Gyászhírek 2014.05.12.

Akt.:
Gyászhírek 2014.05.12.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre és sógornőre, SZULCSIK MÁRIÁRA, aki 6 hónapja hunyt el. Emlékét örökre a szívünkbe őrizzük! Testvére Erzsébet és sógora Imi.

Szomorú szívvel emlékezünk SZULCSIK MÁRIÁRA, aki ma 6 hónapja hunyt el.Emlékét örökre a szívünkbe őrizzük! Testvére Béla, sógornője Anikó, fiai Robi és Sanyi, Ildikó.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett nagynénire, SZULCSIK MÁRIÁRA, aki ma 6 hónapja hunyt el. Emlékét örökre a szívünkben őrizzük! Béla, felesége Éva, Bebe és Nati.

*

Örök fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára és anyósra, KATONA IRÉNRE (szül. LÉTAI, Érkeserű) halálának második évfordulóján. Soha el nem múló fájdalommal, lányai, veje, unokái, unokavejei és unokamenye.

*

Szomorú szívvel búcsúzom szeretett barátnőmtől, FARKAS ILONÁTÓL (ILIKE). Nyugodj békében, drága lélek! F. Ili.

*

Őszinte szívvel osztozunk ANGÉLA és SZABOLCSKA bánatában a szomorú napon, melyen búcsút vesznek a drága édesanyától, FARKAS ILONÁTÓL. Nyugodj békében! Dr. Benedek Sarolta és Klára.

*

Olyan szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindenütt hiába keresni, valakit várni, ki nem jön többé, valakit szeretni titokban, mindörökké. Soha el nem múló fájdalommal emlékezem MOLNÁR LÁSZLÓRA halálának 7. évfordulóján. Szerető felesége Klára.

*

Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, TELEKI KÁROLY hosszas betegség után, életének 72. évében csendesen elhunyt. Temetése ma 14 órakor, a városi kápolnából lesz. Gyászolják szerető felesége Zsóka, fiai Zsolti és Józsi, menye Corina és unokája Edy.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett sógorunk és keresztapánk, TELEKI KÁROLY elhunyta miatt. Sógornője Kanadából Magdi leányával, Andreával, keresztfia Csaba és családjaik.

*

Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, nagytatától, apóstól, vőtől, GUI JÓZSEFTŐL, aki 59 éves korában egy súlyos betegség után csendesen megpihent. Temetése május 13-án 11 órától, Ausztriában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle szeretett lányai Pusa és Andi, vejei Zoltán és Cornel, unokái Claudia és Andrei, volt felesége Marika, anyósa és a sok barát, meg ismerős.

*

Szomorú szívvel emlékezem az egy éve elhunyt férjre, apára, apósra, nagyapţra, ID. MITRA FERENCRE. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihenésed, s álmod legyen áldott. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, s nyugalmad nem zavarja senki. Egy a remény, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozom veled. Gyászoló feleséged.

*

Szomorú szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt apára, apósra, nagytatára, ID. MITRA FERENCRE. Másképp lenne minden, ha velünk lennél, ha hozzánk szolnál, ránk nevetnél. Nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, hogy többet nem segíthettünk. Emléked örökké szívünkbe zárjuk. Gyászoló fiai és azok családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekemre, SZILÁGYI LAJOSRA (élt 56 évet) aki ma 1 éve itthagyott bennünket. Emlékét szívünkben megőrizzük, míg élünk, soha nem feledünk el. Szerető édesanyád és Pista.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett édesanyánk, nagymamánk, FARKAS ILONA temetésén rész vettek és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki GUI MARIANA OTILIA munkatársnőnknek édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Multiknit munkatársai.

*

Bánatos szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, PAPNÉ TÓTH RÓZÁRA (Érmihalyfalva) halálának első évfordulóján. Emlékezik fia, menye, Józsika és neje Ildikó, Hajnika és három dédunokája.

*

Részvétünket fejezzük ki a családnak SZŐKE LÁSZLÓ elhunyta miatt. Volt munkatársai a Hőerőműtől.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút a szeretett édesanyától, nagymamától és dédmamától, MADI JULIANNÁTÓL, aki életének 95. esztendejében elhunyt. Nyugodjon békében. Emléke örökké velünk marad! Fia Gyula és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk egy igaz baráttól, TELEKI KÁROLYTÓL és őszinte részvétünket fejezzük ki Zsókának és fiainak a mély gyászban. Inci és László Bajról.

*

Őszinte részvétünk KOVÁCS TÜNDÉNEK és édesapjának a drága édesanya és feleség elvesztése alkalmából. Szabó Erika és családja és a Bivolaru család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett szomszédasszonyunktól, KOVÁCS ERZSIKÉTŐL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Nagy Imre, Magda és Imi.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló KOVÁCS családnak a szerető feleség, drága jó édesanya, KOVÁCS ERZSÉBET elhunyta miatt érzett mely fájdalmában. A Molnár család.

*

Fájdalommal tudatom, hogy a szeretett unokanővér és keresztanya, RICZ ERZSÉBET elhunyt. Temetése május 13-án,  15 órakor a városi kápolnából. Feri és családja.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezem szeretett gyermekemre, BRUNCSÁK LÁSZLÓRA, akit 1 éve rabolt el a kegyetlen halál 47 évesen. „Az idő fut és meg-megáll, a szívem örökké fáj. De nehéz élni, egy gyermeket a temetőbe kísérni. Nem tudja, mi az igaz fájdalom, akinek gyermekét nem fedi sírhalom. Szemeimből a bánat könnyei hullanak, szívem sebei nem gyógyulnak. Sok volt a terved, melyre nem jutott idő, álmaidat megvalósítani nem volt erőd.” Szerető és örökké gyászoló, összetört szívű édesanyád és férje, örökké bánatos húgod és családja.

*

Őszinte részvéttel kívánunk vigasztalódást a gyászoló HAJAS családnak szerettük, HAJAS ANDRÁS elhunyta miatt. Szomszédai a Sovata utca 40-ből.

*

Fájó szívvel búcsúzunk kedves barátunktól, SZŐKE LÁSZLÓTÓL, aki hirtelen hagyott itt minket. Együtt érzünk édesanyjával és a gyászoló családdal. A Máncs család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett, SZATMÁRI JÁNOS rövid szenvedés után életének 69. évében elhunyt. Temetése május 12-én 15 órakor a városi kápolnából. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” Köllő Amália, Szőke László Zsolt, Nagy Margit, Balogh Ferenc, PÁlfalvi Irén Mária, Rosskopf Béla Károly, Bodó Ervin, Boros Viorica, Mihail Grigore, Strava Gavril, Csokasi Ludovic, StĂnescu Florentina, Ile Floarea, Mihele Ioan, DudaŞ Floare, RaŢiu Maria, Bot Mihai, Zaharia Silvia. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, Pálfalvi Irénke (szül. Frischman Irénke) 80 éves korában elhunyt. Temetése kedden, 13-án 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja fia István, menye Kati, unokái Alina, Tünde, Kriszta, testvére Ági.

*

Fájdalommal tudatom, hogy szeretett testvérem, Pálfalvi Irénke (szül. Frischman Irén) 80 éves korában elhunyt. Gyászolja szerető húga Scholts Ági és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, özv. Nagy Margittól (szül. Beki Margit), aki 88 éves korában csendesen eltávozott az élők sorából. Temetése május 12-én 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik bánatos lánya Marika és unokái Gabriella, Márti és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Szabó Zoltánnak és családjának a szeretett nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Partiumi Keresztény Egyetem munkaközössége.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett keresztanyámtól, özv. Nagy Margittól, aki 88 éves korában békésen elhunyt. Bánatos lánya Iván Erzsébet, férje István, fia és családja, Réka és Arnold.

 

Címkék: