Gyászhírek 2014.04.10

Gyászhírek 2014.04.10
Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki barátnőnknek, MÁRTÁNAK édesapja elvesztése miatt érzett gyászában. Nyugodjon békében! Enikő, Zsuzsa és családjaik.

Fájdalommal emlékezem férjemre, LÁZÁR TIBORRA halálának második évfordulóján. Nyugodjon békében! Felesége Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretet férjre, apára, nagyapára, ID. ANTAL ATTILÁRA halálának második évfordulóján. Egy a reményünk mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozhatunk veled. Szerető felesége Irénke, fia Attila, lánya Anikó és családjaik.

*

Őszinte részvétünk szomszédunknak, MIHÁLY ISTVÁNNAK és családjának a szeretett édesapa elhunyta miatti fájdalmukban. Kocsor Magdolna és lányai.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, após, BELÉNYESI SÁNDOR életének 68. évében elhunyt. Temetése április 10-én 14 órakor a biharfélegyházi kápolnából. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett édesapától, nagyapától, apóstól, BELÉNYESI SÁNDORTÓL. Szívünkben örökké élni fogsz! Lánya Gabriella, veje Gyula, unokája Henrietta.

*

Emlékezünk a 10 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. BOT TIBORRA (Bors). Sohasem halványul szívünkben emléked, az élet csendben megy tovább és mi örökké emlékezni fogunk rád. Nyugodj békében! Feleséged Eszti, fiaid Tibi és Csabi, menyeid, unokáid, dédunokáid.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a szeretett férj, apa és nagyapa, ID. DUNA ISTVÁN elvesztésekor. Pihenése legyen áldott. Miskolczy Lajos és családja.

*

Úgy akartad, hogy mi Urunk, Jézus Krisztus megtörje az alvilág bilincseit, feltámadjon a hívők üdvösségére.” SULEAN CAROL, SZIKI FLOAREA, MOCE ROZA, COZMA FLORICA, RADUJ ZSUZSANNA. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: