Gyászhírek 2014.04.01

Gyászhírek 2014.04.01
Őszinte részvétemet és mély együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, anya és nagymama, Haiszler Ilona (Ilu néni) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Szilvi.

Őszinte részvétünket fejezzük ki BETTYNEK és KATINAK a nagymama és édesanya, ILU NÉNI elvesztése miatt. Nyugodjon békében! A Dărăban és Covaci-Gal családok.

*

Szeretett gyerekkori barátnőnk, SZATMÁRI JUDITH emlékére. Őszinte részvétünk TIBORNAK és a családnak. Nyugodj békében. Zsuzsi, Vera, Jutka, Mari, Nicu.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZABÓ FERENCNEK és családjának a szeretett feleség, édesanya és anyós, SZABÓ KATALIN elvesztése miatti fájdalmukban. Barátai: Vladi, János, László, Gyuszi, Attila, Béla, Laci, Ionel, Sanyika, Imi.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút a szeretett apától és férjtől, SZARKA LAJOS LÁSZLÓTÓL. Sosem felejtünk el! Szerető felesége Kati és lányai Krisztina, Csilla és párja Attila.

*

Az élet útja túl rögös, nem tudni, mit hoz a holnap. Az életben emberek jönnek és sajnos eltávoznak. Amit a jó Isten akar, az úgy is lesz, mert elkerülhetetlen, de a szívünkben és emlékünkben élni fogsz. Mély és megrettentő fájdalommal búcsúzunk SZARKA LAJOS LÁSZLÓTÓL. Szerető húga Éva, keresztlányai és párjaik, Évike, Csabi, Anita és Szabi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető apa és férj, SZARKA LAJOS LÁSZLÓ 52. életévében hosszú, fájdalmas betegség után elhunyt. Temetése 2014. április 1-jén 15 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédmama, CUBAN STUMPF PIROSKA 85. életévében elhunyt. Temetése 2014.04.02-én 12 órai kezdettel a városi kápolnából lesz. Emléked örökké szívünkben él! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FAZAKAS MARGITNAK és gyermekeinek a szeretett édesanya és nagymama elvesztése miatt. A PB 74-es tömbház lakóközössége.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, anyósra, MURVAI KATALINRA (szül. RAPERT) halálának 1. évfordulóján. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám, s én köszönöm, hogy ő lehetett az én édesanyám. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Márk, Christopher és Codru.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 11. évfordulóján MÉSZÁROS JÁNOSRA. Már megint nélküled jön el a tavasz, de bármilyen szép, nem ugyanaz. Nyugodj békében! Az emlékező család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, BÁLINT ILDIKÓ KLÁRA (született PÁL ILDIKÓ) életének 70. évében Szászhalombattán elhunyt. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket nyilvánítjuk a gyászoló családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama, FARCAS PIROSKA (szül. BALOGH) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az AN 33 lakóközössége a Constantin Brâncuşról.

*

Őszinte részvétünk NAGY ADELÁNAK és családjának a szeretett édesanya, FARKAS PIROSKA elhunyta fölött érzett fájdalmában. A volt kolléganők a Vízművek Informatika osztályáról.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki NAGY ADÉLNAK és családjának a szeretett édesanya, FARKAS PIROSKA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten adjon vigasztalódást a gyászoló családnak. Daday Ildikó és családja.

*

Drága PIROSKA, te jóságos ember, legjobb barátom, Isten veled! Osztozom szerettei mély fájdalmában. B. Elekes Ildikó.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak FARKAS PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Dukrét család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak FARKAS PIROSKA tagtársunk elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi és Bánsági Műemlékvédő és Emlékhely Társaság.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak FARCAS PIROSKA (EKE ’91 tag) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az EKE ’91 vezetősége és tagsága.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki NAGY RICHARDNAK és családjának a szeretett nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Az Ady Endre Líceum V.A. osztálya, az osztályfőnöknő és a szülői közösség.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki munkatársunknak, ŐSZI ISTVÁNNAK a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Pihenése legyen csendes! Az Eco Wood Kft. munkaközössége.

*

Részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, NAGY ADÉLNAK és családjának a szeretett édesanya eltávozásának szomorú pillanataiban. Az irodai munkatársak.

*

Részvétünket fejezzük ki kolléganőnk NAGY ADÉL és családja számára szeretett édesanyja eltávozásának szomorú pillanataiban. A Cylex vezetősége.

*

Fájó szívvel búcsúzunk WESZER ROBERTTŐL. Temetése kedden 14 órakor a városi ravatalozóból. Nyugodjon békében. Lánya Marika, volt felesége.

*

Ahogy telnek a napok, múlnak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Szívünk minden szeretetével emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, DÉCSI SÁNDOR JÓZSEFRE halálának 1. évfordulóján. Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, sírjára szóljon áldás és nyugalom. Örökké gyászoló felesége Éva, fia Laci és menye Hajni.

*

„A búcsúzás szavai nem szűntetik meg az elválás fájdalmát, de megerősítik reményünket, hogy egykor ismét részünk lesz szerető társaságában.” HIRCA RODICA MARIA, GIURGIU FLOARE, GIURGIU FLOAREA, BODIU TRAIAN, MATEI IOAN, CRETU GHEORGHE, SMAUS ERZSÉBET. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk SZABÓ KATALINTÓL, és osztozunk az elvesztése miatt érzett mély fájdalomban. A Kuglis és a Rácz család.

Címkék: