Gyászhírek 2014.04.30.

Gyászhírek 2014.04.30.
Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára, ID. SZILÁGYI IMRÉRE (Bihar), akinek 2 éve pihent meg jóságos szíve. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi/ Nyugodalmad nem zavarja senki./ Életed elszállt mint a virágillat,/ De emléked ragyog, mint egy fényes csillag./ Virágot viszünk egy néma sírra,/ De őt már ezzel nem hozhatjuk vissza./ Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk,/ Hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Bánatos családja.

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a családnak, GYAPAI LÁSZLÓ, a kedves gyermekkori jó barát elhunyta alkalmából. Isten adjon neki békés, csendes, örök nyugodalmat. Kutasi Sándor és családja.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, volt kollégáknak, akik a szeretett anya, nagymama, testvér, TIRICA ILONA elhunyta alkalmából együttérzésüket fejezték ki. Fia Norbert, húga Irén.

*

Fájó szívvel emlékezünk FODOR ANDRÁSRA, akitől 4 éve vettünk végső búcsút. Lelki üdvéért május 3-án 18 órától gyászmise lesz a bélfenyéri római katolikus templomban. „Pihenésed legyen csendes, emléked áldott!” Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. GOMBOS IMRÉRE halálának 2. évfordulóján. Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a halál mindent széjjel tépett. Majd mikor az én időm is eljön, oda visznek megpihenni. Míg élünk, siratunk! Felesége Zsuzsanna, fia Imi, menye Ildikó, unokája Gréta.

*

Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rátok, látunk az égben, mely kéken borul ránk. Látunk a zöldben, bokrok, fák között, napfényben, esőben szivárvány fölött. Látunk az utcán emberek forgatagában, halljuk lépteitek vágyaink sikátorában. Érezzük illatotok rózsákba oltva, töröljük könnyeink sírotokra borulva. Tovább éltek legbelül a szívünkben, ez elkísér egész életünkben. Örökké tartó fájdalommal emlékezünk FODOR EDINÁRA halálának 8. évfordulóján és édesanyjára, CZOKA MÁRIÁRA halálának 14. évfordulóján. A bánatos édesanya-nagymama és gyermek-testvér.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, KENDI RÓZÁRA halálának 10. évfordulóján!

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, ID. FÜLÖP LAJOS életének 78. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése április 30-án 15 órától a szentjánosi kápolnából. Bánatos fia Tibi, menye Kati és két unokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, ID. FÜLÖP LAJOS életének 78. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése április 30-án 15 órától a szentjánosi kápolnából lesz. Bánatos fia Lajcsi, menye Margit és két unokája.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jó férj, apa, nagyapa, ID. FÜLÖP LAJOS 78 éves korában elhunyt. Temetése április 30-án 15 órakor lesz a szentjánosi kápolnából. Bánatos felesége Ibolya.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BÓDIS EMESÉNEK és családjának a szeretett édesanya, SZILÁGYI ELLA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Smaltig János és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 6 hete elhunyt szeretett testvérre, sógorra, nagybátyánkra, ID. SZVEDOVICZ SÁNDORRA. Nyugodjál békében! Gyászolják testvérei János és László, sógornője Ibike, valamint unokaöccsei és családjaik.

*

„Imádkozunk érte, hogy boldoggá tedd őket a szentek és választottak társaságában.” VARGA GAVRIL, BONTA GHEORGHE, HALICZA JÁNOS. Részvétünk a gyászoló családnak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Könnyes szemmel, szívünkben fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, HALICZA JÁNOS (szül. Félegyháza) életének 61. évében elhunyt. Temetése 2014. május 2-án 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét örökké őrizni fogjuk, nem feledjük el jóságos szívét, bánattal a lelkünkben búcsúzunk tőle. Feleséged Katalin, lányaid Tímea, Annamária és Enikő, vejeid, unokáid Alexa, Sebi, Roland, Attila, Norbi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki húgomnak, VERES KATALINNAK és családjának a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, VERES JÁNOS elvesztése miatti fájdalmukban. Lórencz János és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, após, MAGHIAR ALEXANDRU április 28-án elhunyt. Temetése április 30-án 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Felesége Olga, lánya Olga-Tünde családjával.

*

„Az Isten pedig nem a holtak Istene, hanem az élőké, mert az Ő számára mindenki él.” (Ik. 20,38.) Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a VASZIL családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Az Őssi Református Gyülekezet: lelkészei, presbiterei és a nőszövetség tagjai.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága, jó férj, apa, nagyapa, VERES JÁNOS életének 76. évében hosszú szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése április 30-án 15 órakor a szentmártoni katolikus templomból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos felesége, gyermekei és unokái.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, BARTA JOLÁNRA (szül. Sőrés) halálának első évfordulója alkalmából. Emlékét örökké megőrizzük. Bánatos férje Jóska, lánya Joli, veje Attila, unokája Ádám.

*

Sírig tartó fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, IFJ. GALAJDA LÁSZLÓRA (13 éve, Székelyhíd) CHEREJI ETELKÁRA (6 éve) ID. GALAJDA LÁSZLÓRA (4 éve). „Elmentetek tőlünk a csillagok felé,/ Aranyló csillagpor hull már lábatok elé./ Arcunkat könny mossa, mert nem vagytok többé,/ De szívünkben emléketek élni fog örökké!” Örökké bánatos családjaik.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a május 1-jén egy éve elhunyt feleségre és édesanyára, ID. MOCK JULIANNÁRA. Emléked nem halványul, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos férjed és lányaid.

Címkék: