Gyászhírek 2014.02.06

Gyászhírek 2014.02.06
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, CSEFÁN ISTVÁN súlyos betegség után elhunyt. Búcsúzik tőle Sanyi, Miki, Laci és családjaik.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett bácsikánk, MANCIU VICTOR életének 79. évében elhunyt. Temetése február 7-én, pénteken 13 órakor a Haşaş kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, testvér, KISDED ELLA (szül. BERECZKI, Érolaszi), 68 éves korában, gyötrelmes szenvedés után hirtelen elhunyt. Örök álma felett őrködjön az Isten, hogy fájdalma után nyugodalma legyen. Szívünkben örökké élni fog. Gyászolják szerettei.

*

„Jézus Krisztust ha megtagadjuk, ő is megtagad minket, de ha mi hűtlenné válunk, ő hű marad, mert önmagát nem tagadhatja meg.” MALOZSÁK ANA-MÁRIA, MANCIU VICTOR, BALINT VASILE, POPA FLOARE, AVRAM LINA, PRODAN VALENTIN. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Eltelt két év, hogy a szeretett férj, apa, após, ID. PALÓCZI ISTVÁN (ÖCSI, Köröstarján) itthagyott bennünket. „Megállt a szív, mely élni vágyott, pihenésed, s álmod legyen áldott. Ott pihensz, hol már nem fáj semmi, s nyugalmadat nem zavarja senki. Egy a reményünk, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled.” Szerető feleséged, gyermekeid és családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, NOSZ LEVENTÉNEK szeretett édesapja, NOSZ ZOLTÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az élesdi „Constantin Şerban” Elméleti Líceum munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a BOROZSNYAI családnak szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Seres Florica és fia Vajdáról.

*

Mély megrendüléssel értesültünk kedves barátnőnk, SZELEZSÁN MÁRIA váratlan elhunytáról Budapesten. Kedves emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Vigasztalódást gyászoló családjának. Nagy Ferencz és neje Erzsike.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, testvér, KISDED ELLA 68 éves korában gyötrelmes szenvedés után elhunyt. Örök álma felett őrködjön az Isten, hogy fájdalma után nyugodalma legyen. Szívünkben örökké élni fog! Gyászolják szerettei.

*

Ma 6 hete annak a szomorú napnak, amikor a szeretett férjet, apát, apóst és nagyapát, KISS SÁNDORT (Száldobágy) utolsó útjára elkísértük. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Ma 2 éve, hogy drága testvérünk, PALÓCZI ISTVÁN elment örökre egy csendesebb, nyugodtabb világba. Nagyon hiányzol, emléked megmarad, amíg élünk. Nővére Ica és családja, húga Cuni és családja.

Címkék: