Gyászhírek 2014.04.14

Gyászhírek 2014.04.14
Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Nagy Erikának szeretett apósa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Utolsó üdvözlettel az Érmihályfalvi Fogyasztási Szövetkezet munkaközössége.

„Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg…” ( Jel.14,13). Őszinte részvétünket fejezzük ki a Magyari családnak szerettük, MAGYARI MAGDOLNA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Isten nyugtassa! Az Agnulli Dei Idősek Otthona munkaközössége.

*

Őszinte részvétünk MAGYARI SÁNDORNAK és MAGYARI JÓZSEFNEK szeretett édesanyjuk, MAGYARI MAGDOLNA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodj békében! Póka Zoltán és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 3 hónapja elhunyt szeretett férjre, apára, nagytatára, TÓTH SÁNDORRA, akit elrabolt tőlünk a kegyetlen halál. „Lelked elszállt mint hópihe a fényben,/ Ragyogj ránk, fényes csillagként az égen./ Nélküled már semmi nem olyan mint régen,/ Egy fájó könnycsepp lettél mindannyiunk szívében./ Idézzük szavaid, mosolyod, emléked,/ Szerettünk, szeretünk, soha-soha nem feledünk téged.” Nyugodj békében! Örökké bánatos felesége Eta, lánya Enikő, kis unokája Deniel.

*

Emlékezik szerető családja a legdrágább édesanyára és nagymamára, BERNÁT ILONÁRA (Érmihályfalva). Kicsordul a könnyünk a sírodnál, mélységes fájdalom, hogy 7 éve távoztál. Mi szólítunk, a néma sír nem felel, de te a szívünkben örökké ott leszel. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre és apára, IFJ. ZAKARIÁS ANDRÁSRA (Diószeg) halálának negyedik évfordulóján. „Az idő múlik, a fájdalom nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Olyan szomorú nélküled lenni, téged mindenütt hiába keresni, téged várni, ki nem jössz többé, szeretni fogunk mindörökké.” Bánatos édesanyja és fia Norbi.

*

Szeretettel emlékezünk testvéremre, KOLOZSVÁRI ISTVÁNRA, aki ma egy éve visszaadta lelkét Teremtőjének. Megemlékező mise 15-én, kedden az Orsolya templomban 17 órakor lesz. Nővére Edit és családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkbe emlékezünk édesanyámra, ROMANYUK ERZSÉBETRE, aki 1 évvel ezelőtt lehunyta fáradt szemét örökre. A csendes ember némán „ordított”, hiába hajolsz fölé, nem hallhatod/ Így múltak el utolsó napjai, a fájdalomtól nem voltak szavai./ Elmentél örökre, bennünket itthagyva, haza mentél, haza az örök hazába./ Te megfáradt lélek, pihenyél csendesen, bocsásd meg nekem hogy nem segíthettem./ Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Lányod Mónika és családja.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a ma 7 éve elhunyt szeretett anyára, nagymamára, CSETE MÁRIÁRA (Fugyitanya). „Elmentél tőlünk mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökké ott maradsz.” Szerető családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, NAGY IMRE (mérnök) pénteken elhunyt. Temetése Mihályfalván volt szombaton. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága anyósra, nagymamára, ROMANYUK ERZSÉBETRE (ERZSI mamára), aki ma 1 éve hagyott itt bennünket. Soha el nem felejtünk. Menyed Klári és drága unokád Darius.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 11 éve elhunyt szerető férjre, édesapára, nagyapára, KISS FERENCZRE (Hegyközszentmiklós). Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet/ Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet./ Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet./ Hiányodat feldolgozni nem lehet,/ Csak próbálkozunk élni nélküled. Emléke legyen áldott melyet szívünkben örökké őrzünk. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS MÁRTA tanárnőnek szeretett édesapja elvesztése miatt. Dr. Bondici család és a nagymama.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a MAGYARI családnak a szeretett anya, anyós és nagymama, MAGYARI MAGDOLNA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Dioda üzlet dolgozói.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédmama, ÖZV. MAGYARI MAGDOLNA 89 évesen visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2014. április 14-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szeretettel őrizzük. Fiai Sanyi és Józsi, menyei Ági és Baba, unokái Orsi, Sanci és családja.

*

„Ahogy telnek a napok, múlnak az évek, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék”. Szívünk minden szeretetével emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, P. KOVÁCS LAJOSRA (Érmihályfalva) halálának IX. évfordulóján (vasárnap). „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, sírjára szálljon áldás és nyugalom.” Örökké gyászoló felesége, lánya, fia, menye, veje és három unokája és azok családja.

*

„Szabadíts meg őt a halál rabságából és fogadd be szentjeid közé a boldog mennyországba. Krisztus, a mi urunk által!” MAGYARI MAGDOLNA, PINTÉR GYÖRGY, JAKAB ISTVÁN, STRUCZ ANNA, BUZÁS GYULA, DUDAŞ ILEANA, BROINAŞ CAROLINA, PINTEA CORNEL BENONIU, MARIAN AUREL, INDRIE ILEANA. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: