Gyászhír, 2019. január 14.

Gyászhír, 2019. január 14.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki osztálytársnőnknek, László Idának és a gyászoló családnak szerettük, kedves barátunk, LÁSZLÓ ISTVÁN halála miatti fájdalmukban. Nyugodjék békében. Az osztálytársak.

Szomorú szívvel búcsúzunk barátunktól, LÁSZLÓ ISTVÁN mérnöktől. Őszinte részvétünk IDÁNAK és családjának. Ditta, Nori, Cristi és családjuk.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Nagy Andreának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A spartakusi üzlet munkaközössége.

*

„Soha nem szűnik meg lelkem gyásza érted, Soha nem halványul szívemben emléked. Örökké őrizem drága emlékedet.” Soha el nem múló fájdalommal szívemben emlékezem a drága, jó férjre, édesapára, nagytatára, TÓTH SÁNDORRA (Nagyszalonta, 1944–2014, Nagyvárad), akinek már 5 éve, hogy drága szíve megszűnt dobogni. „Istenem, de nehéz egyedül lenni, Az együtt töltött éveket nem lehet elfeledni. Rászállt szívemre a bánat, Nincs semmi, ami ennél jobban fájhat. Az idő múlik, a fájdalom csak nő. Nem hoz enyhülést a múló idő. Feledni őt nem tudom, mert élni nélküle egy fájdalom. Hiányod feldolgozni nem lehet, Csak megpróbálok valahogy élni nélküled! Egy remény maradt, mely éltet és vezet, Hogy egyszer ott fent találkozom veled! Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké gyászoló felesége Eta.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 10 éve elhunyt szeretett édesapára, apósra, nagytatára, SÁNDOR SÁNDORRA (Kis Kágya). Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon, csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Őrködj álma felett Istenem, hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen. Bánatos leánya Ilona, veje László, unokája Lacika, unokamenye Edina.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára és nagytatára, SÁNDOR SÁNDORRA (Kis Kágya) halálának 10. évfordulóján. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Múlhatnak az évek, szívünkben megmarad emléked! Örökké szerető fiad Pista és unokád Norbi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesapára, apósra, SÁNDOR SÁNDORRA (Kis Kágya), akinek jóságos szíve ma 10 éve, hogy örökre megpihent. Üres az udvar, üres a házunk, nem jössz vissza többé, hiába várunk. Minden nap könny csordul végig az arcunkon, ez azért van, mert hiányzol nagyon. Emlékezik rá szerető fia Jóska és menye Gyöngyi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 80. évében, VÖLGYESI-ORTH IRÉNKE december 18-án Budapesten elhunyt. Végső búcsút január 18-án 16 órakor a Kelenföldi Szent Gellért plébániatemplom urnatemetőjében veszünk tőle. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk az 1. éve elhunyt édesanyánkra, REISZ ILONÁRA (86). Emléke legyen áldott. Gyászoló fia Feri és Imi.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, SZOTTER MÁRIÁRA (Köröstarján) halálának 5. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, s nyugodalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag.” A gyászoló család.

*

Egy éve annak a szomorú napnak, amikor a szeretett édesanya, anyós, nagymama, KISS BIBIÁNA (szül. RÉTI, Telegd) itthagyott minket. „Hiányodat nem enyhíti semmi, emléked örökre a szívünkben fog élni.” Bánatos családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, édesanyára, testvérre, HERMAN MAGDOLNÁRA (Szalárd), aki 13 éve, 38 évesen hagyott itt minket. Az évek múlnak, az emlékek élnek, míg élünk, e földön őrizzük emléked. Szívünkben a helyed nem pótolja semmi, soha nem fogunk elfeledni. Nyugodj békében, drága lélek! Szerető családod.

*

Hosszú szenvedés után, COSTESCU GAZDAG KLÁRA január 5-én elhunyt. Temetése január 14-én lesz a nagyváradi városi kápolnából 13 órakor a Rulikowski temetőben. Gyászoló családja, Nóra és Izabelle.

*

Drága barátnőnk, COSTESCU KLÁRI, volt gyógytornász, súlyos betegség után csendesen elhunyt. Nyugodj békében. Ditta és Ida.

*

„Ki mutat jót nekünk? Ragyogtasd ránk jelként arcod fényességét, Uram!” NEMETH FLOAREA, BUDIURI MARIA, NAGY MÁRIA, TANCA ANA, ANDERKÓ GYÖRGY-ÁRPÁD, SABAU PIROSKA, SABAU ELENA, CHIS CORNEL-SORIN, ROSU TEODOR, POPESCU AURINA, TARNITA IOAN, SZABÓ ISTVÁN, SILAGHI IONEL, TRIFA AURORA, TÁRNOK EMMA. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy szeretett hozzátartozónk, a férj, apa, testvér, nagyapa, ANDERKÓ GYÖRGY-ÁRPÁD (nyug. tetstnevelő tanár) életének 74. évében elhunyt. Emlékét szeretettel megőrizzük. A gyászoló család.