Gyászhírek 2014.04.22.

Gyászhírek 2014.04.22.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, POPOVICI JÓZSEFRE halálának 6. évfordulóján. „Minden mulandó ezen a világon, csak egy van, ami a sírig vezet, az örök emlékezet.” Szerető családja.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett kománktól, DÉZSI JÁNOSTÓL. „Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti.” Zsolt. 34.19 Mély együttérzéssel vigasztalódást kíván családjának: Kabai Attila, Ibolya és lányuk Krisztina.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy elhunyt BÁLINT SÁNDOR. „Mert nékem az élet Krisztus és a meghalás nyereség.” Temetése április 23-án a magyarországi Nagykereki temetőben lesz 11 órától. Gyászolják felesége Margit, lányai Johanna, Edit és Judit, vejei és unokája.

*

Mély fájdalommal, végtelen könnyekkel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy elhunyt DR. SASU NICOARĂ (élt 84 évet), a szeretett férj, apa, nagyapa. Emléked örökké élni fog bennünk, ahogyan a remény is, hogy egyszer újra láthatunk. Nyugodj békében! Utolsó útjára kedden, 2014. 04. 22-én kísérhetik el a Városi kápolnából, 15 órakor. Mély fajdalommal búcsúzik felesége Florica, lánya Carmen és unokája Nicoară.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett fiamtól, BODNÁR PÉTERTŐL. Temetése kedden 14 órakor lesz Biharpüspökiben. Édesanyja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagyapa, ID. MESTER FERENCZ (szül. Hegyközkovácsiban), hosszú betegség után elhunyt. Temetése szerdán, április 23-án 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, SZILÁGYI-LUKÁCS SÁNDOR életének 85. évében csendesen elhunyt. Temetése ma, április 22-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Búcsúznak felesége Rozália, fia Sanyi, menye Annamária, unokái Márk és Adrienn.

*

Elmondhatatlan fájdalommal búcsúzom egyetlen és szeretett fiamtól, ŞERFEZI ŞERBAN SILVIUTÓL, aki életének 36. évében visszaadta jóságos szívét Teremtőjének. Azzal az érzelemmel, hogy nem tudtam rajta eleget segíteni, kérem a jó Istent, hogy vegye védelme alá, és lelke örök békére találjon. Temetése ma, április 22-én 15 órakor a Haşaş kápolnából lesz. Bánatos édesapja Şerfezi Traian.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett testvérünktől, BÁLINT SÁNDORTÓL, aki életének 58. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Búcsúzik tőle megtört szívű édesanyja és testvérei István, László és azoknak családjai.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, MEDGYESI BAGICS MARGITRA, aki 6 hete távozott közülünk. A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Gyászoló családja.*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy DÉZSI JÁNOS (Kisszántó) életének 44. évében elhunyt. Temetése ma, április 22-én 15 órától a kisszántói kápolnából. Emléke szívünkben örökké élni fog! Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzom szeretett testvéremtől, DÉZSI JÁNOSTÓL. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi,/ A nyugodalmad nem zavarja semmi,/ Nem hagytál el minket, csak álmodni mentél,/ Szívünkben élni fogsz mindörökké. Testvére Icu.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága vejünktől, DÉZSI JÁNOSTÓL. Nyugodjon békében! Anyósa és apósa.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett férjemtől, DÉZSI JÁNOSTÓL. „Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet,/ De a halál mindent széjjeltépett./ Majd mikor az én időm is lejár,/ Oda visznek megpihenni./ Míg élek, siratlak!” Örökké gyászoló feleséged Erzsike.

*

Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk szeretett édesapánktól, DÉZSI JÁNOSTÓL. Elmentél egy perc alatt,/ Számunkra csak a fájdalom maradt./ Még fáj nagyon, talán örökké így marad,/ Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Gyermekei: Levi és Kriszta.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 3 éve elhunyt szeretett fiunkra, TÓTH SÁNDORRA (élt 16 évet, Biharfélegyháza). Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. A fájdalmat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása. Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Örökké bánatos édesanyád, édesapád és a kisöcséd.

*

El nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, apára, apósra, nagyapára, KUN LAJOSRA (Biharpüspöki), aki 5 évvel ezelőtt távozott örökre közülünk. Áldott emlékét mindig szívünkben őrizzük! Szerető családja a távoli Kanadából.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, testvérre, DÓCZY LAJOSRA (hodosi születésű) halálának 2. évfordulóján. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emlékeket. Bennünk él egy arc, a végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Hiányod feldolgozni nem lehet, csak próbálkozni élni nélküled. Búcsúzik bánatos felesége Erzsébet, két unokája Lali és Bea, testvére Irma és családjai, valamint az egész rokonság.

*

Kegyelettel emlékezünk a drága édesapára, anyósra és nagymamára, KOCSIS PIROSKÁRA halálának 20. évfordulóján. Fia Pali és családja.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, anyósra, dédire, SZÁSZ LÁSZLÓNÉRA (szül. IVÁNYI LIVIA JOLÁN, volt városházi tisztviselő) halálának 7. évfordulóján. Hálás szívvel, hálával gondolunk a „vinczés nővérekre”. Fiai, unokái, dédunokái és családjai.

*

Őszinte részvétünk SZÁSZ ANGELÁNAK és a családnak FARKAS ILONA barátnőnk elvesztése miatt. János és Vera Budapestről.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk ID. TÓTH FERENCRE, akit egy éve, hogy elvesztettünk. „Pihenj, drága szív, megszűntél dobogni,/ Vidám arcodat nem fogjuk feledni./ Messze vitt a sors, messze vitt az élet,/ De te szívünkben megmaradsz örökké”. Gyászolják gyermekei és családjaik.

*

Szomorú szívvel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett szüleinkre, édesanyánkra, SUCIGAN IRÉNRE halálának 8. évfordulóján, valamint édesapánkra, SUCIGAN JÓZSEFRE halálának 12. évfordulóján. A szeretet elkísér egy életen át. Nyugodjatok békében! Lányaik, Marika családjával és Erzsike családjával.

 

Címkék: