Gyászhírek 2014.01.20

Gyászhírek 2014.01.20
Az én nagymamám erős volt és egyben gyenge, tiszta és ártatlan volt az ő lelke, amely egy éve eljutott a mennybe. Soha nem felejtem el, miket mondott nekem KISS ILONA (Csatár), a legdrágább nagymama. Az ember élete szép lassan elhalad, s emlékül csak egy vers marad. Van, mit sosem tudtam neked elmondani, van, mit többet kellett volna veled tudatni, hogy vannak kik Téged e földön nem felednek, és örökre, teljes szívükből szeretnek. Soha el nem múló szeretettel és örök hálával emlékezem drága nagymamámra. Remélem, boldog vagy ott fent, békében, örökre. Unokája Noémi és párja Csabi.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama, dédnagymama, üknagymama, OLAH JULIANNA (szül. ZALÁNYI, Bihar) 98 éves korában hirtelen elhunyt. Örökké bánatos unokái: Jancsika, Sanyika, Mónika, unokamenye Irénke, unokaveje Feri, dédunokái Incike, Jancsika, Erika, Zolika, Krisztofer, Szandi és családja, ükunokái: Vanessa, Patrik és Raymond.

*

Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk drága édesanyánktól, ORBÁN ERZSÉBETtől. Gyermekei Sanyika és Mónika, veje Feri és unokái: Krisztofer, Szandi és Krisztina.

*

Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Bennünk él egy arc és egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagymamától, dédnagymamától, ORBÁN ERZSÉBETtől. Bánatos unokái Incike, Jancsika, Erika, Zolika, unokaveje Sanyi és Pisti, unokamenyei Kinga és Brigi, dédunokái Vanessa, Patrik és Raymond.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az Orbán családnak a szeretett édesanya, nagymama és dédnagymama, ORBÁN ERZSÉBET elvesztése miatt. Utolsó üdvözlettel nászasszonya özv. Barczag ErzsÉbet és családja, Erzsike, Anita és Zoli.

*

„Elcsitult a szív mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, ORBÁN ERZSÉBET (szül. Oláh, Bihar) rövid, de súlyos szenvedés után 73 éves korában elhunyt. Temetése 2014. január 21-én 15 órakor lesz a bihari református kápolnából. Örökké bánatos fia Jancsi, menye Irénke.

*

„Krisztus feltámadása minden ember feltámadásának záloga.” MARTONFI ESZTER, NADIŞ NICOLAE, BUCUREAN ELISABETA, MODOG CATIŢA, CSASZAR AURICA, MUNTEANU EVA-ETELCA, LUCA-FOGHIŞ SABINA, ŢICA-HLUŞCU OLIMPIA. Részvétünk a gyászoló családoknak.

Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ID. SZABÓ KÁROLYRA (Érolaszi), aki öt éve, hogy itthagyott bennünket. Felesége, hét fia, menye és két kis unokája.

*

20 év telt el azóta, hogy elveszítettük a drága édesanyát, ASZTALOS MARGITOT. Reá és édesapámra, ASZTALOS MÁTYÁSRA örök hálával és szeretettel emlékezem. Leánya Irénke és családja.

*

Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek, akik szeretettünket, BOLHA MATILDOT utolsó útjára elkísérték. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 2 éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, nagyapára és apósra, KISS SÁNDORRA (Bihar). Minden évben eljön egy nap, amely szívünkben fájó emlék marad. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. A fájdalmat nem enyhíti az idő múlása, legyen sírodon Isten áldása. Míg éltél, szerettünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Örökké bánatos családja.

*

Szomorú 2 év telt el azóta, hogy elvesztettük a drága, jó feleséget, édesanyát, anyóst és nagymamát, FÁBIÁN ERZSÉBETET (szül. ÖKRÖS, volt nagyszalontai lakos). Mind elmegyünk egy szép napon, ha a küldetés véget ér, el sem búcsúzunk, az élet ennyit ér. Emléke szívünkben örökké élni fog! Bánatos férje és családja.

*

Ma két éve, hogy szeretett édesanyánk, CSEGŐDI IRÉN (Szalárd) elhunyt. „A mélybe csak tested merült el, csak ő tűnt el a föld alatt, de lényed lényege ezerfelé szóródva is köztünk maradt.” Béke poraira! Emlékét megőrzi szerető családja.

*

Emlékező szentmise lesz Barátok templomában január 20-án, hétfőn 17 órakor DR. KISS GYÖRGYNÉ (TÖRÉK MARGIT) halálának 4. évfordulóján. Lánya és családja.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, déditatára, NYIRI SÁNDORRA (Bihardiószeg) halálának 34. évfordulóján. Soha nem felejtünk, rád örökké emlékezünk. Szerető családod Nagyváradról.

*

Kegyelettel emlékezünk drága, jó édesapámra, ERDŐS ISTVÁN volt csizmadia kisiparosra halálának évfordulóján. Nyugodj békében, drága TATA. Szerető fia István, menye Marika.

*

Tíz év telt el, amióta a drága férj, apa, nagyapa és após, MARTON DAVID, csak a szívünkben él. Emlékét örökre megőrizzük! A bánatos család.

*

Szomorú két év telt el amióta az imádott feleség, édesanya, nagymama, SZEGHALMI MÁRIA-DOINA, (szül. BOGHERAS) örökre itthagyott bennünket, mély fájdalmat hagyván a szívünkben. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett testvérem, KISS GÁBOR (volt élesdi lakos) 2014. január 16-án, 60 éves korában, Temesváron elhunyt. Nyugodj békében! Nővéred Évi és családja.

*

Kegyelettel és szívünk minden melegével emlékezünk drága halottunkra, KUJBUS MIHÁLYRA (Érsemjén) halálának 35. évfordulóján. Misi, Laci, Irénke.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak BÁBÁN ISTVÁN elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A „Dacia 8” lakótársulás.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk, PATAKI ERZSÉBET halála miatti gyászunkban osztoztak, részvétnyilvánításukkal fájdalmunkat enyhítették. Pataki István és családja.

Címkék: