Gyászhírek 2014.05.15.

Gyászhírek 2014.05.15.
Szomorú szívvel emlékezünk a tíz éve elhunyt apára, apósra, nagyapára, ID. VIKTOR FERENCRE. Másképp lenne minden, ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ránk nevetnél. Nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, hogy többet nem segíthettünk. Emléked örökké szívünkbe zárjuk! Gyászoló felesége Erzsike, fia Ferike, menye Laura, unokája Ivettke.

Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor ma egy éve a drága édesanya, anyós és nagymama, TÓTH ERZSÉBET (Paptamási) eltávozott. „Pihenj békében, legyen szép az álmod, soha nem feled szerető családod.”

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, nagybácsira, unokaöccsre, BALOGH SÁNDORRA (Érkeserű), aki ma egy éve itthagyott bennünket. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, hol megpihent a te jóságos szíved. Bennünk örökké élsz egy életen át, és odafentről vigyázol reánk. Emlékét őrzi húga Ida, sógora Lajos, unokahúgai Éva és Regina, nagybátyja Gergely és neje Erzsébet.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki családi barátunknak, KALMÁR ZOLTÁNNAK felesége, MARGIT (OLGA) hirtelen elhunyta miatt. Barátnőnk, nyugodj békében! Géza, Julika és családja.

*

Gyönyörű szép emlékekkel szívünkben emlékezünk halálának 5. évfordulóján a szeretett férjre, apára, apósra, drága nagytatára, testvérre, jó barátra, FÜLÖP LAJOS TIBORRA. A szeretet mindennél több és mindennél erősebb. Az igaz ember nem távozik el végleg, bennünk él tovább. Szerető felesége Vali, fiai Tibor és Zsolt, menyei Kati és Ildi, szeretett unokái Bendegúz, Biborka, Csanád, Gergő, Boglárka, Farkas, testvérei és a jó barátok.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett fiú, férj, apa és nagyapa, PRIKOP VILMOS 69 éves korában elhunyt. Búcsúzik bánatos anyja, felesége, fia, menye és unokája.

*

Fájó szívvel emlékezem drága férjemre, SZABÓ ISTVÁNRA halálának 4. évfordulóján. „Minden mulandó ezen a világon, / Mint harmat a letört virágon. / Csak egy van, ami a sírig vezet,/ Szívünkben az örök emlékezet.” Emléked legyen áldott. Feleséged Baba.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy sógorunk, LACHE PETER 64 éves korában hosszú betegség után elhunyt. Szerető sógora Sándor Karcsi és neje Luci.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút szeretett nagynénénktől, GAZDOWICZ MÁRIÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Gazdovits család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa, nagyapa és após, LACHE PÉTER életének 64. évében hosszú, de türelemmel viselt szenvedés után visszaadta jóságos szívét Teremtőjének. Temetése május 16-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Míg élt, szerettük, míg élünk, siratunk. Búcsúzik örökre bánatos felesége Márta, leánya Erika, veje Miki, unokája Robi.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, MIKLÓS PÉTER (agrármérnökre, Várasfenes), aki 19 éve hagyott itt bennünket. Emléke szívünkben örökké él. Bánatos családja.

*

„Isten gondviselésed intézkedése most kiszólította öt családja köréből, hogy hivatását befejezve jelenjék meg előtted.” KALMÁR MARGIT, SILAGHI MÁRIA MAGDOLNA, LACHE PÉTER, PRICOP VILMOS KÁROLY, SPIRIDON ANA. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó Az Úz Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megtört szívvel emlékszem drága feleségemre, CZÉGÉ JOLÁNRA (Nagyszalonta), aki egy éve, hogy itthagyott. A te szíved már nem fáj,/ De az enyém vérzik,/ Mert a fájdalmat/ Az élő érzi. Bánatos férjed, ki soha el nem felejt, Sándor.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett halottunkra, IFJ. BALOGH IMRÉRE (Bihardiószeg) halálának 9. évfordulóján. „Pihenjél csendesen a porló hant alatt,/ Mi őrizzük szomorúan édes álmodat./ Vigaszunk, hogy pihenni mi is ide térünk,/ És az örök hazában megint együtt leszünk./ Mert a halál után jön az örök élet,/ Ott majd Te vársz reánk, s mi átölelünk Téged.” Örökké gyászolják szülei, felesége Edit, lányai Csilla és Edina, veje Călin, kicsi unokája Dórika.

 

Címkék: