Gyászhírek 2014.04.15.

Gyászhírek 2014.04.15.
Ma tizenhárom éve kísértük utolsó útjára EGYEDI ELEKET (Mezőtelegd). Soha el nem múló szeretettel és tisztelettel emlékezik rá lánya Ilu, veje Rudi, unokái Évi és Jutka, unokavejei Miklós és Nicu, dédunokái Zsófi, Cami és Zsombi, valamint az egész család.

Fájdalommal emlékezünk kedves nagytatánkra, ID. DAJKA GYULÁRA. Kialudt a fáklya mely fényt és meleget nyújtott, nem vársz már minket ragyogó szemeddel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Emléke örökké velünk marad. Nyugodj békében, kedves tata! Szerető unokái.

*

Fájó szívvel emlékezem a drága, jó férjre, ID. DAJKA GYULÁRA, aki 6 hete távozott közülünk. „Szívemben helyedet nem pótolja semmi, míg e földön élek, nem tudlak feledni. Visszahoz egy régi perc, megidéz egy fénykép, míg a földön élek, nem lesz ez másképp. A szeretet mely szívemben él, a síron túl is elkísér. Feleséged Ilona.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. DAJKA GYULÁRA, aki 6 hete távozott közülünk. „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már.” Szerető lánya és családja.

*

Szeretettel emlékezünk testvéremre, KOLOZSVÁRI ISTVÁNRA, aki ma egy éve visszaadta lelkét Teremtőjének. Megemlékező mise 15-én, kedden az Orsolya Templomba 17 órakor lesz. Nővére Edit és családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk halálának 1 éves évfordulóján a legdrágább apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, FARKAS ALBERTRE (Biharpüspöki). „Nem integet többé elfáradt kezed,/ Nem dobog már jóságos szíved./ Számunkra te sosem leszel halott,/ Örökké élni fogsz mint a csillagok.” Nyugodjál békében! Fiaid Imre és Tibi családjukkal.

*

Szívemben el nem múló fájdalommal emlékezem férjemre, FARKAS ALBERTRE (Biharpüspöki) halálának első évfordulóján. „Fájó szívem fel-felzokog érted,/ Nehéz az életet élni nélküled,/ Fáj az egyedüllét, bánattal telt szívem,/ Amióta elmentél és nem vagy velem./ Könnyeiddel magadhoz ne köss,/ Örülj, hogy sok évünk volt közös./ Szerettelek, te csak sejtheted,/ Hogy szerettél, köszönöm neked./ Ha majd napjaim le fognak telni,/ Hozzád jövök én is megpihenni./ Jóságoddal szívemben maradtál,/ Számomra te soha meg nem haltál.” Örökké bánatos feleséged Ilonka.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett anyára, anyósra, nagymamára, KARDOS ROZÁLIÁRA, (szül. KERESZTURI, volt semjéni lakos) halálának 1 éves évfordulóján. Emlékét örökké megőrizzük, nyugodjon békében! Emlékezik három fia, két menye, öt unokája és hat dédunokája.

*

Szeretett húgom és családja mély fájdalmában osztozva, szomorú szívvel veszünk búcsút a keresztgyermektől és unokatestvértől, BUZÁS GYULÁTÓL. Kedves emlékét szívünkben megőrizzük. Keresztanya, özv. Lucescu Sándor és családja.

*

Könnyes szemmel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 15 éve itthagyott minket a drága, jó férj, édesapa, nagyapa, ID. PAP JÓZSEF (Szalárd). Megpihent a dolgos, jó apai szív, áldás és hála övezi a sírt. Örökké gyászolja felesége, fia, menye és unokái.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, súlyos, türelemmel viselt betegség után PINTÉR GYÖRGY életének 59. évében, április 12-én elhunyt. Köszönetet mondunk minden rokonnak, szomszédnak, barátnak, ismerősnek, akik vigasztaló szavaikkal, fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. Hamvasztás utáni búcsúsztatása későbbi időpontban, Ajkán a római katolikus templomban lesz megtartva. Örökké bánatos édesanyja, testvére István és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagyapa, JAKAB ISTVÁN 63 éves korában visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése szerdán április 16-án déli 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

„Szent lelked vezessen bennünket ebben a világban, hogy szentségben és igazságban szolgáljunk neked életünk minden napján.” NESU MARIA MONICA, BOHUS IOSIF. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal tudatjuk azokkal, akik ismerték és szerették, hogy CZUMBEL ANIKÓ 2014. április 11-én váratlanul elhunyt Budapesten. A gyászoló rokonság.

*

Őszinte részvétem a MAGYARI családnak az édesanya, anyós elvesztése miatt érzett fájdalmában. Eszter.

*

Fájó szívvel emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagyapára, BALOG JÁNOSRA (Bors) halálának 11. évfordulóján. Emlékét örökké őrzi szerető családja.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik drága halottunk, KOVÁCS ANDRÁS gyászszertartásán részt vettek és osztoztak gyászunkban. A gyászoló család.

Címkék: