Gyászhírek 2014.02.04

Ezúton tudatjuk, hogy 2014. február 2-án, Budapesten hirtelen elhunyt SZELEZSÁN MÁRIA volt nagyváradi lakos. Temetéséről később gondoskodunk. Leánya Gabi és családja, valamint nagyváradi barátai.

Szomorúan értesültünk volt diáktársunk, NOSZ ZOLTÁN elhunytáról. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Emlékét megőrizzük. A Testnevelési Főiskola 1967-ben végzett volt diáktársai nevében Szabó Ferenc.

*

Megrendülve, szomorúan, búcsúzunk BOROZSNYAI KÁLMÁNTÓL. Nyugodjon békében. Testvére Borozsnyai Sándor és felesége Rózsi.

*

Szomorúan búcsúzunk keresztapámtól, BOROZSNYAI KÁLMÁNTÓL. Szabó Rozália és családja.

*

Búcsúzom nagybátyámtól, BOROZSNYAI KÁLMÁNTÓL. Olaszországból Fouco Borozsnyai Éva és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és dédapa, BOROZSNYAI KÁLMÁN 70 éves korában, súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése február 6-án 15 órakor lesz a nagyváradi városi kápolnából. Nyugodjon békében. Szerető feleség Margit, lányai Joli és Ildi, vejei, valamint unokái és dédunokái.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett sógorunktól, BOROZSNYAI KÁLMÁNTÓL. Sógora Tolvai Géza és családja.

*

„Ha Jézus – mint ahogy hisszük – meghalt és feltámadt, akkor Isten vele együtt feltámasztja azokat is, akik Jézusban hunytak el.” BALASKÓ JOLÁN, GYERMÁN IRÉN, LUCACIU SÁNDOR, CRIŞAN GHEORGHE, BUTUC ANA, MIHUŢ MOISE, SARCA GHEORGHE, BURTA ANA, ONACA FLORICA, AGUD MOISE. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély megrendüléssel értesültünk arról, hogy szeretett barátnőnk, SZELEZSÁN MÁRIA Budapesten hirtelen elhunyt. Őszinte részvétünk lányának, Gabriellának, családjának, szeretett unokáinak. János és Vera Budapestről.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk régi barátunktól, VARGA JÓZSEFTŐL. Vigasztalódást kívánunk családjának. Jancsi és Éva.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága kománktól, VARGA JÓZSEFTŐL. Őszinte részvétünk NELIKÉNEK és családjának. Hiányozni fogsz, nyugodj békében! Irénke, keresztfia Róbert és felesége Rita.

*

Régi fénykép, rajta mama, édesanyám édesanyja, ránc nélküli piros arcán, szelíd mosoly szeme sarkán, szemeimet ha lecsukom, mamám testközelben tudom. Termetét már összenyomta nyolc évtized tömény gondja, álom lett az ima vége, áldott legyen szép emléke. Búcsúzunk szeretett nagymamánktól, TÓTH ILONÁTÓL. Unokád Júlia, Józsi, Roland és Bálint, Angéla, Laci, Hanna és Fülöp.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, mama és dédi, TÓTH ILONA (szül. KOVÁCS, Hegyközcsatár) életének 87. évében csendesen megpihent. Temetése február 4-én 13 órakor a hegyközcsatári kápolnából.

„Ajándék helyett ma virágot veszek,

Otthonod helyett a temetőbe megyek.

Könnyes szemmel, megtört szívvel gondolok rád,

Búcsúzom tőled drága édesanyám.”

Lánya Ilona és veje József.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy NOSZ ZOLTÁN nyugalmazott tanár, 67 éves korában elhunyt. Temetése február 4-én 14 órától lesz az élesdi kápolnából. A gyászoló család.

*

Együtt érzek veletek, drága MARIKA és családod. Sokat szenvedtetek mindannyian. Isten óvjon! Vigyázzatok egymásra ezután is. Méder Árpádné.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, ZAMFOR VASILE életének 59. évében, hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése 2014. február 4-én, kedden 15 órától lesz a podgóriai 16. számú gyászháztól.

*

Fájó szívvel búcsúzom vejemtől, ZAMFOR VASILETŐL. Anyósa Marika.

*

Fájó szívvel búcsúzom sógoromtól, ZAMFOR VESILETŐL. Temetése 2014. február 4-én 15 órától lesz a podgóriai gyászháztól. Sógornője Csilla és családja, sógora Jóska és családja.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 1996. február 4-én, szeretett gyermekünk, DEMETER LÁSZLÓ ZOLTÁN tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! „Csak az hal meg, akit elfelejtenek.” Bánatos apja, testvére Richárd és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető édesapa, nagyapa és após, SZABÓ JÁNOS életének 67. évében itthagyott bennünket. Pihenése legyen áldott! Temetése február 4-én 13 órától a szalárdi kápolnából lesz. Búcsúzik tőle lánya, fia és azok családja.

*

Megtört szívvel búcsúzunk SZABÓ JÁNOSTÓL (Szalárd). Élettársa Manyi és annak családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a VARGA családnak a szeretett férj, édesapa, nagyapa, VARGA JÓZSEF elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Vakok Szövetségének vezetősége és munkaközössége.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága szüleinkre, KÓKA TERÉZIÁRA, valamint KÓKA JÓZSEFRE halálának negyedik/harmadik évfordulóján. Nyugodjanak békében! Családjuk.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre és édesanyára, MÁTHÉ ÉVÁRA (Szalárd), akit ma 2 éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. Másképp lenne minden, ha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Nehéz a feledés, mert nagyon szerettünk, bocsásd meg, hogy nem segíthettünk. Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami végig vezet, szívünkben az örök szeretet és emlékezet. Örökké bánatos férje és fia Ádám.

*

Drága, szerető feleségem, FÉTH ÉVA MARGARÉTA. Egy éve annak a borzalmas pillanatnak, mikor a halál elragadott mellőlünk. Csendesen lehunytad szemed, s többé nem dobogott szerető szíved. Gyermekeid már csak képeken láthatnak, de kedves emléked lelkünkben örökre megmarad. Elmentél tőlünk, s tudjuk, ezt sosem akartad, ám mégis ez a sors kegyetlen hatalma. Sosem múló fájdalommal emlékezünk rád! Szerető férjed Csaba, lányod Jázmin és fiad Ádám.

*

Egy éve örökre álom zárta le szemedet, azóta könnyek között emlegetjük neved FÉTH ÉVA MARGARÉTA (szül. SZŐKE). Elmentél tőlünk egy téli napon,/ Búcsúzni sem volt alkalom./ Álmaidra vigyáznak az angyalok,/ Lelked az égben csillagként ragyog. Nyugodj békében! Szerető szüleid Margit és Elek, bátyád Attila.

*

Ezen a napon minden más, újra mélyen érint minket a gyász. Egy éve annak a tragikus percnek mely elragadott tőlünk, s így az évek nélküled telnek. Szeretettel emlékezünk rád FÉTH ÉVA MARGARÉTA. Hiányod most is szívünkben él. Oly nehéz megszokni, hogy mosolyod nincs többé! Szerető barátnőd Móni és családja.

*

Egy éve annak a fájdalmas napnak, mikor örökre itthagytál minket. Nem búcsúztál, nem volt idő, csak az űrt hagytad szívünkben. Emléked örökké bennünk él FÉTH ÉVA MARGARÉTA. Hiányod semmi sem pótolja. Barátaid Móni, Türi, Kinga, Csabi, Lali, Brigi, Józsi.