Gyászhírek 2014.05.14.

Gyászhírek 2014.05.14.
Szomorú szívvel emlékezünk a drága, jó feleségre és édesanyára, MÁRTONFI ANNÁRA halálának 3. évfordulóján. Nyugodj békében, drága ANCI! Férje és családja.

„Hűséged elkísér egy életen át,/ Köszönöm, hogy szerettél,/ Olyan jó, hogy voltál!” Viszontlátásra, drága Papa! Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, apára, apósra, nagyapára, testvérre, sógorra, nagybácsira, keresztapára, MISSIK LÁSZLÓRA (élt 57 évet), aki sajnos már 2 éve nincs közöttünk. Őt soha nem feledő, bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága gyermekemre, VÁNYA ATTILÁRA (élt 45 évet), aki ma 1 éve, hogy itthagyott engemet. „Fojtogató csend, porrá zúzott könnycsepp, telihold fényénél üvöltő emlékek. Kérlek gyermekem nyújtsd felém kezed, csak még egyszer hallhatnám dobogó szíved. Csendes a temető, nem jön felelet, arcomat mossák a keserű könnyek.” Örökké bánatos édesanyád.

*

Fájó szívvel emlékezünk VÁNYA ATTILÁRA (Nagykágya) halálának első évfordulóján. „Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, a bajban megfogja a kezed. Milyen fontos is volt nekünk, akkor érezzük, ha nincs velünk.” Szerető nagynénje Jolánka és férje István.

*

Szomorú szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt VÁNYA ATTILÁRA. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Szerető unokatestvére Emese és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett GAZDOWICZ MÁRIA, (szül. MERTZ, nyug. gyógyszerész) 91. éves korában elhunyt. Temetése pénteken, május 16-án 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és sok szeretettel emlékezem férjemre, PÁNTYA GYÖRGYRE halálának 13. évfordulóján. Nyugodjon békében. Felesége Eta.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, ID. SANYÓ JÓZSEFRE halálának 6. évfordulóján. Bánatos családja.

*

„Mint a szelíd tavasz alkony, olyan volt ifjú halálod, s gyász örök éje borult ránk a bús alkony után.” Szomorú szívvel emlékezünk drága hallottunkra, KOMSA ZOLTÁNRA halálának hatodik évfordulóján. A bánatos család.

*

„Fájdalommal intünk búcsút halott testvéreink felé…” JAKAB SÁNDOR, GAZDOWICZ MÁRIA EMILIA. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki GERE FERENCNEK és családjának a szeretett unokanővér és keresztanya, RICZ ERZSÉBET halála miatt. A Faragó család.

*

Május 13-án meghalt CROVATTÓ ÉVA. Temetése május 15-én 12 órakor a Rulikovszki temető városi kápolnájából lesz. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 6 hónapja elhunyt férjre, édesapára, apósra, nagyapára, GYERKÓ JÓZSEFRE. „Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt,/ Számunkra döbbenet és fájdalom maradt./ Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje,/ A jó Isten hívta, el kellett mennie./ Imádta családját, mindenkit szeretett,/ Akkor volt boldog, hogyha segíthetett./ Arcunkat a könny mossa,/ Mert ő nincs már többé,/ Szívünkben emléke élni fog örökké!” Bánatos családja.

Címkék: