Gyászhírek 2014.01.06

Gyászhírek 2014.01.06
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, RÁCZ IRMÁRA (Biharszentjános), aki tíz éve itthagyott bennünket. Emlékét, jóságát soha el nem felejtjük! Örökké gyászoló családja.

Mély megrendüléssel tudatom a rokonokkal, barátokkal, volt osztálytársakkal, bridzsezőkkel, hogy SZABÓ BALÁZS életének 70. évében, 2014. január 1-jén utolsó nagy partiját lejátszotta. Temetése hétfőn, január 6-án 14 órától a Steinberger kápolnából lesz. Szomorú szívvel, de megnyugodva a megváltozhatatlanba búcsúzik tőle felesége Csilla Katalin.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk édesapánktól, apósunktól, SZABÓ BALÁZSTÓL. Fia Csaba, leánya Andrea, menye Csilla és veje Levente.

*

Szerető szívvel búcsúzunk drága BALÁZS tatánktól. Unokái Zsófia, Boldizsár, Hunor, Magor, Villő.

*

Szívünkben fájdalommal búcsúzunk szeretett bátyánktól, BALÁZSTÓL. Ági és Olgi családjaikkal Ausztráliából.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a családnak SZABÓ BALÁZS elvesztése miatt érzett fájdalmában. A váradi sportbridzs közössége.

*

Szívből együtt érzünk SZABÓ CSILLÁVAL szeretett férje, BALÁZS elhunyta miatt. Az 1962-es XI.D osztály.

*

Szomorú szívvel gondolunk a szeretett barátra, SZABÓ BALÁZSRA (BALANYEK), aki megelőzött minket. Nyugodjék békében! Tempfli Zoli és Teri.

*

„Hogy egy édesapa milyen drága kincs, azt csak az tudja, akinek már nincs. Mindent adhat az ég kétszer, márványt, kincset, palotát, csak egyet nem adhat kétszer, szerető édesapát.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezem szeretett édesapámra, SIPOS ZOLTÁNRA, aki 6 hónapja úgy ment el, hogy el sem búcsúzott. Nyugodj békében! Lányod Renáta, vejed Misi és a te kis unokád akit nagyon szerettél Orsika.

*

Fájdalommal emlékezem szeretett sógoromra, SIPOS ZOLTÁNRA, aki 6 hónapja itthagyott bennünket. Nyugodjon békében! Sógornője özvegy Nóti Borika.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett férjemre, SIPOS ZOLTÁNRA, aki 6 hónapja hirtelen elhunyt. Emlékét megőrzöm, amíg élek. Nyugodj békében! Örökké bánatos felesége Ildikó.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk halálának 1. évfordulóján a drága, jó feleségre, édesanyára, nagymamára, SZABÓ ILONÁRA (szül. MESTER). „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél.” Örökké bánatos férje István, fiai Attila, Zoli, Tibi és Béla.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, SZABÓ ILONÁRA (szül. MESTER), halálának 1. évfordulóján. „Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol reánk. Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk, rád örökkön-örökké emlékezünk.” Fia István, menye Erzsike, nevelt unokái Noémi és Andrea.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, ID. TASI ANDRÁSRA halálának 20. évfordulóján. Emlékét örökké őrzik: felesége, fiai, lánya, veje, unokái és a Török család.

*

„Csillag volt, mert nagyon szeretett,

S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett,

Mégis elment tőlünk mint a lenyugvó nap,

De a szívünkben él és örökké ott marad.”

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára, ID. GÁL LÁSZLÓRA, aki három éve alussza örök álmát. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos felesége Erzsike, fia Laci, lánya Gyöngyike, menye Hajnalka, veje Jancsi, unokái Gabriella, Renáta és Dávidka.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk nagybátyánktól, ID. PÁLL LAJOSTÓL. Nyugodj békében! Jancsi, Éva, Juli és családjaik.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett keresztapánktól, nagybátyánktól, ID. PÁLL LAJOSTÓL. Nyugodj békében! Keresztfiai Pityu, Kriszti és családjaik.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett öcsémtől, a drága testvértől, ID. PÁLL LAJOSTÓL. Nyugodj békében! Nővére Júlia és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, ID. BORBÉLY IMRÉRE, fiára IFJ. BORBÉLY IMRÉRE, és TÖRÖK ETELKÁRA. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Emlékeznek rájuk Olga és családja.

*

Hét éve annak a szomorú napnak, amikor a halál végérvényességét tudomásul kellett vennünk, az elválás fájdalmas érzését átélni és végig nézni, hogy süllyed el koporsód a nyílt sírba. Néha felfoghatatlannak tűnik számunkra drága fiam, a testvér, unoka és nagybácsi, STEFI-PISTI. Sírva gondolunk mosolygó arcodra, biztonságot adó két erős karodra. Erős voltál, nem panaszkodtál, némán tűrted a kínok-kínját, hervadtál mint vázában a rózsa. Napról-napra emlegetünk, nem, el soha sem feledünk. Szívünkben nem halványul emléked soha, kisírt szemmel kiáltjuk: drága STEFI! Édesanyja Kati, húga Bety, Ilu mama, Béla tata és unokahúga Hanna Stefánia.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 14 éve elhunyt szerető férjre és édesapára, MAGYARI JÁNOSRA.

„Elmentél tőlünk, a csillagok felé,

Aranyló csillagpor hull már a lábaid elé.

Arcunkat könny mossa, mert nem vagy már többé,

De szívünkben emléked élni fog örökké.” A Magyari család.

*

Szeretettel emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, JUHÁSZ JÁNOSRA halálának 8. évfordulóján. „Az élet csendben megy tovább, / De a fájó emlék elkísér egy életen át.” Felesége Olga, lánya Ildikó.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a férjre, édesapára, apósra, nagytatára, KOHR IMRÉRE (Köröstarján) halálának 3. évfordulóján. Egy téli napon életed véget ért, bánatot ránk hagyva, elmentél. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a könnyeket. Könnyes az út amely sírodhoz vezet. Isten őrködjön pihenésed felett. Nyugodj békében. Bánatos feleséged, lányod, vejed és imádott unokád Eszter.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Klárinak és Gyuszinak a szeretett BORSOS BABA halála miatt érzett fájdalmukban. Tóth Ágnes, Radu Aliz és családja.

*

Szomorú szívvel gondolunk a szeretett rokonra, DALLOS MÁRIÁRA, aki elhagyott bennünket. Nyugodjék békében! A Tempfli család.

*

Köszönetet mondunk a rokonoknak, jó barátoknak, ismerősöknek, kedves szomszédoknak, akik szeretett halottunk, MOISE MÁRIA (szül. TIVADAR MÁRIA, Érselénd) temetésén részt vettek és fájdalmunkat enyhítették. Gyászoló családja, lánya, unokája és húga.

*

Mály fájdalommal tudatjuk, hogy özv. Bagosi Istvánné, (született SZABÓ IDA), életének 89. évében elhunyt. Gyászolják szeretett gyerekei, unokái, hozzátartozói és ismerősei.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, BAGOSI IDA elvesztése miatt és osztozunk fájdalmukban. Némethy Magdus és Mária.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, BAGOSI IDA elvesztése miatt és osztozunk fájdalmukban. Edith, Alexa és Gábor.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a Szabó családnak a szeretett SZABÓ BALÁZS halála miatt érzett fájdalmában. A szomszédok a J1 tömbház F lépcsőházából.

*

Szememben könnyekkel, szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy drága férjem, SZŐLLŐSY LÁSZLÓ (VENYIGE) 68 éves korában elhunyt. Temetése január 7-én, kedden 14 órakor a biharpüspöki temetőből. Emlékét megőrzöm. Felesége Irénke.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Irénkének a szeretett férj, SZŐLLŐSY LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében. Nagy József és családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki Irénkének szeretett férje, SZŐLLŐSY LÁSZLÓ (VENYIGE) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Kozák János.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Rencsik Sanyinak és a gyászoló családnak a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmukban. Kökövics Pityu és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága feleség, anya, anyós, DALLOS MÁRIA (Ria), életének 77. évében 2014. január 2-án visszaadta lelkét Teremtőjének. Hamvait szerdán, január 8-án 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a Steinberger kápolnából. Bánatos családja.

*

„Krisztus vére megtisztít és megment minket a bűntetéstől.” KINDE ANNAMÁRIA, SZŐLLŐSY LÁSZLÓ, SZÉKELY LÁSZLÓ, HERING ANA, BUIBAŞ VIORICA, MAGDA LILIANA GABRIELA, BURDAN TEODOR, PUŞCAŞ ANA, NAGY CONSTANTIN DUMITRU. Részvétünk a gyászoló családoknak Mavrodoglu Ildikó az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: