) halálának 5. évfordulóján. Emlékét kegyelettel őrzi szívében emlékező, szerető családja.
*
Megrendüléssel és együttérzéssel nyilvánítunk részvétet a SZŰCS családnak a szeretett fiú, férj, testvér és édesapa, IFJ. SZŰCS MIKLÓS elvesztése miatt. Fájdalmukban osztozunk, a Fazakas család.
*
Megrendüléssel és együttérzéssel nyilvánítunk részvétet a SZŰCS családnak a szeretett fiú, férj, testvér és édesapa, IFJ. SZŰCS MIKLÓS elvesztése miatt. Fájdalmukban osztozunk, a Minculescu család.
*
Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédnagymamától, BABUS IZABELLÁTÓL. Unokája Vili, felesége Gyöngyi, dédunokája Tímea, férje Sándor, dédunokája Vilike és Magdi nagymama.
*
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagyi és dédi, BABUS IZABELLA 92 évesen elhunyt. Temetése kedden, 26-án 11 órakos a püspökladányi temetőben. Nyugodj békében. Gyászoló lánya Muci és veje Albért.
*
Ezúton szeretnénk őszinte együttérzésünket kifejezni Szűcs Áronnak és édesanyjának a szeretett apa és férj elvesztése miatt érzett fájdalmukban, vígasztalást a mély gyászban. A Művészeti Líceum V. C osztálya, volt osztályfőnöknője Nagy Viola, és a volt osztálytársak és szüleik.
*
„Mert ha élünk, az Úrnak élünk; Ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Azért akár éljünk, akár haljunk, Az Úréi vagyunk. (ROM. 14,8) Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzunk szeretett édesanyámtól, nagymamámtól és anyósomtól, PINTYE ÉVÁTÓL (nyug. tanárnő), aki 63 évesen visszaadta lelkét Teremtőjének. Fájó szívvel búcsúzik fia Rareş, unokája Csenge, menye Julika. (A temetés időpontját a keddi újságban tudatjuk.)
*
„A szeretet soha el nem fogy.” (I.KOR. 13,8) Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel veszünk végső búcsút drága anyatársunktól,
PINTYE ÉVÁTÓL. Hiányod fájdalmas és pótolhatatlan, emléked szívünkben örökké él. Mészáros Károly, Julika és Karcsika.
*
Fájó szívvel búcsúzom drága húgomtól, PINTYE ÉVÁTÓL. Emléked örökké szívemben hordom. Zsuzsi.
*
Megtört szívvel búcsúzom drága nagynénémtől, PINTYE ÉVÁTÓL. Hálás szívvel köszönöm, hogy mindig ott voltál nekem. Orsi.
*
Fájó szívvel búcsúzunk kedves barátunktól és szomszédunktól, PINTYE ÉVÁTÓL. A Kacsó család.
*
Fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk, VARGA JULIANNA augusztus 22-én meghalt. Temetése augusztus 25-én a mezőtelegdi temetőben 14 órakor. A gyászoló család.

Címkék: