Gyászhírek 2014.05.05.

Gyászhírek 2014.05.05.
Szomorúan emlékezünk a ma 7 éve elhunyt KISS LAJOSRA (Nagyvárad). Az őt nem felejtő, szerető családja.

Fájó szívvel búcsúzom unokatestvéremtől, SZILÁGYI PIROSKÁTÓL. Nyugodjon békében. Eni, Zoli és családja.

*

Tisztelettel és kegyelettel emlékezünk MATUSÁN SÁNDORRA (Nagykágya) halálának 7. évfordulóján. „Aki hisz énbennem, ha meghal is él.” Nyugodj békében. Soha nem feledő családod.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek szerettünk, BÉRES BORBÁLA temetésén, és mellettünk voltak nagy fájdalmunkban. A bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúzom unokatestvéremtől, SZILÁGYI PIROSKÁTÓL. Nyugodjon békében. Manyi, Pityu és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a drága keresztmamától, KOMENDÁT EMILIÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Keresztlánya Duci és családja.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatom, hogy szeretett élettársam, SZILÁGYI PIROSKA hosszú szenvedés után elhunyt 61 éves korában. Temetése 2014.05.05-én 2 órakor a Városi kápolnából. Gyászolja édesanyja és élettársa Sándor.

*

Szomorú szívvel búcsúzom a drága sógornőtől, KOMENDÁT EMILIÁTÓL. Emléke szívemben örökké élni fog. Nyugodjon békében. Sógornője Juci.

*

Megtört szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága feleség, KOMENDÁT EMILIA (szül. SZÖKE) életének 92. évében, hosszú szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése május 5-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos férje.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút a szeretett KOMENDÁT EMILIÁTÓL. Nyugodjon békében. Emléke örökké velünk marad. A Kuzsma család, Pityu és Piri.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki KOMENDÁT JÁNOSNAK szeretett felesége, EMILIA elhunyta miatt érzett fájdalmában. Ezúton is vigasztalódást kívánunk. Nyugodj békében, drága Emilia! Nusi és Ildikó.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, nagynénire, sógornőre, DR. JÓSIKA MARGITRA (szül. LÁZÁR) halálának 3. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi,/ Nyugodalmad nem zavarja senki./ Életed elszállt, mint a virágillat,/ De emléked ragyog, mint egy fényes csillag./ Virágot viszünk egy néma sírra,/ De őt már ezzel nem hozhatjuk vissza./ Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk,/ Hiányzol nekünk, soha nem feledünk.” Bánatos családja.

Címkék: