Gyászhírek 2014.01.08

Gyászhírek 2014.01.08
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy Kinde Annamária költő temetése pénteken, január 10-én 13 órától lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájától. Leánya Anna, élettársa Zoltán, valamint a Várad folyóirat és a Riport Kiadó munkatársai.

 

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak KINDE ANNAMÁRIA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

ANNA és ZOLTÁN osztozom a szeretett ANNAMÁRIA elvesztése miatti fájdalmatokban. Sillye Judit.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk KINDE ANNAMÁRIÁTÓL, aki megtért Teremtőjéhez. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak! Varga Gábor és Tavaszi Hajnal

*

Mély megrendüléssel értesültünk egykori osztálytársunk, KINDE ANNAMÁRIA haláláról. Osztozunk családja és mindazok fájdalmában, akik őt szerették. Emlékét megőrizzük! Az 1975-ben érettségizett spéci matek osztály.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak KRISTÓFI JÁNOS elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács őszinte részvétét és együttérzését fejezi ki a Kristófi családnak a szeretett férj, édesapa és nagyszülő, KRISTÓFI JÁNOS festőművész elhunyta miatt. Emlékét szívünkben megőrizzük. Az Erdélyi Magyar Néppárt és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács.

*

Megrendülve értesültünk tisztelt kollégánk, KRISTÓFI JÁNOS festőművész haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Romániai Képzőművészeti Szövetség nagyváradi fiókja nevében, Aurel Roşu elnök.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, KRISTÓFI JÁNOS festőművész elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Premontrei Öregdiákok.

*

Őszinte részvétünk a KRISTÓFI családnak KRISTÓFI JÁNOS elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Zsuzsa és Julika.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak KRISTÓFI JÁNOS elhunyta miatt, aki példás pályafutásával örökké emlékünkben marad. Nyugodjon békében! Szarka Árpád és családja.

*

Őszinte részvétünk JUDITHNAK és családjának a szeretett férj, édesapa és nagyapa, KRISTÓFI JÁNOS festőművész elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Szabó Géza és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, BORBÁLÁNAK szeretett édesapja, KRISTÓFI JÁNOS festőművész elvesztése miatti fájdalmában. A Nagyváradi Állami Filharmónia énekkara.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak régi barátomnak, KRISTÓFI JÁNOS festőművész elhunyta miatt. Tuduka Oszkár és családja.

*

Megrendülve búcsúzunk a nagyra becsült művésztől, KRISTÓFI JÁNOSTÓL. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Barbuné Krisztik Márta és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki dr. GYENES KRISTÓFI CECILIÁNAK a szeretett édesapja elhunyta miatt érzet mély fájdalmában. Maior Cornelia és a „Casa Buburuzelor” közössége.

*

Köszönetet mondunk a részvétnyilvánításért a lakóközösségnek, mikor elkísértük a drága PÁL LAJOST utolsó útjára. A gyászoló család.

*

Megtört szívvel tudatom, hogy a drága feleségem, KISS LENKE (született KOLOZSVÁRI) január 6-án, életének 72. évében hirtelen elhunyt. Temetése január 8-án 13 órakor a telegdi gyászháztól. Örökké bánatos férje Kelemen.

*

Megtört szívvel vettük tudomásul, hogy a szeretett testvér, keresztanya, KISS LENKE életének 72. évében elhunyt. Bánatos nővére Jutka, keresztfia Pisti és annak családja.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett nővér, keresztanya, KISS LENKE életének 72. évében elhunyt. Bánatos húga Gera, keresztlánya Dina és annak családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett szüleinkre, a nagyszülőkre, ID. TÓTH GYULÁNÉRA (Biharfélegyháza) halálának 32., és ID. TÓTH GYULÁRA halálának 10. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Szerető fiuk ifj. Tóth Gyula és családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és örök hálával emlékezem drága feleségemre, PETŐ MÁRIÁRA, (szül. TORNER) halálának 6. évfordulóján. Szívedben nem volt más csak jóság és szeretet, és a család, akinek mindent megadtál. Gyászolja férje Jóska és lánya Edit.

*

Őszinte részvétünk RENCSIK SÁNDORNAK és családjának a szeretett édesanya elhalálozása miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjék békében! Farkas Lőrinc és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki RENCSIK SÁNDOR munkatársunknak szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak pedig vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett anyós, nagymama és dédmama, BENEDEK KÖTELES RÓZA életének 96. évében csendesen elhunyt. Temetése szerdán, január 8-án 11 órától a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben megőrizzük! Búcsúzik tőle menye Kati, unokái Misi és Zsolt családjukkal.

*

Köszönetemet fejezem ki azoknak a rokonoknak, jó barátoknak, szomszédoknak, akik részvétükkel és virágaikkal utolsó útjára elkísérték férjemet, SZŐLŐSSY LÁSZLÓT. Gyászoló felesége Irénke.

*

„Isten a názáreti Jézust élők és holtak bírájául rendelte.” KRISTÓFI JÁNOS, SIMOC IOAN, BENEDEK ROZÁLIA, HARAGA MIHAI, VESE MARIA, ANDREI GHEORGHE, MOŢ IOAN. Részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft., Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megrendüléssel értesültem volt munkatársam, DALLOS MÁRIA elhunytáról. Szerény, jóságos egyénisége mindannyiunk számára példaértékű volt. Őszinte részvétem a gyászoló családnak! Pusztai Ilona a Sinteza volt mérnöknője.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, CSÓRA JÁNOSRA (Bihar) halálának 9. évfordulóján. „Szívünkből a bánat könnyei hullanak, sebeink nem gyógyulnak. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, de szívünkben megmarad emléked.” Örökké bánatos családod.

*

Minden évben eljön egy nap, mely szívünkben fájó emlék marad. 16 éve, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, GHITEA SÁNDOR (volt vasöntő) jóságos szíve megszűnt dobogni. Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van ami végigvezet, szívünkben az örök emlékezet. Nyugodj békében drága lélek, örökké szívünkben marad drága emléked. Feleséged, lányaid, vejeid és 2 unokád.

*

Múlnak a napok és hónapok, szívünkben mi maradt? A szeretet emlék, szép pillanatok. Gondolatban velünk leszel mindig! Nyugodjál békében szeretett édesanyánk, a nagymama, testvér, nagynéni, POPA VALÉRIA, aki 6 hónapja távozott közülünk. Nem felejtjük el soha! Lányai, unokái, testvére, unokahúgai.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy végtelenül szeretett testvérünk, DR. KLINCSEK TAMÁS matematikus életének 71. évében Torontóban elhunyt. Akik szerették, áldozzanak egy percet emlékének. Testvérei: Emőke és Györgyi.

*

Őszinte részvétünk KISS CHELEMENNEK kedves felesége, KISS LENKE hirtelen elvesztése miatt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gabi, Tibi, Emese és Christopher Dancs Németországból.

Címkék: