Gyászhírek 2014.04.25

Gyászhírek 2014.04.25
Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 hónapja elhunyt szeretett fiunkra, BALOG KRISTÓF MÁRKRA (élt 5 napot, Biharfélegyháza). Pihenj drága szív, megszűntél dobogni, vidám arcodat nem fogjuk feledni. Messze vitt a sors, messze vitt az élet, de te szívünkben megmaradsz örökre. Gyászolják szülei és nagyszülei.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága, jó férj, apa, nagyapa, GAPAY LÁSZLÓ (volt vendéglős, postagalamb tenyésztő) életének 78. évében csendesen elhunyt. Temetése Budapesten, május 4-én 11 órakor lesz a Kerepes úti temetőben. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a ma 6 hónapja elhunyt férjre, édesapára, apósra, nagyapára, NYÉKI IMRÉR(E (Érkeserű). Az idő múlik, a fájdalom nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet. Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, hiányodat feldolgozni nem lehet. Álmaid legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra, GYŐRI ROZÁLIÁRA (szül. GALEA) halálának első évfordulóján. Nyugodj békében! Dr. Győri György és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki LOVAS FERENCNEK és családjának kedves felesége, LOVAS ZSUZSANNA elhunyta miatt. Lévai Ferenc és családja.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak TIRICA ILONA elhunyta alkalmából. A D lépcsőház lakóközössége.

*

Mély fájdalommal tudatjuk: édesanyánk, LOVAS ZSUZSANNA április 24-én, 68 éves korában elhunyt. Temetése hétfőn, 28-án 12 órától a püspöki temetőben lesz. Gyászolja szerető férje Ferenc, fiai Ferenc és Zsolt, unokái Renáte és Krisztián.

*

Fájó szívvel emlékezünk sógornőnkre, LOVAS ZSUZSANNÁRA. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Sógornője Marika, unokahúga Enikő és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, DEZSŐ VILMOSRA halálának 6. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Felesége Matild, lányai Tili és Enikő családjaikkal.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút szeretett munkatársunktól, SZABÓ GUJÁS ALEXANDRUtól, aki rövid szenvedés után eltávozott. Nyugodj békében. A Nagyszalontai Postai Hivatal dolgozói.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett szüleinkre, TÓTH JÓZSEFRE halálának 22. évfordulóján és ÖZV. TÓTH JULIANNÁRA (szül. Csordás), aki már 2 éve nincs közöttünk. „Nem az a fájdalom, amelytől könnyes a szem, hanem, amit a szívünk hordoz némán, csendesen. Pihenésük felett őrködj óh, Istenem, hogy csendes álmukat ne zavarja semmi sem. Emlékük szívünkben örökké él!” Bánatos fia Géza és családja, lánya Irénke és családja.

Címkék: