Gyászhírek 2014.05.07

Gyászhírek 2014.05.07
Mély fájdalommal emlékezünk HARSÁNYI ISTVÁNRA halálának 26. és ÖZV. HARSÁNYI ISTVÁNNÉRA halálának 20. évfordulóján. Örökké bánatos lánya Zsuzsika, rokonok, ismerősök.

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága szerettünk, OBREJA SÁNDOR temetésén részvétüket fejezték ki, utolsó útjára elkísérték, sírjára koszorút, virágot helyeztek, vigaszt nyújtottak a gyász pillanataiban. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, dédmamára, MOLNÁR ZSUZSANNÁRA (Érmihályfalva) halálának első évfordulóján. Szerető családja.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett, drága gyermekre és testvérre, DR. BALOGH LÁSZLÓRA, aki már 16 éve, hogy örökre eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos szülei és szerető testvére Öcsi.

*

Szomorú 1 év telt el, hogy a szeretett férj, édesapa, NAGY JÓZSEF (Bihar) itthagyta szeretteit. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, ÖZV. BŰJTÖS ROZÁLIA életének 60. évében elhunyt. Te voltál a szeretet és a jóság, köszönjük Istennek, hogy a miénk voltál. Búcsúznak gyermekei Rózsika, Ferenc, Zsolt, menyei, veje és 2 unokája Ferike és Niki.

*
Az élet útja túl rögös, nem tudni, mit hoz a holnap. Az életben emberek jönnek és sajnos eltávoznak. Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki FEKETE MELINDÁNAK és családjának a szeretett édesapa, RÁDULY IMRE elvesztése miatti fájdalmukban. Özv. Rácz Piroska, az Eichler, Rácz és a Kőszegi család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló SZABÓ családnak a drága, jó édesapa, szerető férj, após és nagyapa, ID. SZABÓ JENŐ elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodj békében! Petri Norbert és családja.

*

A fájdalom nehéz óráiban mély együttérzésem JENŐNEK és IRÉNKÉNEK a drága édesapa és férj, ID. SZABÓ JENŐ elvesztése alkalmából. Béke poraira! Petri Erzsébet.

*

Mély fájdalommal a szívünkben, könnyekkel a szemünkben emlékezem szeretett szüleinkre, ID. FÁBIÁN JÓZSEFRE, aki 13 éve távozott közülünk. Egy életen át dolgozva éltél, örökké fájt neked, hogy háború áldozata lettél. Szemed sokszor könnybe borult, ránk néztél, és ahogy jött, úgy elmúlt. Örök álom zárta le a szemedet. Szívedben nem volt más csak jóság és szeretet. Emlékezünk FÁBIÁN IRÉNKÉRE, aki 3 hónapja hagyott itt bennünket. Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra csak a fájdalom maradt. Ameddig élek, nem feledem drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám, és én köszönöm, hogy ő lehetett az én édesanyám. Oly távol leszünk, de mégis oly közel. Zokogva, sírva, fájó szívvel hagylak magatokra. A feltámadás reményében nyugodjatok békében. Szerető lányotok és unokátok.

*Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, ID. SZABÓ JENŐ (Kárásztelek) tragikus hirtelenséggel 65 évesen elhunyt. Temetése május 7-én déli 13 órakor a biharpüspöki kápolnában lesz megtartva. Gyászolja felesége Irénke, fia Jenő és családja, lánya Éva és családja.

 *

Ma hat hónapja annak a szomorú napnak amikor utolsó útjára kísértük a legdrágább édesanyát, feleséget, nagymamát, dédnagymamát, MÁNYOKI ANNÁT. Gyászmise lelki üdvéért május 10-én 18 órakor a Barátok templomában. Örökké bánatos családja.

*

„Imádkozzunk testvéreim a meghalt hívekért, akik az Úrban hunytak el. Bocsásd meg bűneiket.” ID. SZABÓ JENŐ, LAZĂU GHEORGHE. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*Fájó szívvel emlékezünk szeretett gyermekünkre, a testvérre, nagynénire, MALOM-GÉCZI MELÁNIÁRA (Rév) halálának 1. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodj békében drága lélek! Szüleid, bátyád Vilmos és fia Gergő.

 

Címkék: