Gyászhírek 2014.02.03

Gyászhírek 2014.02.03
Fájó szívvel emlékezem húgomra, LADÁNYI IRÉNRE, aki hat hete itthagyott bennünket. Míg éltél, szerettünk, míg élünk, szeretni fogunk. Jutka és családja.

Köszönetet mondok mindazoknak, akik drága férjemet, MILEA MIKLÓST (Y05ALI, a Romtelecom nyugdíjasa) utolsó útjára elkísérték és fájdalmamban mellettem álltak. Örökké bánatos felesége Mancika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 10 éve elhunyt szerető férjre, apára, nagyapára, ID. TRECZKER JÓZSEFRE(Tenke). Emléke legyen áldott melyet szívünkben örökké őrzünk. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett keresztapára, nagybácsinkra, MOLNÁR JÁNOSRA. Örökké siratjuk. A Simonca család, Romi, Mirela és Sergiu.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részvétnyilvánításukkal vagy jelenlétükkel együtt voltak velünk. A Jakab család Mezőbajról.

*

„Mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndben, s váratlanul átölelt az Isten.” (Ady) Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra és nagyapára, ID. K. NAGY IMRÉRE, akinek 10 éve a temető csendje ad örök nyugalmat.

„Tette dolgát mire hivatott,

Amire hosszú életet kapott.

Tudta, másokért kell élni, s tenni,

Mert egyszer, úgy is el kell menni.

Úgy ment el, ahogy élt: szerényen,

Sorsa volt: imára kulcsolt kezében.”

Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében! Gyászoló lánya, veje és unokája Alice.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamra és dédmamára, RATONI IRINÁRA, aki 2 évvel ezelőtt eltávozott szerettei közül. Isten nyugtassa békével. Gyászoló családja.

*

Szomorúan értesültünk az általunk tisztelt és nagyrabecsült KUN BÉLA (Székelyhíd) haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, nyugodjon békében! Dérer Ferenc, Liliana és Beatrice.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Jakab Gyulának és családjának a szeretett testvér elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az ARDELEAN családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, ARDELEAN SÁNDOR elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. A Borbély család.

*

Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni, / Szerető jóságod nem tudjuk feledni, / Mert elfelejteni téged soha nem lehet, / Csak meg kell tanulnunk / Ezután élni nélküled! Már egy éve annak, hogy örökre elmentél, de ugyanúgy szeretlek és hiányzol, drága ÉVIKÉM, mindig a lelkemben foglak hordozni. Liana Negreanu.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagyapa, ARDELEAN SÁNDOR (BINGÓ) 58 éves korában, rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése 2014. február 3-án 14 órakor lesz a biharpüspöki református kápolnában. Nyugodjon békében. Szerető családja.

*

„Az örökkévalóságban együtt leszünk Krisztussal és szeretteinkkel!” (Szent Pál) JAKAB PIROSKA, ARDELEAN SÁNDOR, UNIŢA LUCIAN, RĂDULESCU GHEORGHE, DERŞIDAN MARIUŢA, HUGIUR MIRCEA IOAN, SCORŢEA IULIANA, MARIAN FLORIAN, PURDA IOAN, BIRTA ELISABETA, TRIPA ANDRONICA, ZAMFOR VASILE. Részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MANCINAK és családjának a szeretett RĂDULESCU GHEORGHE elhunyta miatt fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A Nemes család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk régi, jó barátunktól, RĂDULESCU GHEORGHÉTÓL. Vigasztalódást kívánunk családjának. Nyugodjon békében. A Miklósik család.

 

Címkék: