Gyászhírek 2014.02.17

Gyászhírek 2014.02.17
Szívemben el nem múló fájdalommal emlékezem férjemre, MOLNÁR JÓZSEFRE (Bihardiószeg) halálának 4. évfordulóján. Álmok, emlékek, szép szavak, ennyi az egész, ami a múltból maradt 42 éven át. Nyugodj békében! Bánatos felséged Gyöngyike.

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett barátunktól, KOLYA GYULÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Veres Enikő és Lakatos Attila.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KOLOZSVÁRI GYULA, volt osztálytársunk elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Az 1959-ben érettségizett nagyváradi 4-es Számú Magyar Középiskola diákjai.

*

Ma 6 hete annak a szomorú napnak, amikor szeretett férjemet, SZÖLLŐSY LÁSZLÓT (Venyige) utolsó útjára elkísértem. Álmodtunk egy öregkort, csodásat és szépet, de a halál mindent széttépett. Örökké bánatos felesége Irén.

*

Ma, 2014. február 17-én három éve annak a szomorú napnak, hogy szerettünk, ASZTALOS MIHAIL 63 évesen itthagyott bennünket. Emléked örökre szívünkben marad! Bánatos családja.

*

„Üzenem az otthoni hegyeknek: a csillagok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, Esőnek, hónak, fellegeknek és nincsen ború, örökkévaló. A víz szalad, a kő marad, a kő marad…” (Wass Albert) Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy szeretett férjem és édesapánk, DÓBÉ GUSZTÁV 2014. február 11-én, életének 74. évében elhunyt. Drága halottunkat 2014. március 7-én 13 órakor, a Budaörs Városi Temetőben (Temető u. 2.) kísérjük utolsó útjára. Emlékét szívünkben őrizzük! Táviratcím: 2040 Budaörs, Szivárvány u. 3, 3. em./30 ajtó. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, PALÁSTI ISTVÁN(Síter, élt 74 évet), ma 5 éve búcsú nélkül ment el közülünk. „Itthagytál minket, elmentél csendesen, drága szíved a mennyben megpihen. Búcsúzni akartál, de nem volt annyi időd, mert lassan, csendesen elfogyott az erőd.” Bánatos családod.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a drága halottunktól, KOLYA GYULÁTÓL (szül. Biharon, élt 57 évet) búcsút vettek, megtisztelték részvétükkel, koszorúikkal, virágaikkal, vigaszt nyújtottak a gyászoló családnak. Köszönettel, a bánatos család.

*

Ma 2 éve annak a szomorú napnak, amikor élettársam, KADÁNC ERZSÉBET 79 éves korában elhunyt. Élettársa László, fia István és menye Ági.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett fiúra és testvérre, IFJ. NEMECSEK JÓZSEFRE, aki 3 éve távozott közülünk. Emléke örökké szívünkben él. Szerettei.

*

Ezúton tudatjuk, hogy 2014. február 2-án, Budapesten hirtelen elhunyt SZELEZSÁN MÁRIA volt nagyváradi lakos. Temetése szerdán, 2014. február 19-én 12 órakor lesz, a budapesti óbudai temetőben. Megemlékező szentmise csütörtökön, 2014. február 20-án lesz a nagyváradi Szent László-templomban. A nagyvárad-réti református templomban vasárnap, 2014. február 23-án, a 10 órai istentiszteleten emlékezünk meg az elhunytról. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! Leánya Gabi és családja, valamint nagyváradi barátai.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára és nagymamára, MUNKÁCSI MÁRIÁRA, aki 4 éve hagyott itt bennünket. Máskép lenne minden, ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, hogy többet nem segíthettünk. Minden múlandó ezen a világon, mint a harmat a letőrt virágon. Csak egy van, ami végig vezet, szívünkben az örök szeretet és emlékezet. Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk TÓTH FERENC ZOLTÁNRA halálának negyedig évfordulóján. „Bús a temető csendes suttogása, ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. Pihensz sírodban örökre, csendesen, elfeledni téged nem fogunk sohasem. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz, és örökké ott maradsz.” A gyászoló család.

*

„Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert ők kielégítést nyernek.” BLAGA ANTIM, ARDELEAN IOAN, CĂVĂŞDAN MARIA, FILIP ANA, ONIŢA MARIA, CUC GHEORGHE, TUDORAN OVIDIU OLIVER, CORDE MARIA. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, az Út Végén La Capătul Drumului Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: