Gyászhírek 2014.04.29.

Gyászhírek 2014.04.29.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy az édesanya és nagymama, MATEUTZ JÓZSEFNÉ (született PALLAGI MÁRIA, Székelyhíd), rövid szenvedés után 91. életévében csendesen megpihent. Temetése Biharon lesz, április 29-én 15 órától a református egyház szertartása szerint. A gyászoló család, fia József, unokája Krisztina.

Őszinte részvétünket fejezzük ki MATEUTZ JÓZSEFNEK és családjának a szeretett édesanya és nagymama, MATEUTZ JÓZSEFNÉ (szül. PALLAGI MÁRIA) elhunyta miatt érzett mély fájdalmunkban. Nyugodjon békében! Dérer Ferenc és családja.

*

Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki MATEUTZ JÓZSEFNEK és családjának a szeretett édesanya elhunyta miatt érzett fájdalmukban. A Bihar megyei RMDSZ.

*

Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedte. Így szívetekben tovább élek. Fájó szívvel búcsúztunk a szeretett testvértől és sógornőtől, ÖZV. UJFALUSI JULIÁNÁTÓL, aki 67 éves korában örökre megpihent. Búcsúzik tőle húga Eszti és sógora Pista.

*

Mérhetetlen fájdalommal búcsúzunk szeretett keresztanyánktól, ÖZV. UJFALUSI JULIÁNÁTÓL, aki 67 éves korában itthagyott bennünket. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja semmi. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, szívünkben élni fogsz örökké”. Keresztlánya Évike és férje Öcsi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvéremtől, ÖZV. UJFALUSI JULIÁNÁTÓL (szül. NÉMETI), akinek beteg szíve 67 éves korában megszűnt dobogni. „Kit őriz a szívünk, nem hal meg soha,/ Kit lelkünkben látunk, nem megy el soha”. Emléke legyen áldott pihenése csendes. Bánatos testvére Erzsike.

*

Elmentél tőlünk mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett nagynénémtől, ÖZV. UJFALUSI JULIÁNÁTÓL, kinek beteg szíve örökre megpihent. Unokaöccse Csabi és felesége Anna, gyerekei Kata és Ádám.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, apára, apósra és nagytatára, NYULAS ISTVÁNRA, aki 1 éve örökre eltávozott közülünk. „Lelked mint a fehér galamb csendesen messzire szállt./ Hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál./ De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb te leszel,/ Utat mutatsz nekünk, mert szívünkben mindörökké létezel”. Bánatos felesége, fia, menye és két unokája Patrick és Dominik.

*

Soha el nem múló fájdalommal és mély tisztelettel emlékezünk a férjre, gondos apára, drága nagytatára, ID. TÓTH JÁNOSRA (Székelyhíd) halálának tizennegyedik évfordulóján. A hosszú idő sem enyhítette a veszteség miatti bánatunkat, hiányzik kedves hangja, mosolya. Míg élt, szerettük, míg élünk, nem feledjük. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BÉRES MÁRIA ILONA április 27-én, 89 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 29-én, kedden 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja testvére Sanyi, unokaöccse Laci, gondozói Etike, Marika, Laci és Feri.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, látnom könnyeiteket. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok”. Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága, jó édesanyánk, SZABÓ MÁRIA (MANCI) jóságos szíve megszűnt dobogni. Végső búcsút veszünk tőle a Steinberger kápolnából 30-án 15 órakor. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, SZILÁGYI ELLA (szül. Tótiban) életének 65. évében csendesen megpihent. Szertartásos temetése szerdán, április 30-án 15 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászolja családja.

*

„Imádkozunk érte, hogy mindörökre befogadd őket a béke és a világosság országába”. SZABÓ MÁRIA, GERGELY IMRE, MAGHIAR ALEXANDRU, VERES GHEORGHE, MOLDOVAN ALEXANDRU. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút szeretett barátunktól, ÉDER ÉVÁTÓL, aki hirtelen távozott az élők sorából. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Viktor Annamária, valamint fiai Öcsi és Robi családjával.

*

Őszinte részvétünk ÉDER LÁSZLÓNAK és családjának az édesanya, anyós és nagymama, ÉDER ÉVA halálának alkalmából. Drága Éva, nyugodjon békében! Emlékét örökre a szívünkbe zártuk. A Viski család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ÉDER LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Danicska János és neje.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, szomszédoknak, akik a szeretett anya, nagymama, dédmama, UJFALUSI JULIÁNNA elhunyta alkalmából részvétnyilvánításukat, együttérzésüket fejezték ki. Bánatos fia Öcsi, menye Edit, unokái Ingrid és Ricsi, bánatos lánya Jutka, veje Imre, unokái Csongor és Orsolya, unokaveje Árpi, dédunokája Dorka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki barátunknak, KOMÁROMI GYULÁNAK és a családnak a szeretett élettárs és édesanya, OLGA hirtelen elhunyta miatt érzett fájdalmukban. A Muhari család.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett feleségem, KENDI ÉVA, (született OLÁH), hirtelen elhunyt. Temetése április 29-én, kedden lesz a szalárdi kápolnától 13 órakor. Bánatos férje és fia Gézu.

*

Megrendült szívvel, de Isten akaratában megnyugodva fejezzük ki részvétünket KENDI GÉZÁNAK szeretett nagynéném, KENDI ÉVA (született OLÁH) elhunyta miatt érzett fájdalmában. Unokaöccse Nagy Sándor és családja.

Címkék: