Gyászhírek 2014.04.07.

Gyászhírek 2014.04.07.
Fájó szívvel emlékezünk szeretett fiamra, DR. FARKAS ATTILÁRA, aki 2 éve elhunyt, itthagyta édesanyját, testvérét, barátait, szomszédait, mely a szívünkben él, a síron túl is elkísér. Messze vagy tőlünk, de itt vagy velünk, a szívünkben élsz. Emléked legyen áldott! Édesanyád és családja.

Őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, HORVÁTH SÁNDORNAK a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mérhetetlen fájdalmában. Kollégái a Papp Étteremből.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, nagybátyra, JUHÁSZ GYÖRGYRE (Gyuri), aki 1 éve távozott közülünk. „Suhanva száll az élet tova, aki elmúlt, nem jön viszsza soha. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Györgyi és Sandi.

*

Az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége őszinte együttérzését fejezi ki SZABÓ JÁNOS (FUGYI) szeretteinek, a krisztusi ígéret alapján: „Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.” (Filippi 1,21)

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak volt titkárunk, VARGA ANDRÁS elektromérnök elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Dr. Fleisz János, a BINCISZ elnöke.

*

Mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa, após és nagyapa, DODU LÁSZLÓ rövid, de súlyos szenvedés után, 60 éves korában hazaköltözött Teremtőjéhez. Temetése hétfőn, április 7-én 15 órakor a biharpüspöki temetőben. Örökké bánatos felesége és fia családjával.

*

A család mély fájdalmában osztozva, szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett keresztgyermektől, unokatestvértől, DODU LASZLÓTÓL. Kedves emlékét szívünkben megőrizzük. Keresztanyja özvegy csáki Sándorné, Ibolya és családja.

*

Mérhetetlen lelki fájdalommal veszünk végső búcsút szeretett bátyánktól, DODU LACITÓL. Szívünkben és lelkünkben emléke örökké élni fog. Hugai Marika, Jutka, Szilvia, sógorai Jocó és Öcsi, unokaöccsei Romulus, Remus, Raul, Norbi, Gabriella, Tünde és Gabica.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HORVÁTH SÁNDORNAK és édesanyjának a szeretett édesapa és férj hirtelen elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Papp György és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak HORVÁTH SÁNDOR, a szerető férj és édesapa elvesztése miatt. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jön, de jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Fájdalmukban osztozunk és vigasztalódást kívánunk! Az Orosz család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a HORVÁTH családnak a szeretett férj és édesapa korai elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az Ősz és Suta család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, HOFFMAN RICHÁRD LÓRÁNDRA, aki ma hat hete tragikus körülmények között távozott el. Emlékét örökre megőrizzük. A gyászoló bánatos család.

*

Urunk, Istenünk, irgalmadba ajánljuk testvérünk lelkét, aki elköltözött ebből a világból. Emberi gyarlóságból elkövetett bűneit töröld el jóságosan. SACHSTETTER JOSEF, SZABÓ IOAN, SCHERZ ROZALIA, DODU LASZLÓ, POP IOAN, NISTOR IOAN, OLARIU VASILE, FLORUŢA CRĂCIUN, JUCA DOREL és OANŢ FLORIAN. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, az Út Végén (La capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, JUHÁSZ KÁROLYRA, aki ma 1 éve, 70 évesen hagyott itt bennünket. A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Múlnak a napok, telnek az évek, te örökké hiányozni fogsz. Örökké bánatos feleséged Ibolya és családod.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy BENKE ALEXANDRU életének 79. évében elhunyt. Temetése folyó hó 7-én 12 órakor a városi kápolnából lesz. Búcsúznak tőle felesége Ilonka, Lukács Edit és Lukács Sándor.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, gyermek, testvér, sógor, nagybácsi, ID. HORVÁTH SÁNDOR 53 évesen elhunyt. Utolsó útjára kísértük április 6-án. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik temetésén részt vettek, és részvétükkel enyhíteni próbáltak fájdalmunkon. Bánatos felesége Irénke, fia Sanyi, édesanyja, testvére Imre, sógornője Viorica és leányuk Bianca, anyósa és Sanyi barátnője, Andrea.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett férjemtől, HORVÁTH SÁNDORTÓL (szül. Szentimrén, élt 60 évet). Temetése 2014.04.07-én 16 órától a hegyközszáldobágyi kápolnából. Nyugodj békében!

*

Őszinte részvétünket fejezzuk ki HORVÁTH SÁNDORNÉNAK szeretett férje elvesztése miatt. Béke poraira! A Csegődi család.

 

Címkék: