Gyászhírek 2014.04.17.

Gyászhírek 2014.04.17.
Mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, anyós, nagymama, FARKAS ILONA (a ruhagyár könyvelője) életének 79. évében Budapesten elhunyt. Temetése egy későbbi időpontban, Nagyváradon lesz. Gyászolják fia János, lánya Angéla és családjuk.

Fájó szívvel emlékezünk GÖCZ MIHÁLYRA (a T.C.L. volt sofőrjére), aki tíz éve ment e közülünk. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, a nyugodalmad nem zavarja semmi, nem hagytál el minket, csak álmodni mentél, szívünkben élni fogsz mindörökké. Felesége Erzsike és családja.

*

Fájó szívvel, leírhatatlan fájdalommal emlékezünk ama felejthetetlen napra, mikor a drága férj és apa, FÜREDI SÁNDOR ma 2 éve örökre távozott szerettei köréből. Az idő múlik, de nem gyógyítja sebeink, hiányzol, soha nem feledünk. Nyugodj békében! Örökké gyászoló felesége Rózsika, gyermekei Kati és Laci.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem életem legszomorúbb napjára, mikor 6 hónapja olyan hirtelen elvesztettem drága, jó férjemet, MOLNÁR FERENCET (élt 61 évet, Nagyvárad), akinek beteg szíve megszűnt dobogni. Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a halál mindent széjjel tépett. Majd mikor az én időm is lejár, oda visznek megpihenni. Míg élek, siratlak! Feleséged Irénke és fiad Tibor.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, MURVAI SÁNDOR életének 69. évében 2014. április 15-én elhunyt. Hamvait szombaton, 2014.04.19-én 13 órakor – a lelki üdvéért mondott szentmise után – a nagyváradi városi kápolnában helyezzük örök nyugalomra. Emléke örökké szívünkben él! A gyászoló család: neje Florica, fiai Sándor és Csaba, menyei Carmen és Edit, és unokái Victoria, Milán, Eric.

*

Őszinte együttérzéssel osztozunk kolléganőnkkel, SZÁSZ ANGELÁVAL és családjával a szeretett édesanya és nagymama, FARKAS ILONA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodj békében. Az Iris Salon munkatársai.

*

Egy éve annak a szomorú napnak, amikor 31 évesen örökre itthagyott bennünket SZŰCS LÁSZLÓ (Éradony). Elmentél egyetlen perc alatt, számunkra csak a fájdalom maradt. Még fáj nagyon, talán örökké így marad, te mindig velünk leszel, az idő bárhogy halad. Neked szól ma a templom harangja, érted imádkozunk halkan zokogva. Emléke legyen áldott! Örökké gyászoló édesanyja, testvére, sógornője és keresztlánya Szandi.

*

„Szent lelked vezessen bennünket ebben a világban, hogy szentségben és igazságban szolgáljunk neked életünk minden napján.” PETRUSAN DUMITRU, MIERE MARIA, BOLOGAN ANA. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: