Gyászhírek 2014.02.12

Gyászhírek 2014.02.12
„Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél./ Szívünkben itt él emléked örökre,/ Ha látni akarunk, felnézünk az égre./ A csillagok közt utazol tovább.” Halálának 10. évfordulóján emlékezünk a felejthetetlen férjre, apára, nagyapára, BILAŢIU GYÖRGYRE (Érmihályfalva). Gyászolják felesége Eta, lánya Anikó, unokái Lóránd és Katika, unokamenye Ioana, unokaveje Eduard.

Könnyes szemmel, megrendülten, fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága édesapa, após, nagytata, sógor és testvér, Dr. Gönczi István, rövid, de súlyos betegségben, életének 79. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének, hogy ismét együtt lehessen élete párjával. Temetési szertartása a marosvásárhelyi református temetőben lesz, február 13-án, csütörtökön 14 órától, református szertartás szerint. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Pistunak szeretett édesapja, Dr. Gönczi István elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében. Búcsuzik tőle volt asszisztense Létai Zoltán és családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett unokatestvértől, nagynénitől, SALÁNKI ARANKÁTÓL (született ZAHU), aki fiatalon eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Ariana, György, Viki és Edi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, ID. PAP JÁNOS elhunyta miatt érzett fájdalmában. Jakab István (Pista) és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PAP JANCSI barátunknak, családjának, édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Nagy, a Kulcsár és a Borbás család.

*

Halálának 10. évfordulóján kegyelettel emlékezünk a szeretett férjre, legjobb édesapára, BÓDI JÁNOSRA. Emlékét örökké őrző családja.

*

Lehet!? Hogy az élők szeretete erősebb, mint a halál… Szomorú szívvel emlékezünk SZABÓ BALÁZSRA, aki 2014. január 1-jén elhunyt. Gyászoló családja.

*

Ma három éve annak a szomorú napnak, hogy imádott édesanyánk, MARCHIS ERZSÉBET JULIANNA örökre itthagyott bennünket. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Drága anyukám,/ Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél./ Szívünkben itt él emléked örökre,/ Ha látni akarunk, felnézünk az égre./ Csillagok között utazol tovább,/ Ott várj ránk ha időnk lejárt. Gyászoló családja.

*

Fájdalommal és végtelen szomorúsággal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy nagybátyám, SZABÓ ANDRÁS életének 76. évében elhunyt. Pihenése legyen békés örök nyugalom. Unokaöccse Daczo Ferenc és családja.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett férjem, SZABÓ ANDRÁS (a CET volt technikus dolgozója) 76 éves korában örökre megpihent. Temetése 2014. február 14-én, pénteken 14 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Drága emléke szívünkben él. Gyászoló felesége Ibolya, anyósa Emma.

*

„Örüljetek és vigadjatok, mert jutalmatok bőséges a mennyben.” SZABÓ ANDRÁS, BODNÁR MARGIT, LISTEA TECLA, PUIE DUMITRU. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesapám ID. SOMOGY GYÖRGY eltávozott az élők sorából. Temetése február 12-én 12 órakor a New York-i temetőben. Búcsúzik tőle fia György, menye Erika, unokája Krisztina, a Tutor család, Albu mama, Kiss Eszter és a Kerezsi család.

Címkék: