Gyászhírek 2014.05.01.

Akt.:
Gyászhírek 2014.05.01.
Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, BÉRES BORBÁLA életének 70. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2014. május 3-án, szombaton déli 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából.

 „Elmentél tőlünk a csillagok felé,/ Aranyló csillagpor hull már lábad elé./ Arcunkat könny mossa, mert nem vagy többé,/ De szívünkben emléked élni fog örökké!” Bánatos lánya Anikó, férje Gyuszi, unokái Ádám és Noémi.

*

Sírig tartó fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, BÉRES BORBÁLA életének 70. életévében elhunyt. Emlékét örökké megőrizzük. Míg élünk, siratunk! Bánatos lánya Borika és veje Józsi.

*

Könnyes szemmel, szívünkben fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nagymama, BÉRES BORBÁLA életének 70. évében elhunyt. „Pihenj drága szív, megszűntél dobogni, vidám arcodat nem fogjuk feledni. Messze vitt a sors, messze vitt az élet, de te szívünkben megmaradsz örökké.” Búcsúzik bánatos unokája Edina és férje István.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki OLGÁNAK és TÜNDÉNEK a kedves rokon, MAGHIAR ALEXANDRU eltávozása miatt. Nyugodjon békében! Oláh György és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a 6 hete elhunyt anyára, anyósra, nagymamára, FEKETE ERZSÉBETRE (Érsemlyén). Másképp lenne minden, ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, hogy többet nem segíthettünk. A temető csendje adjon nyugalmat, emléked szívünkben örökké megmarad. Gyászoló fiai és azok családja.

*

Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit magunkban őrzünk csendesen. Szeretettel emlékezünk a férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára, NEMECZ LAJOSRA (fogtechnikus) halálának 3. évfordulóján. A család.

*

Fájó szívvel emlékezem a ma 4 éve elhunyt drága férjemre, ID. MILCEVICI ZOLTÁNRA, kinek jóságos szíve megszűnt dobogni. Megpihent a dolgos, jó apai szív,/ Áldás és hála övezi a sírt./ Szerető férj voltál, drága édesapa,/ Bánatos családnak most őrangyala. Örökké sirat bánatos feleséged Jucika.

*

Szomorú szívvel, soha nem múló fájdalommal emlékezünk arra a borzalmas napra, amikor édesapánk, ID. MILCEVICI ZOLTÁN eltávozott az élők sorából. Nem vársz már minket ragyogó szemekkel/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel,/ De egy könnycsepp a szemünkben érted él,/ Egy gyertya az asztalon érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk, és nem feledünk téged. Örökké szívünkben élsz! Lányaid Melike és Andrea, vejeid Lali és Adi, unokáid Jessica és Alexandra.

*

Fájó szívvel emlékezünk SEBESTEAN IOSIFRA, aki 6 hete eltávozott közülünk. Elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra döbbenet és fájdalom maradt. Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje, a jó Isten hívta, el kellett mennie. Imádta családját, mindenkit szeretett, akkor volt boldog, hogyha segíthetett. Arcunkat a könny mossa, mert nincs ő már többé, szívünkben emléke élni fog örökké. Gyászoló anyósa, sógornői Olga, Manyi, Magdi, Évi és családja, sógorai Zoli és családja és Pista.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ÖRÖSI ILONÁRA (Hegyközszentmiklós) halálának 10. évfordulóján. Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt, nem jön vissza soha. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát. Elfeledni téged soha nem lehet, te voltál a jóság és szeretet. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága szüleimre, ASZALÓS SÁNDORRA (Értarcsa) halálának 28. évfordulóján és ASZALÓS MATILDRA halálának közelgő 5. évfordulóján. Lánya Ottilia, veje Mihály, unokája Andrea és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretet férjre, édesapára, nagyapára, ID. SEBESTYÉN PÉTERRE halálának 1. évfordulóján. Emlékét szívünkben megőrizzük! Szerető családja.

*

Az élet emlék, de az emlékek élnek. Amíg élünk, őrizzük őket. Hat hét telt el azóta, hogy örökre elbúcsúztam édesapámtól, ID. SZVEDOVICZ SÁNDORTÓL, akit nem feledünk soha. Szerető fia Sanyi és Csibi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, FARAGÓ IMRÉRE halálának első évfordulóján. Nyugodjon békében. Felesége Ema, lánya Emma, veje Béla, unokája Béla.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, BURIAN LIVIA hosszas szenvedés után elhunyt. Temetése május 2-án, pénteken 15 órától a Steinberger kápolnából. Szerető gyermekei és családjaik.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a BURIAN családnak, a szeretett édesanya, nagymama, anyós, BURIAN LIVIA (LILI néni) elvesztése miatti fájdalmukban. Nyugodjék békében! Darvas Szilárd és párja.

*

Elvesztettem egy drága lelket, kit szívemből szerettem. Nyugodj békében, drága LILIKE! Őszinte részvétem gyermekeidnek, unokáidnak és szeretteidnek. Takács Margit.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a BURIAN családnak a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Anikó és Feri.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BURIAN FELICIÁNNAK és családjának a drága édesanya, LILI néni elvesztése miatt. Nyugodjon békében. Nagy Attila és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki szeretett barátunknak BURIAN FELICIÁNNAK és családjának a drága édesanya, LILIKE néni elvesztése miatt. Fájdalmatokban veletek vagyunk. Tank-Szigeti család.

*

Őszinte részvétünk drága barátainknak, ÖCSINEK, FIDINEK és ADINAK és családtagjaiknak a szeretett anya, anyós és nagymama, BURIAN LIVIA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Pihenése legyen áldott. Nyugodjon békében. Szabó Géza és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 10 éve elhunyt szeretett édesapára, MÉHES LAJOSRA (Csatár). Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. A fájdalmat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása. Szeretünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Örökké szerető lányod Ibi, férje Mitru, két unokád Cristina, Jancsi és családja.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezem szeretett férjemre, MÉHES LAJOSRA (Csatár), aki május 2-án lesz tíz éve, hogy örökre itthagyott bennünket. Amíg élt, szerettük, amíg élünk, soha el nem feledjük. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében. Gyászolja bánatos felesége Jolánka és családjai.

*

Ma 10 éve annak a szomorú napnak, amikor a szerető férj, édesapa, nagyapa, MÉHES LAJOS (Hegyközcsatár) örökre itthagyott minket. „Csillag volt ő, mert szívből szeretett, és mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Mégis elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de a szívünkben él és örökre ott marad. Örökké bánatos fia Csabi, menye Móni, unokája Bettina.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett sógor, ERDŐS JÁNOS (Síter) elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, Isten adjon neki békés, csendes nyugodalmat! Szakáll Imre és Irénke.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától és nagybátyánktól, ERDŐS JÁNOSTÓL, aki hosszú, de türelemmel viselt szenvedés után megpihent. Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Nyugodjon békében! Sipos Viola és ifj. Szakáll Imre családjaikkal.

Címkék: