Gyászhírek 2014.04.02

Gyászhírek 2014.04.02
Fájó szívvel emlékezünk a drága nagymamára, dédnagymamára, DÓCZI ROZÁLIÁRA (Mezőtelegd), halálának 6. évfordulóján. Elviheted a derült fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emlékeket. Bennünk él egy arc, a végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Hiányod feldolgozni nem lehet, csak próbálkozunk élni nélküled. Dédunokája Evelyn, unokája Nóri és Laci.

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, DÓCZI ROZÁLIÁRA (Mezőtelegd) halálának 6. évfordulóján. „Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket”. Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezem, szeretett gyermekemre, PINTYÁK RÓBERTRE, aki ma egy éve örökre itthagyott. „Meggyötört lelkem csupa könny és bánat, / A virágos rét nélküled sivár és száraz. / Megszakad a szívem, mert örök búcsút vettél, / Csillagok közt a legfényesebb lettél. / Angyali mosolyod nem ragyog rám többé, / De te a szívemben élsz mindörökké!” Örökké sirató édesanyád Juliana és Jani bácsi.

*

Fájó szívvel emlékezem egyetlen testvéremre, PINTYÁK RÓBERTRE halálának első évfordulóján. „Gyermekkorunk emlékeit immár egyedül idézem,/ Hiszen te elmentél, itthagytál drága testvérem./ Minden léptemre te vigyáztál,/ Sok jóra, szépre tanítottál./ Ma egy éve, hogy itthagytál engem./ Azóta is sírva rád emlékezem.” Örökké bánatos húgod Noémi, sógorod Attila és unokaöcséd Adolfka.

*

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezem fiamra, PINYTÁK RÓBERTRE, aki ma egy éve örökre magamra hagyott engem. A szívemben örökké élsz! Édesapád, István.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TIBINEK a szeretett édesanya, SMAUS ERSZÉBET elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Temetése szerdán, április 2-án 12 órakor a püspöki temető kápolnájából. A Wächter család.

*

Szomorúan emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, apósra, KÁDÁR MIHÁLYRA, aki 14 éve örökre itthagyott bennünket. Nyugodjon békében. Bánatos felesége Kati, lánya Babuci, veje Levente.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 1. évfordulóján DORSONSZKY KATALINRA. Bennünk él egy arc, egy tekintet,/ Bennünk él a múlt, s vele a szeretet./ Egy gyertya ég most érted,/ Ki ott fent laksz már az égben,/ S vigyázol ránk onnan fentről,/ Lelkünkből szólsz a végtelenből. Az emlékező család.

*

Mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a hőn szeretett feleség, anya, anyós, SZABÓ KATALIN (született KOSZTA) rövid szenvedés után elhunyt. A hamvasztás utáni gyászszertartás a Szent László templomban lesz pénteken, április 4-én 15 órakor. Szerető férje Feri, fiai Ferike és Levi és menye Andrea.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa és nagyapa, NISTOR MIRCEA VALERIU (PUIU) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjék békében. A Farkas család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BÁLINT JÓZSEFNEK és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Együttérzéssel a György-Csáki család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a most 2 éve elhunyt drága, jó édesanyára, ÖZV. IZSÁKI GYULÁNÉRA (szül. MOHÁCSI MARGIT, 82 év, Szalárd). Örökké bánatos leánya Manyi, veje Miklós, unokái Miklós és Valter családjaikkal.

*

Szomorú 7 év telt el, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, BEREKI SÁNDOR (Selind, Diószeg) itthagyta szeretteit. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Az élet útja túl rögös, nem tudni, mit hoz a holnap. Az életben emberek jönnek és sajnos eltávoznak, amit a jó Isten akar, az úgy is lesz, mert elkerülhetetlen, de a szívünkben és emlékünkben élni fogsz. Mély fájdalommal búcsúzunk HALÁSZ ERZSÉBETTŐL (született MOLNÁR) 77 éves korában elhunyt. Temetése április 2-án a várasfenesi református templomból. Nyugodjon békében! Fiai Imre, Jani, lánya Viola és családjuk.

*

Emlékezünk a 10 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, TÓTH GYULÁRA (Nagyszántó). „Sohasem halványul szívünkben emléked, az élet csendben megy tovább és mi örökké emlékezni fogunk rád.” Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki SZABÓ FERENCNEK és családjának a szeretett feleség, édesanya és anyós, SZABÓ KATALIN elvesztése miatti fájdalmukban. Volt kollégái, barátai Nagy Adél, Nagy Károly és családja.

*

Mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább férj, édesapa, após és nagyapa, NISTOR MIRCEA-PUJU életének 61. évében hirtelen eltávozott közülünk. Temetése április 3-án 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Szeretetét és jóságát soha nem feledi bánatos szívű felesége Aranka, lánya Mónika, férje Levi, fia Mircea, felesége Oana és imádott két kis unokája Erik és Sabrina.

*

Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak és ismerősöknek, akik drága halottunkat, HAISZLER ILONÁT elkísérték utolsó útjára és osztoztak mély gyászukban. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BÁLINT ROZÁLIA (Belényes) életének 91. évében elhunyt. Temetése szerdán, 2014.04.02-én 14 órakor lesz a belényesi temetőben. Gyászoló fia és családja.

*

Szégyenkezve állok orcád elé, bánom mindazt amit elkövettem. Vedd fontolóra Urunk. SZABÓ KATALIN, KOVÁCS JÓZSEF, BÁLINT ROZÁLIA, ALB NICOLAE, NISTOR MIRCEA VALERIU, BOGDAN FLOARE, CIMBREA LEONTIN, BREDĂU TEODOR, VARGA ANDRÁS-VILHELM, PRIGOREANU DORIN. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Elhagylak. De, ha sírva szólsz nekem, leszállok hozzád édes gyermekem, s mint éji szellő a virágokat, megcsókolom harmatos arcodat.” (Gárdonyi Géza) Mély fájdalommal búcsúzom édesanyámtól, SMAUS ERZSÉBETTŐL (élt 94 évet), akit utolsó útjára kísérünk április 2-án déli 12 órakor a biharpüspöki temetőben a római katolikus szertartás szerint. Fia Tibi.

*

Fájdalommal a szívünkben búcsúzunk keresztanyámtól, SMAUS ERZSÉBETTŐL. Nyugodjon békében! Marika és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki barátunknak édesanyja, SMAUS ERZSÉBET elvesztése alkalmából. A Veligdan család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SIMON IRÉNKÉNEK és családjának MÁRTON ÁRPÁD (Bihar) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Tóth és Kiss család.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel vettük tudomásul, hogy BALOGH GYÖRGY (aLemnul volt dolgozója, nagyváradi születésű) hirtelen, hosszú szenvedés után elhunyt Budapesten. Gyászolja nővére Katika, sógora Lajcsi Nagyváradról.

*

Őszinte részvétünk sógornőmnek, BALOGH PIRIKÉNEK és családjának a szeretett férj, édesapa és nagyapa elhunyta miatt érzett fájdalmába. A Bakonyi család és unokatestvére Folticska Gábor és családja.