Gyászhírek 2014.01.16

Gyászhírek 2014.01.16
Őszinte részvétünket fejezzük ki PATAKI ISTVÁN költőnek szeretett Édesanyja halála miatt érzett, mély fájdalmában. Tőkés László európai parlamenti képviselő és Központi Irodája.

Fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, PORKOLÁB FERENC (Bors) életének 59. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, január 16-án 14 órakor a borsi temető kápolnájából. Bánatos felesége Zsóka, fia Krisztián, menye Ilona, unokája Vilmos.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett nászomtól, PORKOLÁB FERENCTŐL. Nyugodj békében, Feri! Juhász János.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az ERDEI családnak a férj és apa elvesztése miatti fájdalmukban. Sógornője Rozi és unokaöccse Béla.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, KÓPIS GÁBOR türelmesen viselt betegség után elhunyt. Temetése 2014.01.16-án, csütörtökön 13 órakor az érköbölkúti temetőben lesz. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós,PATAKI ERZSÉBET (született NAGY, Bihar)

életének 92. évében csendesen elhunyt. Temetése január 16-án 14 órakor a bihari ravatalozóból. Pataki István, felesége Margit, fiai Előd és Lehel.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a régi barátnő, PUSZTAI MAGDOLNA (Mezőbaj) halála alkalmából. Őszinte részvétünk! Ibolya és Bandi Debrecenből.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki leányának, ENIKŐNEK és családjának SZABÓ ROZÁLIA tanárnő elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Búcsúznak tőle volt kollégái az Ady Endre Líceumból.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, közeli és távoli ismerősöknek, akik URBANOVICI ERZSÉBET-GYÖNGYIKE temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. Gyászoló testvére Erika és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett URBANOVICI ERZSIKÉTŐL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Péternek és Erikának e nehéz percekben. Emléked örökké élni fog szívünkben. Nyugodj békében drága Erzsike. Fehér Irénke és családja.

*

Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak és ismerősöknek, akik a szeretett RIDY KATALIN temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. Gyászoló családja.

*

Örök szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédire, JANKA GYULÁRA halálának 11. évfordulóján. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Emléke legyen áldott! A gyászoló család.

*

„A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket.” Ma hat éve alussza örök álmát ID. KIMPÁN SÁNDOR (Vajda) a szeretett férj, apa és nagyapa. Isten óvja csendes álmodat és adjon örök nyugodalmat! A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett halottunkra, KALMÁR ILONKÁRA (Szentimre) halálának 1. évfordulóján. Egyszer minden út lezárul, egyszer minden kín elcsitul. Nem marad utánad semmi más, csak szeretet és hű emlékezés. Emlékét örökké őrzik: lánya, veje, unokái és azok családja.

*

Az irgalmas Isten most adjon lelki békességet, s vigaszt a gyászoló családoknak. TURDEANU IOAN, GUG ELISABETA, FILIP ANA. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk BONDÁR FERENCTŐL, aki 83 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése január 17-én 13 órakor lesz a mezőbaji kápolnából. Búcsúzik bánatos felesége Erzsébet, lánya Ibolya, veje Karcsi és unokái Norbi és Tamás.

*

Fájó szívvel, hálával és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, mamára, dédire és rokonra, CZOMBOS ERZSÉBETRE (BÖSKE, Inánd) halálának 11. évfordulóján. Áldott legyen emléke, pihenése csendes szeretett férje, szülei és nővére mellett. Bánatos leánya Bagi Katalin, unokái, Erika, Csaba, Johán családjaikkal.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett nagyapánk, ZILAHI SÁNDOR életének 87. évében elhunyt. Temetése január 16-án 13 órakor a városi kápolnától. Gyászolja őt: unokái, veje és dédunokája.

Címkék: